Къванч Татлъту-минали и бъдещи проекти/вкл."Искрите на отмъщението" по Бтв/- 75

• 48 969
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Фенче 😍 , благодаря ти! 💐
Май наистина се оказва , че рожденната ни дата оказва влияние върху предпочитания сезон. 😀
Много хубава песен си ни споделила. 😊

Айре 😍 , благодаря и на теб. 💐
Много е хубаво да имаме такива хора като теб , които винаги да ни осведомяват и да сме в крак с новините. 😊
Аз за това толкова харесвам тази тема , защото всеки споделя различни неща , свързани с Къванч. Постовете на всички са ни толкова различни и на мен това ми харесва. Аз понякога прекалявам с размишленията си... 😀 Затова , ако не Ви е приятно да четете толкова дълги постове , ми  кажете.  Simple Smile 🙏

Видеото , което си споделила беше много интересно. Озвучаването , както се вижда , е много трудна работа. Браво на тези професионалисти.
Много ми харесоха думите им относно СЮ и най - вече Къванч. За израстването му и затова , че го сравниха с холивудските звезди и че спокойно може да се мери с тях. Точно така , минава ги.
И тук казват  , че в Перла не играл толкова добре , в смисъл тогава се учел. Така е това е първият му сериал, но пък на мен играта му много ми харесваше. 😀 Ама много. В другите сериали и филми толкова много се разви и още се развива. Но в никакъв случай не мога да кажа , че играта му в Перла е била леко аматьорска.

Много ми хареса и песента към видеото. 😍

Себи 🤗 , благодаря за босичкия Киво.
Радвам се , че има още хора , които са запленени от него. 

# 106
Фенче 😍 , благодаря ти! 💐
Май наистина се оказва , че рожденната ни дата оказва влияние върху предпочитания сезон. 😀
Много хубава песен си ни споделила. 😊

Айре 😍 , благодаря и на теб. 💐
Много е хубаво да имаме такива хора като теб , които винаги да ни осведомяват и да сме в крак с новините. 😊
Аз за това толкова харесвам тази тема , защото всеки споделя различни неща , свързани с Къванч. Постовете на всички са ни толкова различни и на мен това ми харесва. Аз понякога прекалявам с размишленията си... 😀 Затова , ако не Ви е приятно да четете толкова дълги постове , ми  кажете.  Simple Smile 🙏

Скрит текст:
Видеото , което си споделила беше много интересно. Озвучаването , както се вижда , е много трудна работа. Браво на тези професионалисти.
Много ми харесоха думите им относно СЮ и най - вече Къванч. За израстването му и затова , че го сравниха с холивудските звезди и че спокойно може да се мери с тях. Точно така , минава ги.
И тук казват  , че в Перла не играл толкова добре , в смисъл тогава се учел. Така е това е първият му сериал, но пък на мен играта му много ми харесваше. 😀 Ама много. В другите сериали и филми толкова много се разви и още се развива. Но в никакъв случай не мога да кажа , че играта му в Перла е била леко аматьорска.

Много ми хареса и песента към видеото. 😍

Себи 🤗 , благодаря за босичкия Киво.
Радвам се , че има още хора , които са запленени от него.  
напротив казвала съм ти, че супер много разнообразяваш темата с коментарите си Heart Eyes...това го мислят и другите!!
Скрит текст:
и съжалявам, че не съм на такава вълна Blush Blush
но те чета с кеф Simple Smile

дааа, в репортажа казаното за Киво - и на нас много ни хареса!! Heart Eyes

я още нещо мноооого готино, което не си гледала
от едни награди - 2016 Wink

и от американките, само Киво Heart Eyes
Мистър Чар и Харизма!!! Crazy

Последна редакция: нд, 23 сеп 2018, 20:46 от Airra

# 107
Благодаря ти , Айренце 😍😍😍

Ооо , много ми хареса това видео. Къванч е умопомрачителен.❤
И актьорът от “Любов под наем” ми допада , но не запомних името му. 😀
А защо участва само Джансу , в смисъл, че няма друга жена? 🤔

# 108

Хортувате си вие тук , а питате ли мен как се чувствам преди да започне волейболния мач  след като гледах  трагедята в мината в СП.

Разделиха ги -богатите срещу болните и бедни.

Като гледам този високостойностен филм , на световно ниво ,зашото е и исторически/ времето когато ЕВРОПЕЙСКАТА ВОЙНА става СВЕТОВНА  след  Пърл Харбър/ социален ,третирайки ужасите от "жълтата гостенка" и романтичен с показване чувствата на силната но невъзможна любов.......

Обичм ви ,защото ме подтикнахте да гледам толкова стойностен филм.

Маниер , който много подражават ;-)Aми готин е Laughing

# 109
Айре  Heart Eyes благодаря,и аз за кой ли път си го изгледах с кеф  Laughing bouquet
Хич няма и да заглеждам нищо повече и без това имам да наваксвам толкова много, а знам, че като започне нашия сериал ще зарежа всичко друго  Laughing Гледам, че и Черноморците започнаха да буксуват на едно място, чак вече бактън да ти дойде от този Ведат, прекаляват  ooooh!
Хи хи готини са Буура и булката, дано са щастливи! Как и се закачи воала само hahaha Благодаря!   bouquet
Себи  Hug благодаря ти и на теб, че ме разсмя с всичките влюбени в Киво  hahaha Предполагам в момента гледат Джесур, нали ? Е, разбирам ги Mr. Green

Благодаря за босичкия Киво  bouquet
Ире  Heart Eyes да, явно има връзка рождената дата, нали ние сме си избрали кога да се появим  Laughing Ето, и Себи мисли така  Peace
Мило, за последен път - страшно ми е приятно да чета първите ти впечатления от сериалите, повече няма да се повтарям  Laughing
Ууу, а с този клип и песен се надявам да доведеш Гости  Hug при нас  Laughing
Аз също не мисля, че Киво не е бил адекватен на моменти в Перла, както каза единия актьор. Дори не предполагах , че снима за първи път. Да, съвсем в началото беше малко дървен пред камерата, но бързо навлезе в ролята, а след няколко серии беше страхотен, повярвах му , а това ми е достатъчно.
Този, за когото питаш е Баръш Ардуч, аз не го харесвам особено  Mr. Green А само Джансу беше номинирана от жените, за това е сама. Тя беше избрана за жена на годината, а Киво за мъж на годината . И сега ще играят заедно  smile3508 newsm17
Себи  Hug bouquet Много е хубав филма, да  Peace

Последна редакция: нд, 23 сеп 2018, 21:39 от queen_fenka

# 110
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, момичета!  bouquet Айре, присъединявам се към Ирето, страхотен клип с двамата ми любими актьори. Е, Баръш ми е нова тръпка и

Скрит текст:
по външност е като мое дете (от бившия ми мъж, де. Безкрайно прилича на двамата ни, малко повече на бившия...) Смаяна съм от приликата. А Киво (сигурно съм споменавала) има сходство със сестра ми - косата, очите, миглите, тенът, физиономиите... Ние двете сме много различни... Аз съм мургавата музикалната учителка от малкия град, а тя е известната руса бизнесдама от столицата. Joy

Благодаря ви отново за всичко, което сте споделили! Още малко остана и ще се включвам по-често, че съвсем се забравихме... Влизам от време на време и ми се насъбира доста четене. Така винаги пропускам нещо... Sad

Залавям се с училищна работа - разпределенията ме чакат...

Лека!

Аз пък умирам за това...

https://youtu.be/_F6TS029kVU

Последна редакция: нд, 23 сеп 2018, 21:27 от Екатерина Кузманова

# 111
Фенче 😍 , усещам аз , че питам все едни и същи въпроси и спирам. Ще си пиша и споделям , както до сега. Получих само полижителни отговори, тъй че спирам с този въпрос.
Благодаря ти , много си точна и много страхотна! Wink 😍
Аз не съм гледала ЛПН , но ми е познат актьорът , харесва ми на външен вид. 😀
Ооо, не знаех , че Джансу е била жена на годината. Еми дано наистина си партнират, какъв по- добър тандем от този може да има... Предложения?  🤔
Аз бих предложила Фе , но в момента няма как. Бих искала да го видя отново както със Сонгюл , така и с Берен , но е малко вероятно , особено със Сончето. 😀
Фенче , и Гости ли харесва Перла , а също и гръцката музика?

Себи 🤗 , страхотни коментари относно СП- любим!

Кате 🤗 , радвам се , че намина ! 💐

# 112
Ире Heart Eyes, разбра за Джансу Peace
и аз искам Фе, ама няма как...имам и други предложения за актриси, ама не са в полезрението на Япъма Whistling

Себи Hug

Цитат
Разделиха ги -богатите срещу болните и бедни.

Като гледам този високостойностен филм , на световно ниво ,зашото е и исторически/ времето когато ЕВРОПЕЙСКАТА ВОЙНА става СВЕТОВНА  след  Пърл Харбър/ социален ,третирайки ужасите от "жълтата гостенка" и романтичен с показване чувствата на силната но невъзможна любов.......
много хубаво си го написала Peace
ние, както виждаш- обсъждаме и един много хубав сериал-Кузей Гюней/Север-Юг/ който повтарят вечер по ДФ Peace

Фенче Heart Eyes е и аз няма да заглеждам нищо.....
а в Морето почват да се повтарят и пак прекаляват с драмата
я виж последния фраг ooooh!
https://vk.com/feed?q=%23SenAnlatKaradeniz&section=search&am … l-145819919_13850
и на мен Боцето не ми е особено любим Mr. Green

Кате, привет Hug
пак си на тръстиката hug
Скрит текст:
ако кажеш, че си захаресала Баръш повече от Киво Naughty...и ще има bash box Laughing

ооо и на мен любим клип
слагам го пак
Kıvanç Tatlıtuğ - Masterpiece!

за лека вечер Hug

Последна редакция: нд, 23 сеп 2018, 22:21 от Airra

# 113
Кате  Hug wavey прелестно клипче си ни донесла, благодаря!  bouquet
 Joy Joy Joy Joy феновете на Чаатай са го поздравили за РД така  Laughing И нашия е там  hahaha
https://www.instagram.com/p/BoEupnyg-G-/?utm_source=ig_share_she … hid=1est3wz3knkct
Уникален  Heart Eyes

Да си припомним и Сеит Еминов  Heart EyesМисля си, че скоро може да повторят и него , няма да се разсърдя хич Joy Joy Joy

Ире  Heart Eyes newsm10 love001
О, Гости  Hug обожава Мехмет и гръцка музика  Peace
Не знам, аз вече съм се настроила за Джансу и не мисля за друга  Laughing Пък, каквото - такова  Peace
Айре  Heart Eyes видях го , ужас, за това казах, че вече прекалиха  ooooh!
И аз ви пожелавам лекинка с любим клип  Heart Eyes

# 114
  • гр. Върбица обл. Шумен
Късничко стана... Айре, Баръш ми е нова тръпка, още го "преглеждам". Отскоро събира популярност. Мисля, че има потенциал и дано го развие. Киво е завършен творец, доказал се е на млади години. Няма и грам колебание в пресъздаването на образите му, винаги е категоричен. Макар и млад, вече е топ. Баръш има какво още да постига, но предусещам успехи...

Скрит текст:
Не си падам по руси мъже. Киво е единственият блондин, когото харесвам. И то е защото притежава неустоима харизма, сигурно с нея се е родил. Това е дар от Бога. Малко хора имат този късмет. Като прибавим и таланта, вече става неустоим. Много детайлно съм го наблюдавала... поне по пет пъти съм "връщала" кадри, за да усетя грам "преструвка", но не, няма такава, откровен е в превъплъщенията си, все едно играе себе си. Завършен артист е, но също има и голям опит. Умело използва всичките си "предимства"- работи с очите, с устните, с тялото, с ръцете, с тембъра на гласа, с походката, с всичко, което притежава... Уверен е, защото знае колко струва. Публиката усеща това и буквално му се подчинява. Роден е точно за това... За Баръш, не знам, дано оправдае очакванията ми, но потенциала го усещам... И да си кажа, въобще не харесвам гаджето му... Mr. Green

О, Фенче, и твоето клипче на лъже, страхотно!

# 115
Добрутроо!! Hug

Кате Hug разбрах Peace
приятно "преглеждане" на новата ти тръпка!! Wink
Скрит текст:
и аз не харесвам руси мъже, но след Киво май никой не може да ме впечатли
особено с визията и актъорския потенциал на Баръш

и аз съм откровена Wink Blush
ако харесам играта на някой актъор, не ми харесва визуално и обратното......
примерно Еркан К. Кюстендил от Ямата е страхотен талант, обаче прилича на цигане  Whistling

Фенче Heart Eyes, и аз го бях видяла вчера тоя клип в ИГ Joy Joy

2, 6 млн. гледания Peace

хубав ден, успешна седмица дружки!!! Hug

Последна редакция: пн, 24 сеп 2018, 09:56 от Airra

# 116
Добро утро!  Hug Hug Hug

Кате  Hug много хубав пост, благодаря!  bouquet
Аз не мога да обясня с какво точно ми задържа вниманието Къванч през всичките години, от както го следя ... вероятно е съвкупност от всичко, изброено от теб, защото едно знам със сигурност - никой друг актьор не успя да го направи. Харесвам играта и на други техни актьори, разбира се, но Къванч е нещо специално  Heart Eyes Да оставим това, че за мен той е най-красивия и харизматичен техен актьор  Wink
Малко ме учуди честно казано с новата ти тръпка  Rolling Eyes Но, такова ти е усещането, лошо няма  Peace
От по-младичките актьори виждам потенциал в двама, трима, но Баръш определено не е сред тях.  И не защото не ми допада външния му вид, не. И Арас не харесвам, но забравям всичко, когато го видя в роля. Заедно с Елчин ги харесах в ЛПН, но заедно. Този сериал му донесе популярност. Да видим какво ще успее да покаже в нов проект, скептична съм, но да видим. Имам чувството, че го е страх да се впусне в нов проект , защото едва ли ще повтори успеха на ЛПН newsm78  А така няма как да стане ... трябва да работи здраво много още, за да се нареди до големите, ако изобщо успее. За това ги уважавам Арас и Чаго, работят упорито момчетата, не се страхуват да рискуват и това не остана незабелязано, с всяка своя работа се доказват все повече. А Баръш вече е на 30 - на тази възраст Къванч вече имаше зад гърба си няколко хитови сериала и един филм като Сънят на пеперудата.
Както и да е, не е важно какво мисля аз по въпроса, всеки с вкуса и усещанията си  Peace
Айре  Heart Eyes ммм ... какво кафе, благодаря!  bouquet И за всичко останало! Много се хилих на клипа  hahaha
И аз бях откровена  Laughing след Киво малко ми е трудно  да забележа някого, още повече, че си падам точно по руси, ама друг такъв блондин все още не съм видяла  Laughing

Хубав почивен ден и успешна нова седмица и от мен!  bouquet

Последна редакция: пн, 24 сеп 2018, 10:36 от queen_fenka

# 117
Фенче Heart Eyes мда кафето сега го варих  Wink
много хубав коментар Peace
и на мен ми е симпатичен Борето, да не бъда разбрана погрешно...с Елчин бяха много хубава двойка Peace
ама не съм кой знае каква фенка на ЛПН, харесвам драми и по-сериозни сериали Peace
а за Баръш си права,че го е страх да се впусне в нов проект...ама то си е за страх де Mr. Green
при сегашната дизи ситуация!! Whistling

хаха една от гъркините, голяма Кивова фенка
вчера пуснала това в ТТ си Laughing

Сan yaman yeter yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer Joy Joy Joy

другия ни конкурент в Четв.....виждала ли си го??? Whistling
https://twitter.com/AvluDizi/status/1044127814469988352

забравих да кажа на Катето, колко ми хареса това thumbsup
Цитат
Киво е единственият блондин, когото харесвам. И то е защото притежава неустоима харизма, сигурно с нея се е родил. Това е дар от Бога. Малко хора имат този късмет. Като прибавим и таланта, вече става неустоим. Много детайлно съм го наблюдавала... поне по пет пъти съм "връщала" кадри, за да усетя грам "преструвка", но не, няма такава, откровен е в превъплъщенията си, все едно играе себе си. Завършен артист е, но също има и голям опит. Умело използва всичките си "предимства"- работи с очите, с устните, с тялото, с ръцете, с тембъра на гласа, с походката, с всичко, което притежава... Уверен е, защото знае колко струва. Публиката усеща това и буквално му се подчинява. Роден е точно за това...

Последна редакция: пн, 24 сеп 2018, 10:46 от Airra

# 118
Привет! Hug Hug Hug

Благодаря за всичко споделено.  bouquet На мен ми направи впечатление, че на всички снимки, които видях, Буура е с ръце в джобовете.  Peace И все пак, дано са щастливи дълги години и да се радват на здраво и хубаво бебче. Praynig Praynig

Приятен ден! bouquet

# 119
  • гр. Върбица обл. Шумен
Айре, Фенче, за Баръш да го обясня така, (Фенчето веднага ще ме разбере, защото споделяме една професия): Хипотетично да кажа така - в класа си имам ученик, който е най-добрият. Справя се с всякакъв учебен материал, получава отлични оценки, най-добрият в спорта и изкуствата, лидер в класната общност, винаги помага на другите и т.н. ... Но в същия клас има и друг ученик, в който откривам потенциал за развитие, но не го показва открито, защото е респектиран от лидера. Какво правя аз? Давам му възможност да изпъкне с нещо което умее, лека - полека... Веднъж, втори път, не се получава, но на третия се вижда светлина в тунела.... Той вероятно няма да настигне лидера, но ще събере смелост и увереност да го следва на крачка (-и)след него... Оттам нататък, времето ще покаже...

Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт