Гримиране - идеи и техники (Тема №71)

• 55 895
  • 763
  •   1
Отговори
# 345
Уинд, много красиво и въобще красива. Heart Eyes Аз обаче не виждам да ти е паднал клепачът.

# 346
  • София
Ето го (моля абстрахирайте се от състоянието на кожата , сенките и т.н. болна съм 😂)
Но клепачът ми пада по най-стандартния начин за съжаление , скоро съвсем ще се захлупи
Чек , благодаря ти много
Скрит текст:

# 347
  • София
Страхотно си се справила, браво! 💜

# 348
Уинд, дори и болнa пaк си хубaвa.
И aз берa ядове с пaднaл клепaч, aмa кaквото - тaковa. Ти се спрaвяш чудесно с гримирaнето.

# 349
  • Велико Търново
И моят клепач пада все повече, съдя по намаляващата площ за гримиране. И аз използвам същата техника като Уинд  - наблягам на светлите тонове върху целия клепач, като вече използвам повече матови и неутрални цветове, а не блестящи; в края на окото леко затъмнявам.
Уинд, ще ми бъде интересно да видя твой ежедневен грим по гореописаната техника Flowers Hibiscus

# 350
И аз съм с паднал клепач.

# 351
  • София
Започвам да оценявам младостта.
Сега , ако лицето ми е гладко , клепачи са както трябва , изобщо няма да мисля за грим.

Знам , че има много процедури за повдигане на клепач , овал и т.н., но ме е страх още

# 352
Уинд, чудесно се е получило! Браво!
"Ти знаеш ли, че имаш страашшшни очи?"
Извън майтапа, наистина много интересни очи Simple Smile

# 353
  • В полите на Пирин планина
Уинд, според мен твърде много се вглеждаш в себе си. На снимките ти, които съм виждала си една чудесно изглеждаща млада жена. Hands V

# 354
Ти си на 30 години! Звучиш, все едно си на 100,защо е всичко това?! Абсолютно всичко ти е наред,кожата си е ок,очите са ти прекрасни...аз лично най-много те харесах с един супер семпъл ежедневен грим,нямаше и 30 те да ти дам с него...успокой се и се наслаждавай на красотата си,вместо да я криеш

# 355

Много благодаря за подробното обяснение и снимката, мила! Heart Decoration

# 356
Аз имам някакъв проблем със сълзене на очите сега, когато е студено навън. Първо започват да ми текат още вкъщи от климатика и вентилатора на печката. После, като изляза навън, съвсем се довършвам и както уж съм се гримирала прецизно, докато стигна на работа, всичко става мазало. После в течение на деня сълзенето спира, но трае, колкото да ми развали фасона. Не знам как мога да го предотвратя. Освен да се гримирам на работа Simple Smile))

# 357
И аз напоследък за сенки ползвам руж Grinning

# 358
Аз имам някакъв проблем със сълзене на очите сега, когато е студено навън. Първо започват да ми текат още вкъщи от климатика и вентилатора на печката. После, като изляза навън, съвсем се довършвам и както уж съм се гримирала прецизно, докато стигна на работа, всичко става мазало. После в течение на деня сълзенето спира, но трае, колкото да ми развали фасона. Не знам как мога да го предотвратя. Освен да се гримирам на работа Simple Smile))

Аз съм същата, докато отида на работа съм без очна линия в края, и хората си мислят, че плача, та чак подсмърчам. Не е от спирала или друг грим, сменяла съм всичко и пак рева.

# 359
Даниела, и аз така. Не е от грима, от температурите и вятъра е.

Общи условия

Активация на акаунт