iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 103

• 45 038
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Скрит текст:
Здлавейте! Косата ми расте много бавно, къса се и расте тънка... Може ли някой да ми препоръча нещо, с което да я подхраня?
Здравей!
Ето предложения:
https://www.iherb.com/pr/Country-Life-Maxi-Hair-90-Tablets/1714
+
https://www.iherb.com/pr/Zint-Grass-Fed-Beef-Collagen-Hydrolyzed … 16-oz-454-g/78388
Скрит текст:
Изследвай хормоните на ЩЖ, ТАТ и МАТ, женски и мъжки полови хормони, провери серумните нива на желязо, В12, вит. Д, феритин и т.н. /говори с ЛЛ/
Аз съм на 19, подходящо ли е да пия колаген?
За проблем с косата - да, но включи и добавки за коса.
Изследванията, важат и за теб  Peace

Здравейте! Това беше желиращият колаген, подходящ за гумени мечета, нали?
https://www.iherb.com/pr/Great-Lakes-Gelatin-Co-Beef-Hide-Gelati … 16-oz-454-g/52775
Да, това е желатина  Peace

iHerb® код:   YUL919
 дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти
Благодаря! А колко време трябва да го приемам?

# 631
Код за iHerb: AOQ0725

# 632
В петък си получих олимпийската пратка и един от продуктите е пантотенова киселина. Взех я по две причини: 1. за възстановяване на надбъбречната жлеза като адаптоген, 2. защото от биотина ми излизат пъпки. А си възстановявам косата след затихващ косопад. Само, че не зная как да ги комбинирам като прием. Май Б5 вдига леко кръвното. Ако някой им идея ще се радвам да я прочета.

Вече на 2 пъти шипингът ми се бави по три дни. Търпението ми стига до третия ден на обед, когато пращам мейл с въпрос защо статусът на съответния ордер е processing. Не знам случайност ли е, но до вечерта и двата бяха шипнати.

# 633
  • София
И мои близки консумират такъв желатин, не са казали, че им е неефективен. Даже и обикновен желатин от магазин хран. стоки в пакетчета по 10 г си купуват.
За кулинария ли говорим?

# 634
За поръчката от 24 септември написах един съвсем простичък текст - ей така - на шега, и пратих по имейл: " Уважаеми Айхерб, изпратихте ли ми поръчката? Моля, изпратете я. Simple Smile Simple Smile " Това снощи. Днес е шипната, като преди това имам отговор - дълъг, предълъг.....  В последното изречение ме приканваха да ползвам чата им. Simple Smile
Мислех, че няма да ми отразят скромното текстче.

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 00:23 от *Камея

# 635
Поръчах си смесения колаген на Dr.Axe .Ще пиша за отзиви.

Код за 5 %  отстъпка:   REN1244

# 636
  • София
И мои близки консумират такъв желатин, не са казали, че им е неефективен. Даже и обикновен желатин от магазин хран. стоки в пакетчета по 10 г си купуват.
За кулинария ли говорим?
Не. Мои близки също купуват обикновен желатин от хранителните магазини и го ползват като добавка. Това би трябвало да е добър вариант, ако може да сме сигурни в качеството на продукта. Мислел съм да взимам на Д-р Откер, но на този, който се продава тук, никъде не видях ясно изписан състав и произход, в смисъл, от какви животни и т.н. Току виж е вегетариански... Тук е наличен само един вид, а Откер имат поне 3. Отгоре на всичкото, Now Foods, Real Food, Beef Gelatin Powder, 1 lb (454 g) ми излиза на същата цена, горе-долу, за съжаление, в момента не е наличен. Телешки желатин, 100% натурален, от тук, произход Белгия, също не ми вдъхва много доверие, като при това е по-скъп. Казах си, нека видя костните бульони в сайта (Bone Broth) - освен че са супер скъпи, мненията на потребителите са доста отрицателни - химически вкус и т.н. Някой ползвал ли е?
Последното което ми хрумна (тук вече и за кулинария ще говорим Simple Smile ), и май това ще е моето решение, да си купувам "Телешки тръбни кости (Телешки кости от пасищно теле)". 3.80 е за два килограма. Варят се по следния начин:
Скрит текст:
Цитат
Знаете ли как да си направите домашен костен бульон?
Продукти:
2 кг. телешки кости от пасищно животно
8 л. вода
малко оцет
за подсилване на вкуса:
целина, пащърнак, моркови, лук
Приготвяне:
Кокалите се заливат с водата във висока тенджера и се оставят да заврат. Отпенвате мръсната пяна с лъжица и намалявате котлона на 2, съвсем леко къкрене. Оставяте поне 14 часа, но най-доброто извличане на полезните съставки става за 16 – 20 часа. Наполовината от времето добавяме зеленчуците и оцета, който е особено важен за извличането на ценните съставки от вътрешността на костите.
Качествения бульон се желира като изстине.
В хладилник се съхранява до 4 дни, а във фризер до 6 месеца.
Точно имам една 8 литрова тенджера на Zwilling, от години не съм я ползвал Simple Smile
Това малко като протеините на прах... Може би са много хубави, но излишно даване на пари (много). Аз ям яйца. Е, за който ще отслабва, сигурно е добро решение, аз не целя това.

ROV5021

# 637
  • София
Искам хиалуронова килселина, но по метода енжув. Обаче е 35 лева... значи пак митница.
Дали им шанс да я намалят?
Пускат я, от време на време, на промоция. По-изгодно е, ако тогава вземеш няколко броя, защото еднократно се плащат митническите такси 15.50лв... а и винаги има шанс да пристигне и в Пощата и да не се плати нищо. При по-леките пратки, това да се случи,  е много вероятно. Peace
Момичета я откриха и в друг сайт, с клон в Европа, но точно този продукт и Swanson Injuv се доставяли от САЩ и пак отиват на Митница / и разправията е по-голяма, защото другия сайт, освен че не е много познат на митничарите, имало несъответствия в придружаващите документи - и САЩ и Англия.
На кашона - си пише, че идва от САЩ  / имам снимка как изглежда/ и няма как да се оспори..
Така че, първо питай сайта /който и да е той/ откъде изпращат продукта, ако решиш да поръчваш.

Ако ти се занимава, може да пишеш на сайта в:  Предложете продукт да включат в асортимента си продукт: ХК по метода Injuv, който да е на по-достъпна цена.

От известно време го правим с момичетата, които я ползват. Който желае, може да се присъедини  Peace
Сайтът, макар и бавно, но реагира на нашите желания - въведи Черния-Зелен петък / не че е нещо кой знае какво, но го има и в този сайт/, има по-голям избор на арганово масло, черен кимион и т.н. макар, че с маята за хляб, нещо не ни се получи Wink

Благодаря! А колко време трябва да го приемам?
Колаген, Желатин, Протеин може да приемаш, колкото дълго време искаш или докато видиш ефект.
Аз напр. протеин пия постоянно, периодично колаген, от време на време ползвам и Желатин / на Now Foods, защото е на изгодна цена , свикнала съм с него и зная точно, в какво кол-во да го използвам, за да ми се получават кулинарните рецепти/. Имала съм сериозни проблеми с косата преди години, но установих че проблема с нея идва от непълноценното ми и недостатъчно хранене, колкото и кг. да съм.
Дори при 57кг и по-спокоен живот Wink имах проблем с косата, за разлика от сега 52, дори от 5-6 месеца 51 кг.
Така че, ако няма здравословна причина, е добре да се преразгледа и храненето.
Косата реагира бавно и в двата случая, и когато ще пада и когато се възстановява.
Може да си бил на диета преди 4-5 месеца и едва сега, да започне косопад.

-----------------------
Вероятна промоция от ДНЕС 1 октомври - 20:00

10% намаление на продукти за жени  Women's Health Special

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 07:50 от denis.

# 638
Денис, благодаря писах им!

# 639

Последното което ми хрумна (тук вече и за кулинария ще говорим Simple Smile ), и май това ще е моето решение, да си купувам "Телешки тръбни кости (Телешки кости от пасищно теле)". 3.80 е за два килограма.

ROV5021
Къде намери кокали от пасищно теле? За София става въпрос нали?

Този бульон го водят много добър.

Най-накрая ми шипнаха поръчките от 25.

# 640
  • София

Последното което ми хрумна (тук вече и за кулинария ще говорим Simple Smile ), и май това ще е моето решение, да си купувам "Телешки тръбни кости (Телешки кости от пасищно теле)". 3.80 е за два килограма.

ROV5021
Къде намери кокали от пасищно теле? За София става въпрос нали?

Този бульон го водят много добър.

Най-накрая ми шипнаха поръчките от 25.
Това ми излезна като първи линк в Google, а магазина ми изглежда добър, най-малкото сайта. Имат доста интересни продукти:
https://www.myfarm.bg/shop/product/teleshki-trubni-kosti-2-кг/
Още тази седмица ще се разходя да взема пробно едни две кила Wink На други места видях костите за няколко пъти по-висока цена...
От iHerb се загледах в зеленчуковите бульони на Frontier Natural Products, Vegetarian Broth Powder - различни видове - да овкусявам костния бульон.

# 641
На част от поръчките ми пише Modify order, какво значи това? На другите пише Complete payment. Никоя не е шипнната нали?

# 642
Понеже въпросът е към мен, казвам- кулинарен желатин 10 г пакетче, купено от магазин за хран.стоки- консумират го пенсионирани лекари. От тях знам, аз не съм те и няма  да обяснявам чужди постъпки. Така са преценили, така правят. Желатин  ползвам като кулинарен продукт за желиране на десерти. Много обичам такива.
Аз не успявам да стигна до митницата и да си освободя пратката....една от 10 -те , пуснати за 20 дни, така че ще видим какво ще стане....

# 643
Моята от 25ти е на статус фулфилинг от днес.

Имам 2 поръчки от 28-ми, едната е със същия статус, другата - Processing. И на двете плащането е извършено през PayPal. Нужно ли е да се предприемат някакви действия?

Не е нужно нищо да правиш, Fulfiling е статус непосредствено преди изпращането, а Processing все още се обработва. Нямаш проблем..
Проблем  има ако е Waiting for Payment, по някаква причина не е прието плащането, при мен беше така, въпреки че имах пари в картата. Тогава задължително се влиза в Modify и се въвеждат отново данните на картата за да се плати поръчката.

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 09:24 от Tigar_123

# 644
Денис, тези витамини подходящи ли са за девойка на 14 години?
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Plus-Infinite-Planet-Daily-Mul … an-Capsules/81343

За възрастен как да се приемат и в продължение на колко време?
Благодаря! Flowers Cherry Blossom

Код за отстъпка - BBQ316

Общи условия

Активация на акаунт