абсолютно съм съгласна с теб за всичко споделено, но според мен влюбването на Джес в Сюхан започна още предната серия - когато тя сподели какво е да си дъщеря на Тахсин, после му хареса как се осмели да се опълчи на баща си, когато неволно чу обвиненията и, че всички го мразят, а този жест към майка му, която той боготвори направо го довърши ... А първата им целувка вече го ошашави окончателно, как гледаше само , уникално изиграно
Едновременно и виновно и изненадано ... отново ми напомни както и при първото ми гледане страшно много изражението на Брад Пит в "Да срещнеш Джо Блейк " когато се целува за пръв път, не знам ...

много ти благодаря за коментарите!
Правилно преценяваш Бану, ще видиш колко е добричка и Адалет 
Но защо точно Кузей трябваше да лъже и то по този начин - знае кое е слабото му място и именно на това заложи. Кузей изобщо не беше готов нито за жена, нито за дете, не я и обича, но щеше да направи всичко за тях, ако не беше абортирала, така е. Добре е, че все пак го махна , иначе никога нямаше да може да изживее истинска любов това момче. Тепърва ще те изненадва все повече тази 

много ти благодаря за коментарите!
Правилно преценяваш Бану, ще видиш колко е добричка и Адалет 
Но защо точно Кузей трябваше да лъже и то по този начин - знае кое е слабото му място и именно на това заложи. Кузей изобщо не беше готов нито за жена, нито за дете, не я и обича, но щеше да направи всичко за тях, ако не беше абортирала, така е. Добре е, че все пак го махна , иначе никога нямаше да може да изживее истинска любов това момче. Тепърва ще те изненадва все повече тази 

мен ме интересува дали по нещо ти напомни изражението, изиграно от Киво на онова на Брад Пит или само аз си въобразявам
сега ще ти кажа аз как възприемам Зейнеп - в началото, когато се появи всички много я харесаха, включително и на мен ми хареса с дългата червена коса, макар самата актриса да ми е неприятна, както знаеш. Но, малко след това, когато започна да обяснява на Кузей как го е сънувала и т. н и се лендзи през цялото време на всички, показвайки всичките си зъби ми беше и още ми е адски фалшива, пресилено ми идва някак
Може би, и сигурно е така, самата актриса преиграва, не знам ... Освен това ми е адски напориста, нахална, любопитна за вкуса ми, самия Кузей се подразни от тъпите и въпроси и и каза същото
Е, не ми се получи 

златна си, обичам те! 

сега с още по-голямо нетърпение чакам Киво в Организето

Прочетох го няколко пъти.

Препоръчани теми