Тийзърът много постен, но нормално първи е.
Мъжете са супер - и Алперен ми хареса в тези секунди, а жените гледат точно като натровени.
Нова съм в темата, голяма фенка съм на Елчин и искам да попитам, чисто приятелски, без да влизам в спорове, какво имате впредвид под това, че "жените гледат като натровени"? Явно не сте запознати с артистката Елчин Сангу, след като така давате определения , без да я познавате. Изчакайте да видите какво може да покаже като игра и след това коментирайте. То е ясно, че като Къванч втори няма, но все пак недейте да сте така крайни за другите артисти. Все пак , освен Къванч, в дизито участват и други актьори, не е само той, който изнася сериала на гърба си.
добре дошла.
Много добре съм запозната с "артистката Елчин Сангу" и не ми харесва играта й, във фрагмана също.
Не я виждам за първи път и не си правя заключение от 1 минута. По принцип харесвам Мелиса Аслъ Памук, но тук и тя не ми допадна.
Мисля, че това е достатъчно, като обяснение.
Друг път първо питайте дали съм гледала някого, преди да си правите прибързани и неверни заключения.
добре дошла.
Много добре съм запозната с "артистката Елчин Сангу" и не ми харесва играта й, във фрагмана също.
Не я виждам за първи път и да си правя заключение от 1 минута. По принцип харесвам Мелиса Аслъ Памук, но тук и тя не ми допадна.
Мисля, че това е достатъчно, като обяснение.
Друг път първо питайте дали съм гледала някого, преди да си правите прибързани и неверни заключения.

Няма да ви държа сметка за това, но не искам и вие да го правите, ако обичате. Досега не съм си мислила, че всички припадат по него, няма нужда и също не ме интересува.
Аз не обиждам, изказвам мнението си и ще продължа да го правя.
Просто не разбирам какъв е проблемът ви, но както и да е.

, Дива ти обясни за ЛС 

Нова съм в темата, голяма фенка съм на Елчин и искам да попитам, чисто приятелски, без да влизам в спорове, какво имате впредвид под това, че "жените гледат като натровени"?

Нова съм в темата, голяма фенка съм на Елчин и искам да попитам, чисто приятелски, без да влизам в спорове, какво имате впредвид под това, че "жените гледат като натровени"?

Защо си измисляте неща, които ги няма? От цялата тема, единствено аз изразих мнение, че жените не ми харесват, на което имам право.
И не ставаше въпрос само за Елчин в началото поне. Четете внимателно, така ще си спестите излишните вълнения.
Ако ви е скучно, темата на Къванч не е мястото да се разнообразявате, като търсите конфликти.

като дойде, ще се хване за главата
Завърнах се
Ама май само на Себи
съм липсвала, както гледам
И на Дива
Донесла съм ти Солунски гевреци

Имаме си и тийзър, супер!
На мен ми хареса, и 4 - та герои ми харесаха
Очаквам с нетърпение следващия! Успех на сериала ни!

че не ни забравя! 
Сигурно и е много неприятно, че ще играе с любимата и актриса, но това е положението, ще се наложи да го преглътне
Обаче най- ми стана любопитно за какви неуспехи говори дамата, за която сме обвинявали партньорките му, щото аз неуспех при него не си спомням да е имало , нито пък сме обвинили някоя от партньорките му в нещо до сега
Напротив, това май е единствената тема във форума, където не плюем по колегите на Киво, нищо, че за нас той естествено е дъ бест
Колкото и да е огорчена от поведението на Елчин и Баръш / това пък си е тяхна работа
/, хайде да не пророкува толкова , че нищо не се знае, да не си върне думите обратно 

А бе, хора, спрете се!
И четете какво се пише, не си измисляйте неща, които не са казвани
Ами с цялото си сърце се молим да са страхотни и двамата и целия екип, и най-вече сценария, за да имаме сериал, сега ще си мерим достойнствата на любимците ли ? 
наистина се хванах за главата 
Завърнах се
Ама май само на Себи
съм липсвала, както гледам
И на Дива
Донесла съм ти Солунски гевреци

Имаме си и тийзър, супер!
На мен ми хареса, и 4 - та герои ми харесаха
Очаквам с нетърпение следващия! Успех на сериала ни!

че не ни забравя! 
Сигурно и е много неприятно, че ще играе с любимата и актриса, но това е положението, ще се наложи да го преглътне
Обаче най- ми стана любопитно за какви неуспехи говори дамата, за която сме обвинявали партньорките му, щото аз неуспех при него не си спомням да е имало , нито пък сме обвинили някоя от партньорките му в нещо до сега
Напротив, това май е единствената тема във форума, където не плюем по колегите на Киво, нищо, че за нас той естествено е дъ бест
Колкото и да е огорчена от поведението на Елчин и Баръш / това пък си е тяхна работа
/, хайде да не пророкува толкова , че нищо не се знае, да не си върне думите обратно 

А бе, хора, спрете се!
И четете какво се пише, не си измисляйте неща, които не са казвани
Ами с цялото си сърце се молим да са страхотни и двамата и целия екип, и най-вече сценария, за да имаме сериал, сега ще си мерим достойнствата на любимците ли ? 
наистина се хванах за главата 
добре си си дошла!! 

ние също желаем само успех на сериала и на Главната двойка!!!