Къванч Татлъту-минали и бъдещи проекти/вкл."Искрите на отмъщението" по Бтв/- 75

• 48 987
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Тoзи гиф  заслужава отделен пост >>>

#Çarpışma
 #KıvançTatlıtuğ #ElçinSangu
 #AlperenDuymaz #MelisaAslıPamuk

и аз си го лайкнах в ТТ!! Peace
мерси и за другите снимки bouquet

а мисълта на Славена .....много ми хареса!

Привети, сладурки!

Цитирам Айра, защото тук има 2, че и 3 в 1. Постът на Дива, че гифчето си заслужава отделно/индивидуално място, самият гиф и коментара за Славена, с който и аз съм съгласна. Хубава, Турска сапунка се очертава да е.

Благодаря за трейлърчето, благодаря за превода на Алина и на Синан. Синан, направо те бях забравила и теб и хубавото ти име! Но явно се появяваш в точните моменти с точната информация. Чудесен си!

Дива, мисълта ти за главния мотор ми допадна много. Така си е. Не съм от отявлените фенки, тук ме знаят, но това си е факт. Изключение е Берен. Тогава такъв беше моментът, мястото, всичко...Там те бяха заедно и равностойни в една обща ракета - носител!

Скоро прочетох как дъщерята на починал актьор, който играеше в ЛН ролята на чичото, та тя нещо недолюбваше Къванч. Не можах да си го преведа, разбрах, по-скоро усетих чувството й. Мисля, че беше субективна поради факта, че никой не се бил интересувал от баща й, което си е неприятно, все пак.

Желая хубава неделя! Че и хубави дни ни очакват занапред. Филм, сериал...Ех!

# 556
Хелоуу Hug

да сложа едно неделно кафенце, че няма Wink

и нова снимка Heart Eyes

Орси Hug
да уточня, тая жена за която говориш, няма нищо против Киво....
а>>
Скрит текст:
ooooh! ooooh!
Турската преса обсъжда не особено красивото поведение на Баръш Ардуч и Елчин Сангу,които не отидоха на погребението на своя колега Фреди Мертер.В свое интервю,дъщерята на покойния, г-жа Алмула Мертер подчертава,че само двама колеги от актьорското съсловие са проявили внимание към баща и. Единият е Халит Ергенч,който всеки ден се интересувал по телефона от състоянието на баща и( г-жата специално подчертава особеното внимание на актьора и изразява огромната си благодарност), а другият Онур Бююктопчу, който дошъл на погребението.Също така г-жа Алмула признава,че е много разочарована от решението на компания Ай Япъм да вземат за партньорка на Къванч Татлъту Елчин Сангу.Тя е уверена,че Къванч много ще съжалява и по-подходяща за него би била Неслихан Атагюл.

от ucankus
https://www.ucankus.com/detay/384911/kivanc-tatlitug-un-gece-yarisi-operasyonu
Вестник "Posta" пише, че Къванч Татлъту много прецизно се готви за ролята на инспектор Кадир. Взел си е треньор, който го учи, как правилно да борави с оръжие. Освен това е ходил да патрулира с полицаи и на среднощни операции, за да придаде по-реалистично образа си

Али Heart Eyes
има превод и на англ Peace

в доста държави, тийзъра е бил в ТТ трендовете

Скрит текст:
Германия

Египет

Алжир

Аржентина

Франция

Косово

..............
Фенка Heart Eyes ще е доволна, като се прибере Wink Wink

хубава неделя Hug

# 557
 Hug Hug Hug Hug Hug

Нещо относно сериала Сблъсък, но не знам до колко е достоверно

Количество серий в 1 сезоне для международного рынка - 100+ (по 45 минут), в турецкой версии где-то 25+ серий (по 2-2,5 часа).

Не се и съмнявам, че такъв добър професионалист като Киво да не се подготви добре, иначе няма да е той Whistling
Не ви изброявам поименно за да не изтърва някого Blush

Последна редакция: нд, 14 окт 2018, 11:22 от Slawena

# 558
Hug Hug Hug Hug Hug

Нещо относно сериала Сблъсък, но не знам до колко е достоверно

Количество серий в 1 сезоне для международного рынка - 100+ (по 45 минут), в турецкой версии где-то 25+ серий (по 2-2,5 часа).

Не се и съмнявам, че такъв добър професионалист като Киво да не се подготви добре, иначе няма да е той Whistling
Не ви изброявам поименно за да не изтърва някого Blush
Славе Hug Peace
да, това е от сайта на Madd Entertainment, общата компания на Ай Япъм и Мед Япъм.
http://madd.tv/crash

Киво си се подготвя за неговата работа...а тия неща ги мислят продуцентите.......
но не искам да коментирам повече тая тема, че да няма неприятни изненади Whistling
разбираш ме Wink

# 559
   Добър ден Heart Eyes Heart Eyes bouquet

Айре Heart Eyes,честно , бях  забравила да си пия кафето- реалното от други вълнения Winkи те ме подсети.Благодаря bouquet
 В предвид  това което си споменала за турските сапунки  Wink Wink се замислих за всичко в което съм гледала с Киво.
Ами просто не е участвал в сапунка  в прекия смисъл на думата.Затова  винаги подбира сюжета , подготвя се специално/даже стилистта му е на разположение Wink Laughing/.
И сега е така.Чела съм много романи с подобно съдържание и съм ги свършвала за  отрицателно време.

Дано само кастинга  за другите герои издържи на моите критерии Wink Laughing Wink

Kyvanch is very seriously preparing for her new role as Commissioner Kadir in the TV series “Clash” and did a thorough job before shooting. The actor hired himself a coach to learn how to properly handle a weapon and display his character as realistic as possible. In addition, Kivanch, along with his friends, police patrol the streets and attend night operations.❗

Последна редакция: нд, 14 окт 2018, 12:33 от sebilMM

# 560
Здравейте, момичета! 🤗

Страшно много ви благодаря за всичко споделено! 💐💐💐

Айренце 😍 ,
Благодаря че донесе тийзъра и за днешния ти пост , пълен с нова интересна информация! 🤗💐🤗

Диве 🤗 ,
Много ти благодаря за гифчетата!!!! 🤗💐🤗

Както и на Алина и Синан, супер сте! 🤗
И на всички други , които взеха участие. 🤗

Аз се включвам късно, но си имам своите причини. Simple Smile
Много хубав тийзър. Кратък, но за сега това е напълно достатъчно. Визията на Къванч е просто перфектна. Хареса ми най- много неговото излизане от колата. Харесаха ми четиримата герои , застанали на кръстопътя, всеки идващ от различна посока, носейки тежка история на гърба си..
За мен лично проектът е много обещаващ. Дано имат успех. 🍀🍀🍀
Много съм радостна , че ще има и превод, това ме улеснява адски много. 🙏😊

Виждам много болка в погледа на Кадир, както и гняв,раздразнение...

Хубав ден!

Последна редакция: нд, 14 окт 2018, 14:12 от Irinak

# 561
  • Ruse, Bulgaria
Синан, направо те бях забравила и теб и хубавото ти име! Но явно се появяваш в точните моменти с точната информация. Чудесен си!

Благодаря!  Wink

# 562
Себи Hug за сапунката го казах с ирония, имам си причина  Mr. Green
Скрит текст:
ако разблокираш личните си съобщения ще те светна Peace Wink
Киво-избира и участва най-вече в разнообразни сюжети и роли... за стилистката, да! да не го мислим Joy Joy
каста си е добре Peace

Ире Simple Smile Heart Eyes
превод за сега са обявили, че ще има.
много ми е интересно как ще представят сцената на катастрофата в самата серия....и всичко друго описано в резюмето ми е интересно, особено покрай Кадир!
но не искам да тръгвам с голямата кошница, преди да видя повече  Wink Whistling Peace

в Кан

Crazy

Последна редакция: нд, 14 окт 2018, 14:55 от Airra

# 563
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте и от мен!
Айре, Heart Eyes видях късно снощи още англ. превод,никаква разлика няма. Blush

Катастрофата аз я разглеждам като причина за последвалите събития,в този смисъл не очаквам супер ефектни сцени. Мисля,че повече ще обърнат внимание на душевното състояние на героите в този момент,ще носи емоционален заряд,не толкова зрелищен,но разбира се,може и да греша.
Не знам има ли общо сценарият с американския филм Crash, там също има катастрофа,има преплетени съдби. Не би могъл да се адаптира напълно сюжетът,тъй като водеща е темата за расизма,но може да са взаимствани мотиви.

Неделно от Башак. Киво учи папагала им да казва името на Башак. Grinning
https://twitter.com/noura_maro2004/status/1051460282588061696?s=21

# 564
  • AMS

Привет, дружки!!!
 Благодаря ви за споделеното!!!
 Е, не мога да прочета всички теми за турските сапунки.
 Та за това понякога не разбирам шега ли е, майтап ли е.
 А за казаното от дъщерята на починалия колега на Елчин,
 в тези статии малко са смекчили изказването ѝ.
 Лека му пръст на човека. Гледала съм го.
 Чела съм оплакванията на дъщерята още докато беше болен,
 че никой от колегите му не се интересувал, освен Халит.
 Но сега, чак такава злоба към Къванч е прекалена.
 Не искам да защитавам Елчин и предишния ѝ партньор,
 но какво е направил Къванч,
 та специално да се изказва за него и кариерата му.
 Нейсе. Ама не. Къванч трябва да носи и отговорността
 за партньорки, колеги, екип, ...
 Абе за всички, та и за нас включително.
 Малко му е работата напоследък, та и това.
 За друго в следващ пост.

# 565
Здравейте и от мен!
Айре, Heart Eyes видях късно снощи още англ. превод,никаква разлика няма. Blush

Катастрофата аз я разглеждам като причина за последвалите събития,в този смисъл не очаквам супер ефектни сцени. Мисля,че повече ще обърнат внимание на душевното състояние на героите в този момент,ще носи емоционален заряд,не толкова зрелищен,но разбира се,може и да греша.
Не знам има ли общо сценарият с американския филм Crash, там също има катастрофа,има преплетени съдби. Не би могъл да се адаптира напълно сюжетът,тъй като водеща е темата за расизма,но може да са взаимствани мотиви.

Неделно от Башак. Киво учи папагала им да казва името на Башак. Grinning
https://twitter.com/noura_maro2004/status/1051460282588061696?s=21

и аз  щях да слагам клипчето, което ми напълни душата, толкова сладко Heart Eyes Heart Eyes
и Башак как говори на папагала....много е мила и любвеобилна според мен Peace

ето го папагала

има и друго видео с нея, ама й направих стоп кадър

това е сестра й с едната им котка

а снимките мисля,че са от тяхната къща, те живеят в нещо като гора Wink

Али Heart Eyes, за катастрофата съм съгласна,че няма да има холивудски ефекти....но все пак трябва да дадат нещо от нея...и на мен ми е интересно как са го снимали и какво се е получило Peace
примерно началната сцена в ДК беше много ефектна и зрелищна!!
Дива е гледала английската версия......
https://www.imdb.com/title/tt1349084/
тя ще сравнява......... Wink
........
това видя ли го?
Япъма са объркали имената на двата сериала, толкова са били развълнувани Joy Joy Joy

..........
Дива Hug Peace
злобарска работа ooooh! ooooh!
лека му пръст на човека де.....

# 566
Айренце 😍,
Права си , аз да взема малко да се поуспокоя и да не прибързвам. Например от новите турски сериали, които се излъчват в момента, нямах прекалено големи очаквания. Бях се настроила за “Гюлпери” и “Чукурова” , но не бях тръгнала с големи очаквания. А то какво се оказа - “Чукурова” толкова ми хареса, направо ме “погълна”. А “Гюлпери “ така и не намерих време да го гледам, но някой ден ще го направя.
Надявам се да се случи същото със “Сблъсък”. ❤
Съдбата на Кадир ми е най- интересна и на мене, но покрай неговата история няма да можем да останем безразлични и за живота на другите герои.
А на мен това клипче , което Алина сподели, нещо не иска да ми се отвори. 🤔
Благодаря за снимката на красивата Башак.
Мноого добре го каза - първата сцена от ДК наистина беше зрелищна! 👍🙏

Алинка 🤗
Много ми хареса последния ти коментар. 🙏И според мен ще се наблегне на вътрешния свят на героите, а катастрофата ще е “нещото” , което ги събира и свързва съдбите им завинаги. Simple Smile

Диве 🤗
Много добре казано! 🙏
Благодаря за гифчетата.

# 567

Айре Heart Eyes Heart Eyes, разбира се , че разбрах иронията,а колкото до личните  нито зная каксъм ги блокирала , нита зная как да ги разблокирам Embarassed Embarassed Embarassed
Ако ме светнеш smile3506 Weary ще съм ти благодарна bouquet

Къде  сиФенчееее Heart Eyes

# 568
  • AMS

Та да се доизкажа.
 Радвам, се, че Къванч е бил на дежурства с полицаите.
 Никакви консултанти на снимачната не помагат,
 ако не си се потопил в атмосферата реално, та да ти дойде отвътре.

А това за 100 серии по 45 минути си е съвсем в реда на нещата.
 ДК нямал втори сезон. Зависи кой как брои. За мен си беше два сезона.
 До 16-17-та серия първи сезон и после до края втори.

И да добавя за катастрофата.
 Може и да не е толкова зрелищна,
 но пък режисьора си пада по такива сцени на забавен каданс.
 Какво е довело до този Сблъсък, ще бъде разказано.
 Сблъсъкът е в душата на всеки един от тях.
 Кадир загубил жена и дете, което го води до самоубийство.
 Като полицай, сигурно е станало пред очите му при терористичен акт.
 В този акт е замесен Керем и неговата адвокатка.
 Зайнеп може би е свързана, чрез бившия си съпруг, или бащата на детето си
 с терористичния акт и да се познава от преди с Кадир.

Алиннка,  не съм гледала американския филм, но ще го потърся.
 Изгледах английския мини сериал - Collision (2009)
 http://smotriserial.me/serial/Avariya-1-season.html
 и от там си правя горните съчинения.
 Имаше и за расизма, и за наркотиците, и за семейството, ...
 Ето едно резюме на руски >>>

Скрит текст:
Сериал Collision насыщен тайнами, секретами и обманом. Сюжет сериала не дает зрителю расслабиться. Как только открывается одна тайна, за ней появляется другая, требующая немедленной разгадки.
Действия сериала держат в напряжении всех, даже самих героев сериала. Все начинается с обычной аварии, которая случилась на дороге. Много знаменитых личностей погибло, а те, кто выжил, старательно прячут скелеты в шкафу. И все, кто имеет отношение к аварии, оказываются связанными между собой крепкими нитями судьбы и поступками.
Так или иначе, у всех за плечами немалые преступления, которые легли камнем в душе главных героев. Зрителю придется разобраться в чужих секретах, и связать воедино события, произошедшие с каждым по отдельности. Может эта авария и как раз стала жестоким наказанием для многих? Ведь ужасные поступки не прощаются, за них придется расплачиваться, рано или поздно.

Фенче, дойде ли? Какво ми донесе?

Скрит текст:

Себи >>> Профил >>> Настройки >>> Лични съобщения >>>
махаш отметката на  "Блокиране получаването на лични съобщения" и накрая кликваш върху ЗАПАЗИ.

Последна редакция: нд, 14 окт 2018, 20:45 от * Diva *

# 569
Привет! Hug Hug Hug

Благодаря ви за всичко споделено.  bouquet Тийзърът много постен, но нормално първи е.  Wink Мъжете са супер - и Алперен ми хареса в тези секунди, а жените гледат точно като натровени.  Mr. Green Но ми се струва, че сериалът ще е различен и надявам се интересен.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт