...и се влюби в нашия Тахсин/актъора де
/

ама нямаш равна
Но наистина Айрето
прави с много любов всичко за къщичката ни и съм много щастлива за нея, а и за мен, че темата ни така се оживи, благодарение на всички ни, благодаря Ви мили дружки от сърце!
Киво си заслужава 
на топличко щяла да стои
много съм съгласна с теб, не престанаха наистина да му гледат в паничката, ей
Само за едно нещо ми позволи да те поправя - пари са му трябвали, когато е решил да започне да дефилира, по времето на Перла вече си е имал достатъчно, все пак е бил модел на Келвин Клайн и др. световни дизайнери. А пък милионер стана тогава още, след излъчването на Перла - арабите полудяха по него и се надпреварваха да го канят за реклами и му плащаха 2,5 милиона долара за 2 минутна реклама
Нищо не се разбра какво стана с онзи мошеник, дано всичко е наред.
наистина не ти потръгна със ЗП, ама много важно
Не може всичко да се харесва от всички. Но, ако беше продължила с гледането, съм сигурна, че щеше да те грабне, първите серии не са толкова интересни.
правилно, програмата е ясна 
благодаря, мило за всичко споделено!
Много съм щастлива, че си се заловила да преведеш пресконференцията, златна си 

, мерси 

тук Айре
Фенче 

, сигурно ще го гледам, какво да правя. 

, да , аз си бях направила програмата , ама ми я развалиха... 
Себи 

Най-после успях да ви прочета. Е, признавам си малко "на диагонал" го направих (от вродената си откровеност и това не успях да премълча), но все не ми стига времето. По повод "надничането в паничката" на Киво вече писах и то отдавна. Има си пари човекът... не ги е откраднал и не са му подарени. Работи много и се справя отлично. Иначе ние нямаше да сме тук. Печели големите пари с труда си. А трудът му е гарантиран, защото е сред най-добрите. Качеството на работата му е оценено много високо, а високото качество заслужава адекватна цена. И Киво има право да я пожелае. Който (които) е (са) прозрял (-и), приема (т) сделката. Останалите просто губят... А кой какъв стандарт на живот поддържа, колко и какво си е купил, какви и на кого пари е дал, не е предмет на обсъждане от "наблюдателите". Всеки да си гледа своята "паничка". Лесно е отстрани да се коментира, но е трудно "да влезеш в обувките на другия", че... може да ти дойдат тесни... Апропо - от опит знам, че талантът струва скъпо, защото се намира рядко.

тъй като не искам да споря, давам доказателство

Иншаллах!

благодаря ти! 
пууу, късмет
Нищо, ще го гледаш качен в нета, трябва да има

когато можеш, тогава го преведи, достатъчно ми е, че ще разбера какво приказва 

много си близо с гифчетата, утре ще гледаме първата целувка
И мен ме е яд много за името, Откраднат живот е право в десетката , но уви ... Ами май само ние с Ирето
си споделяме впечатленията от сериите, няма други желаещи 
, супер си го написала!!! 

, ЗП е страхотна емоция/е не винаги само положителна

....мм, че хубави неща в спойлера !!

ооо опасна си 

благодаря!
Ами нищо чудно, че си го е харесала Езги, не е единствената
е, има за какво да се вторачваш, страхотни крака има
Една подруга беше писала, че никога не е мислила, че някога ще се възхищава на мъжки крака, ама на 

Препоръчани теми