Няма как двете сцени да са изиграни и предадени по един и същи начин, Брад си е Брад, Киво си е Киво. Питах само дали не ви напомни с нещо тази сцена другата, това е , явно и това си е само мое усещане

нарде син 

Честит рожден ден, мила! Век поживей, много се смей , здрава, щастлива бъди и с нас да се забавляваш и споделяш продължи!

лекинка! 
И именно той говори за образа на Киво в Организето

..ама да ти кажа,че в Б-я не се сещам за някой друг, освен нас - да превежда на бг. интервютата на Киво

ми коригира...не го бях разбрала много добре и малко си измислих...
, казваш да сме имали турскознаеща дружка, според мен и на това трябва да сме доволни, в колко теми във форума се превеждат на бг. такива големи материали.... сигурно се броят на пръстите на едната ръка 

за постовете ти за Киво от вчера, много ми харесаха 
, ти си като един пролетен дъжд за темата ни в момента, с твоите коментари и по двата сериала

благодаря за кивчетата
...май си ги пазиш във фурната от миналата година? 

, вчера беше сложила снимки как учителка е наградила своите ученици в Аржентина, като им е пуснала да гледат "Хайде сине", много ми хареса!! 

Орси

о, благодаря! Съжалявам за подвеждането
написа, че това е Езги Мола, после подругите, че Езги Урал е с мъжа си и аз реших, че е омъжена, тъй като нямам идея нито коя е тя, нито семейното и положение какво е. Радвам се, че ти си я гледала и е добра актриса, явно не случайно я е взел във филма си Йълмаз 
Толкова е хубаво, че споделя с нас своето мнение за ДК и СЮ, чак и завиждам чистосърдечно, че ги гледа за пръв път 
за теб един умопомрачителен Бехлюл 
Аз нищо не съм коригирала, просто посочих къде се разминава и то несъществено превода 
И разбира се, за суперското ти кафе 
Мисля, че той говореше за различните визии на Киво в проектите му, ама да видим, не ми вярвайте

и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!!!! 
, благодаря за кафето и пожеланията към мен 
и за пожеланията и за тортата 
да запълниш празнините ,които съм допуснал по отношение на любимеца ни и започнах" Сънят на пеперудата" Тежък е и действието се развива в много трудни и бедни години за Турция и не само, ноаз съм втрещена от това как изглежда Киво толкова отслабнал,леко изгърбан и блед специално за ролята на Музафер-2013г.
благодаря ти за първите впечатления от Киво и СП !
Тежък е, но си заслужава отделеното време 
Пък ако знаеш английски е чудесно.
това ми хареса 

Дано този брак продължи по-дълго от предишния му
страхотно интервю 

, няма никакъв проблем...просто исках да кажа и моята гледна точка

много ти благодаря за коментара
личи си колко се вълнуваш от Сънят на пеперудата!!

Благодаря ти!
Сега нали ни разбираш по-добре защо толкова обичаме Къванч ?
Освен, че е прелестен отвън, такъв е и отвътре, поне според хората, които са имали досег с него. Аз лично, гледайки добрите му очи съм склонна да им вярвам
честно казано и на мен ми е трудно да си го представя в такъв вид, но никак няма да се учудя и да го направи 

Препоръчани теми