iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 103

• 45 051
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
По казуса с пратката на митница, да кажа какво стана, ако някой друг има такава ситуация.
Значи току що звъннах на телефона, който беше с мокър печат на писмото покана. Оказа се че е на пощенска станция към митници. Обясних че не желая да вземе пратката. Много любезно беше момичето, обясни че няма нужда да ходя, само да напиша на поканата, че се отказам и да им пратя всички документи на адреса или сканирани пл мейл. Те си имали ангажимент да ги върнат. Каза само да си уредя отношенията със сайта.
Да ми кажете на кой мейл или как да напиша на Ай хърб, че отказвам поръчката? Какво да пиша, нужно ли е да посоча причина за отказа?

# 646
Идеи с какво да намаля доставката - колаген искам да взема, пробвах някои но не мърда.

Това много сваля цената на доставката
https://www.iherb.com/pr/Zint-Grass-Fed-Beef-Collagen-Hydrolyzed … 2-oz-56-6-g/78386
пробвай го и в комбинация с продукт от секцията Shipping Saver , също ми е ставала безплатна доставка..

Rewards Code BPG288 - код за 5% отстъпка

# 647
  • Пловдив
По казуса с пратката на митница, да кажа какво стана, ако някой друг има такава ситуация.
Значи току що звъннах на телефона, който беше с мокър печат на писмото покана. Оказа се че е на пощенска станция към митници. Обясних че не желая да вземе пратката. Много любезно беше момичето, обясни че няма нужда да ходя, само да напиша на поканата, че се отказам и да им пратя всички документи на адреса или сканирани пл мейл. Те си имали ангажимент да ги върнат. Каза само да си уредя отношенията със сайта.
Да ми кажете на кой мейл или как да напиша на Ай хърб, че отказвам поръчката? Какво да пиша, нужно ли е да посоча причина за отказа?
Мисля,че не е нужно да обясняваш...
като отвориш сайта,най-отдолу има Get Help Now.Излизат разни опции...пиши им  Peace
п.п.Също има и Contact us,пак най-отдолу на страницата.

# 648
  • Варна
Скрит текст:
Моята от 25ти е на статус фулфилинг от днес.

Имам 2 поръчки от 28-ми, едната е със същия статус, другата - Processing. И на двете плащането е извършено през PayPal. Нужно ли е да се предприемат някакви действия?

Не е нужно нищо да правиш, Fulfiling е статус непосредствено преди изпращането, а Processing все още се обработва. Нямаш проблем..
Проблем  има ако е Waiting for Payment, по някаква причина не е прието плащането, при мен беше така, въпреки че имах пари в картата. Тогава задължително се влиза в Modify и се въвеждат отново данните на картата за да се плати поръчката.
Благодаря!
Идеи с какво да намаля доставката - колаген искам да взема, пробвах някои но не мърда.
От пробните продукти, Enzymedica, Digest Gold with ATPro, 10 Capsules сваля значително доставката, ако вече си ги поръчвала, а ако не си, просто поръчай 2 броя. Това са много качествени ензими, заслужават си тъй или иначе. От година ми намаляват доставката, по едно време се бяха изчерпали.
https://www.iherb.com/pr/Honees-Menthol-Eucalyptus-Cough-Drops-9-Drops/30318 за тези каза Денис, че намаляват доставка или я елиминират, пробвах с избрания от мен колаген - и се получи БД, но минавах субтотал 17,90 и не исках да рискувам, затова пуснах само и единствено колагена с доставка 1,81.

iHerb код: VOZ435

# 649
  • На ръба..
А кодовете нали са еднократни, гледам сега, вчера имам направена поръчка с кода за колагена, но сега пак ми дава отстъпката. Дали ще ми я откажат или направо да си пробвам пък ако мине номера, мине.

# 650
denis., моля те препоръчай котешки нокът/саменто. Бях купила на Now, но дори не го отворих след твое разяснение, че има само един качествен продукт в сайта (който м/у другото беше около 30 долара Sad) Дали нещата не са се променили?

# 651
  • София
И мои близки консумират такъв желатин, не са казали, че им е неефективен. Даже и обикновен желатин от магазин хран. стоки в пакетчета по 10 г си купуват.
За кулинария ли говорим?
Не. Мои близки също купуват обикновен желатин от хранителните магазини и го ползват като добавка. Това би трябвало да е добър вариант, ако може да сме сигурни в качеството на продукта. Мислел съм да взимам на Д-р Откер, но на този, който се продава тук, никъде не видях ясно изписан състав и произход, в смисъл, от какви животни и т.н. Току виж е вегетариански... Тук е наличен само един вид, а Откер имат поне 3. Отгоре на всичкото, Now Foods, Real Food, Beef Gelatin Powder, 1 lb (454 g) ми излиза на същата цена, горе-долу, за съжаление, в момента не е наличен. Телешки желатин, 100% натурален, от тук, произход Белгия, също не ми вдъхва много доверие, като при това е по-скъп. Казах си, нека видя костните бульони в сайта (Bone Broth) - освен че са супер скъпи, мненията на потребителите са доста отрицателни - химически вкус и т.н. Някой ползвал ли е?
Последното което ми хрумна (тук вече и за кулинария ще говорим Simple Smile ), и май това ще е моето решение, да си купувам "Телешки тръбни кости (Телешки кости от пасищно теле)". 3.80 е за два килограма. Варят се по следния начин:
Скрит текст:
Цитат
Знаете ли как да си направите домашен костен бульон?
Продукти:
2 кг. телешки кости от пасищно животно
8 л. вода
малко оцет
за подсилване на вкуса:
целина, пащърнак, моркови, лук
Приготвяне:
Кокалите се заливат с водата във висока тенджера и се оставят да заврат. Отпенвате мръсната пяна с лъжица и намалявате котлона на 2, съвсем леко къкрене. Оставяте поне 14 часа, но най-доброто извличане на полезните съставки става за 16 – 20 часа. Наполовината от времето добавяме зеленчуците и оцета, който е особено важен за извличането на ценните съставки от вътрешността на костите.
Качествения бульон се желира като изстине.
В хладилник се съхранява до 4 дни, а във фризер до 6 месеца.
Точно имам една 8 литрова тенджера на Zwilling, от години не съм я ползвал Simple Smile
Това малко като протеините на прах... Може би са много хубави, но излишно даване на пари (много). Аз ям яйца. Е, за който ще отслабва, сигурно е добро решение, аз не целя това.

Здравейте,
за телешкия желатин, свекърва ми го пие за болки в коленете и ставите и е довлна.
Пие го веднъж в годината 3 месеца по 1 ч.л. дневно.
Предложението на Джаги да си направиш телешки бульон много ми хареса, само време да имаш.

Мерси за рецептата!  Simple Smile

Независимо кой желатин си изберете, той може да се слага в фрешове, смутита и не се усеща, но спомага усвояването на витамините и минералите в плодовете и зеленчуците.

# 652
А кодовете нали са еднократни, гледам сега, вчера имам направена поръчка с кода за колагена, но сега пак ми дава отстъпката. Дали ще ми я откажат или направо да си пробвам пък ако мине номера, мине.

Едва ли ще ти направят проблем, ако успееш да финализираш пратката.

Код за 5 % отстъпка от iHerb - SDB331

# 653
Здравейте!

Искам да си поръчам това омега 3 https://www.iherb.com/pr/Nordic-Naturals-Omega-Woman-With-Evenin … 20-Soft-Gels/4298, обаче гледам че цената е над 30 лева, което до колкото разбирам значи, че ще трябва да минава митница...Понеже не съм поръчвала до сега и съм много невежа, може ли някой да ми каже горе-долу колко да очаквам да ми излезе крайната цена с доставка, митници, такси и всичко, да знам изобщо дали си заслужава?  Rolling Eyes

# 654
  • София
Здравейте!

Искам да си поръчам това омега 3 https://www.iherb.com/pr/Nordic-Naturals-Omega-Woman-With-Evenin … 20-Soft-Gels/4298, обаче гледам че цената е над 30 лева, което до колкото разбирам значи, че ще трябва да минава митница...Понеже не съм поръчвала до сега и съм много невежа, може ли някой да ми каже горе-долу колко да очаквам да ми излезе крайната цена с доставка, митници, такси и всичко, да знам изобщо дали си заслужава?  Rolling Eyes

Здравей,
по мои сметки продукта + доставката е 46.15 лв + ДДС 20%, което е 9.23  става 55.38 лв.
И митническите такси 15.50 лв + 55.38лв. става приблизително 70.88 лв, като крайна цена.

# 655
Имате 15,5 такса , че пощата Ви представлява и 20% ДДС на сумата на поръчката (субтотала).

# 656
  • Варна
Здравейте,
може ли да се вземат (разтварят) заедно Колаген и MSM ?
Благодаря предварително:hibiscus:

# 657
  • Варна
Здравейте!
Моля, препоръчайте ми качествени витамини за мен и съпругът ми, плюс ще е ако се пият веднъж дневно.
Благодаря  bouquet

# 658
Здравейте!
Искам да си поръчам това омега 3 https://www.iherb.com/pr/Nordic-Naturals-Omega-Woman-With-Evenin … 20-Soft-Gels/4298, обаче гледам че цената е над 30 лева, което до колкото разбирам значи, че ще трябва да минава митница...Понеже не съм поръчвала до сега и съм много невежа, може ли някой да ми каже горе-долу колко да очаквам да ми излезе крайната цена с доставка, митници, такси и всичко, да знам изобщо дали си заслужава?  Rolling Eyes
Здравей,
по мои сметки продукта + доставката е 46.15 лв + ДДС 20%, което е 9.23  става 55.38 лв.
И митническите такси 15.50 лв + 55.38лв. става приблизително 70.88 лв, като крайна цена.
По-добре отделни продукти. Омега 3 в продукта е много слабо концентрирана.

Джаги, благодаря за линка!

# 659
  • Варна
И аз се опитах да поръчам втори път /не бях разбрала, че кодовете са еднократни/, даваше намаление, докато не потвърдих поръчката. Тогава кода за колаген изчезна и остана само личния. Съответно сумата се промени. Като се върна отново на поръчката - пак дава активен код. За малко да се засиля да им пиша, но после прочетох - 1 код за 1 потребител Simple Smile.
Напоследък много трябва да се внимава какви суми се получават, преди да финализираш поръчката...  Hands Point Up

Код за отстъпка 5%: QCN732

Общи условия

Активация на акаунт