Гримиране - идеи и техники (Тема №71)

• 55 893
  • 763
  •   1
Отговори
# 360
Кристина, много красив е грима и ти, кой е ружа,моля

# 361
И аз напоследък за сенки ползвам руж Grinning
Скрит текст:
Прекрасно! Не е ли най-естественият и дискретен грим!
А каква красавица си изписана!

Уинд, почнал е да пада, но все още нищо драматично, а и кой го гледа при прекрасните ти очи!
Много, много ти отива този вариант (Шанелската визия!) Хем е драматично и контрастно, както ти предпочиташ, хем е много различно от класическото и ти дава много модерно излъчване! Опитай и чист мат - тренд е!

Моливът дойде, дори го сложих за парти със зелените ми лещи! Grinning
Не повтаря 1:1 нито един от моите, много интересен ефект прави в очната линия + едновременно на горния клепач (там модифициран със сенки). Щерката не ме хареса, аз себе си много!
Благодаря ти и на теб и на Кристал!

А теб ще моля да споделиш за снопчетата изкуствени мигли (ако имаш някакъв одобрен ресурс/тюториал/видео ще съм благодарна) Понякога има нужда от един такъв малък детайл, особено при минимизиране на грима, което е много явна тенденция при мен последните години!

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 15:59 от Agent Provocateur

# 362
  • в 1001-та нощ
Аз имам някакъв проблем със сълзене на очите сега, когато е студено навън. Първо започват да ми текат още вкъщи от климатика и вентилатора на печката. После, като изляза навън, съвсем се довършвам и както уж съм се гримирала прецизно, докато стигна на работа, всичко става мазало. После в течение на деня сълзенето спира, но трае, колкото да ми развали фасона. Не знам как мога да го предотвратя. Освен да се гримирам на работа Simple Smile))

При мен се случва, ако ми попадне мъничко от спиралата на горната водна линия. От там попада в окото - и дразни, сълзи, докато не се отмие дразнителя. Затова, когато направя грима, погледждам горната водна линия - дали по нея има спирала; и ако има - внимателно поставям пръст на веждата, за да повдигна клепача, и с чиста клечка за уши - отнемам попадналата на горната водна линия спирала.

Навън съм с по-прозрачни сл. очила, за да не ми духа вятър в очите. Почти не са затъмнени и са подходящи за всеки сезон. Така успявам да опазя грима от разваляне, в следствие на сълзене.

П.П. Такова дразнене може да се получи и от някои моливи на долната водна линия, или ако прашец от сенки попадне в окото.

Забелязала съм, че някои опр. спирали и сенки дразнят, не всички.

# 363
Кристина изглежда прекрасно с този грим. Аз обаче, не си ли сложа поне малко молив, много трудно се възприемам.
Алена, това със попадането на спирала във водната линия е отделен случай, който да - също води до такова сълзене и то продължава много по-дълго. Аз затова особено на долния клепач и във водната линия, не слагам нито сенки, нито молив. Обеца на ухото ми е вече, след като успях да си прецакам и сватбения грим по този начин.
 Виж, за очила и аз се замислям дали няма да помогнат, па макар и да ме сметнат за луда като изляза по тъмно с тях Simple Smile))

# 364
Благодаря, момичета,ружът е палитра всъщност от 5 цвята на Лореал, Infaillible blush paint,аmbers е моята,има и други видове

# 365
Очила използвам и аз. Моите са за компютър, съветвам всички да си вземете такива и да ги използвате по предназначение. Предпазването на очите от сълзене им е страхотна втора функция Simple Smile

# 366
Очила използвам и аз. Моите са за компютър, съветвам всички да си вземете такива и да ги използвате по предназначение. Предпазването на очите от сълзене им е страхотна втора функция Simple Smile

Имам такива очила и съм пробвала с тях, пак същото, текат и то само когато застуди.

# 367
  • в 1001-та нощ
Кристина изглежда прекрасно с този грим. Аз обаче, не си ли сложа поне малко молив, много трудно се възприемам.
Алена, това със попадането на спирала във водната линия е отделен случай, който да - също води до такова сълзене и то продължава много по-дълго. Аз затова особено на долния клепач и във водната линия, не слагам нито сенки, нито молив. Обеца на ухото ми е вече, след като успях да си прецакам и сватбения грим по този начин.
 Виж, за очила и аз се замислям дали няма да помогнат, па макар и да ме сметнат за луда като изляза по тъмно с тях Simple Smile))

Все ми е тая какво ще си мисли някой случаен на улицата Simple Smile  Важно ми е, като пристигна накъдето съм тръгнала - да се чувствам добре и в кондиция Simple Smile

# 368
Очила, задължително - тъмно, светло, рано, късно - няма значение - някакви очила за да не си присвивам очите на ярко слънце (лещите ги правят още по-чувствителни, но аз съм силно късогледа, та без не е опция) и да не ме брули вятъра (понякога при голям студ и сух въздух и вятър и това не спасява 100%, но много по-добре от нищо!)

Винаги съм с някакви овърсайз очила, онзи ден си купих поредните 2 чифта - идентични с тези на аватара ми,  4 сезона нося тъмни очила и хич не ме интересува, че някой си можел да мисли или да си помисли нещо за мен!

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 15:57 от Agent Provocateur

# 369
Много благодаря за милите думи!
Wind и Christina Страхотни гримове показвате Heart Eyes
Agent Била съм с тъмна коса, даже има снимки някъде назад из старите теми - нещо имаш предвид или? Simple Smile
И аз в клуба на оплакващите се от сълзящи очи по това време на годината (от студ или вятър), обмислям да започна да излизам с диоптрични очила сутрин, а на работа да си слагам лещите, че наистина много сълзят и ми размазват спиралата в края на окото, което адски ме дразни, хем прекарвам 10-тина минути сутрин навън.

# 370
  • София
Аз имам някакъв проблем със сълзене на очите сега, когато е студено навън. Първо започват да ми текат още вкъщи от климатика и вентилатора на печката. После, като изляза навън, съвсем се довършвам и както уж съм се гримирала прецизно, докато стигна на работа, всичко става мазало. После в течение на деня сълзенето спира, но трае, колкото да ми развали фасона. Не знам как мога да го предотвратя. Освен да се гримирам на работа Simple Smile))
Аз имам абсолютно същият проблем зимата със сълзенето на очите! Даже бях споделяла и питала за това миналата зима тук. Особено януари, от студа ли, вятъра ли.... обикновено ми се разваля в кладенчето на окото, прецизно поставена и след много мъки черна очна линия! #Cussing out #2gunfire

В един момент започнах да изследвам с кои продукти ми се получава проблема. Бях набедила една база за очи и като я махнах поутихнаха нещата. После имах периоди, където никакво сълзене нямах, но при прехода от топъл апартамент навън в зимата, усещам, че е синдром на чувствителните очи. Просто се насълзяват от температурната разлика Tired Confused Rolling Eyes

# 371
Ох, момичетa, успокоих се, че не съм сaмa. И aз се нaреждaм с оплaквaне зa сълзене. Отврaтително е, дaже почнaх дa си мисля дaли не ми имa нещо здрaвословно. Уф. Кaто зaсълзят тия ми ти очи чaк носa ми потичa и понякогa изглеждaм кaто току-що ревaлa или с нaстинкa. Хич не е приятно.

# 372
Същата съм и аз, много окаяна и вечно настинала изглеждам през зимата, хич не е моят сезон.

# 373
И аз съм с тези със сълящите очи, лятото особено. Със и без очила, лявото око ЗАДЪЛЖИТЕЛНО започва по края и сълзата не спира до там ами се залепва горе и ми изтрива или събира сенките  а целия клепач, полудявам. Мисля, че при мен е от попадащи прахообразни продукти във водната линия.
Christina, сподели моля те лицето ти как е направено-фдт? и най - вече хайлайтър??? Изглежда наистина като стъклена кожата на скулите, прекрасна е, без да лъщи като дискотопка. Много ми харесва🎀

# 374
И моето лявото основно. Пък еднa рaдио-водещa беше споменaлa, че сълзенето и било симптом зa сериозен здрaвословен проблем и леко се бях зомбирaлa, но се успокоих, че е по мaсов проблем.
ПП Кристинa, хубaвицa си.

Общи условия

Активация на акаунт