Къванч Татлъту-минали и бъдещи проекти/вкл."Искрите на отмъщението" по Бтв/- 75

• 48 985
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Привет! Hug Hug Hug

Благодаря ви за всичко споделено.  bouquet Тийзърът много постен, но нормално първи е.  Wink Мъжете са супер - и Алперен ми хареса в тези секунди, а жените гледат точно като натровени.  Mr. Green Но ми се струва, че сериалът ще е различен и надявам се интересен.  Praynig

Здравейте!!! Hug Нова съм в темата, голяма фенка съм на Елчин  и искам да попитам, чисто приятелски, без да влизам в спорове, какво имате впредвид под това, че "жените гледат като натровени"? Явно не сте запознати с артистката Елчин Сангу, след като така давате определения , без да я познавате. Изчакайте да видите какво може да покаже като игра и след това коментирайте. То  е ясно, че като Къванч втори няма, но все пак недейте да сте така крайни за другите артисти. Все пак , освен Къванч, в дизито участват и други актьори, не  е само той, който изнася сериала на гърба си.

# 571
Лудата Меги,  Hug добре дошла.  bouquet Много добре съм запозната с "артистката Елчин Сангу" и не ми харесва играта й, във фрагмана също.  Wink Не я виждам за първи път и не си правя заключение от 1 минута. По принцип харесвам Мелиса Аслъ Памук, но тук и тя не ми допадна.  Peace Мисля, че това е достатъчно, като обяснение.  Wink Друг път първо питайте дали съм гледала някого, преди да си правите прибързани и неверни заключения. Wink Peace

Последна редакция: нд, 14 окт 2018, 20:06 от ·٠•Snejka•٠·

# 572
Лудата Меги,  Hug добре дошла.  bouquet Много добре съм запозната с "артистката Елчин Сангу" и не ми харесва играта й, във фрагмана също.  Wink Не я виждам за първи път и да си правя заключение от 1 минута. По принцип харесвам Мелиса Аслъ Памук, но тук и тя не ми допадна.  Peace Мисля, че това е достатъчно, като обяснение.  Wink Друг път първо питайте дали съм гледала някого, преди да си правите прибързани и неверни заключения. Wink Peace

Аз пък съм гледала Къванч и на мен пък той не ми харесва. Смятам че превъзнаснето по него е преувеличено и има разлика в играта му преди  и след женитбата му. Но не съм тръгнала да го обиждам, че го е страх от жена му, че не се целува както трябва, защото жена му седи до него на снимачната площадка, едва ли не да го следи да не направи грешна стъпка, че не се отпуска в интимните сцени, че за всеки неуспех отговорна е партньорката му, но никога той. Така че по-леко с определенията. това, че вие харесвате Къванч, не значи , че всички припадат по него.
Може и да не ми отговаряте, повече няма да влизам в темата или да пиша.
Приятна вечер  и ще видим като почне сериала кой кум, кой сват.

Последна редакция: нд, 14 окт 2018, 20:08 от Лудата Меги

# 573
Аз пък съм гледала Къванч и на мен пък той не ми харесва. Смятам че превъзнаснето по него е преувеличено и има разлика в играта му преди  и след женитбата му. Но не съм тръгнала да го обиждам, че го е страх от жена му, че не се целува както трябва, защото жена му седи до него на снимачната площадка, едва ли не да го следи да не направи грешна стъпка, че не се отпуска в интимните сцени, че за всеки неуспех отговорна е партньорката му, но никога той. Така че по-леко с определенията. това, че вие харесвате Къванч, не значи , че всички припадат по него.

Ами добре, че не го харесвате, това е ваш избор, който не ме интересува.  Peace Няма да ви държа сметка за това, но не искам и вие да го правите, ако обичате. Досега не съм си мислила, че всички припадат по него, няма нужда и също не ме интересува.  Peace Аз не обиждам, изказвам мнението си и ще продължа да го правя.  Wink Просто не разбирам какъв е проблемът ви, но както и да е.  Wink

# 574
Лудата Меги,
Цитат
Може и да не ми отговаряте, повече няма да влизам в темата или да пиша.
това е добре Peace
и да искаш да обиждаш Къванч, няма да ти позволим Peace
във всяка тема от подфорума потребителите превъзнасят любимците си, съвсем нормално Peace
далече сме от мисълта, че всички припадат по него newsm78 Wink
за нас феновете му, явно сме намерили защо да припадаме Peace
аз харесвам Елчин Сангу и като визия и като игра! гледала съм я в 4 сериала Peace
м/у другото тук в темата по принцип уважаваме и зачитаме достойнствата на партнъорките на Киво, за разлика от други теми Mr. Green

Снеже Hug Peace wavey
и на мен тийзъра не ми беще уау, ама явно са го направили набързо за Мипкома, все пак преди 2 дена почнаха снимки!!
Скрит текст:
аз пък имам забележка към Киво или по точно как са го снимали.... Blush

Дива, мерси за инфото и коментара bouquet
не ми харесва карикатурата Rolling Eyes

Себи Hug, Дива ти обясни за ЛС Simple Smile

Ире Heart Eyes Wink

Последна редакция: нд, 14 окт 2018, 20:50 от Airra

# 575
  • AMS

Скрит текст:
Здравейте!!! Hug Нова съм в темата, голяма фенка съм на Елчин  и искам да попитам, чисто приятелски, без да влизам в спорове, какво имате впредвид под това, че "жените гледат като натровени"?
Явно не сте запознати с артистката Елчин Сангу, след като така давате определения , без да я познавате. Изчакайте да видите какво може да покаже като игра и след това коментирайте. То  е ясно, че като Къванч втори няма, но все пак недейте да сте така крайни за другите артисти. Все пак , освен Къванч, в дизито участват и други актьори, не  е само той, който изнася сериала на гърба си.

Привет, Луда Меги!!!
 Благодаря ти за поста!!!
 Ами не съм запозната в детайли и в това няма нищо лошо да го призная,
 макар да съм гледала и Елчин като Гюзиде и Дафне.
 Даже много ми е харесала Гюзиде.
 Преглеждайки темата ЛподН не виждам да се пише нещо сериозно.
 Не виждам и къде във форума се коментират ролите на Елчин,
 както и последния ѝ проект Неживите.
 В уикито това намерих. >>>

Скрит текст:
Елчин Сангу (на турски: Elçin Sangu) е турска актриса. Най-известните ѝ роли са в образите на Гюзиде в сериала „С Русия в сърцето“ и Дефне в сериала „Любов под наем“.

Елчин Сангу е родена на 13 август 1985 г. в Измир, Турция; има черкезки произход. След като завършва средно училище, Елчин се мести в Мерсин, където завършва висшето си образование в мерсинския университет със специалност опера. През 2006 печели стипендия във Факултета по изящни изкуства в унверситета „Йедитепе“. Сангу решава да се усъвършенства и се записва в Измирския театър, където остава известно време.

През 2011 тя получава първата си роля в сериала „Времето лети“ в образа на Хале. През 2013 се снима в сериала „Една любовна история“ в ролята на Еда. Година по-късно участва в „С Русия в сърцето“ като Гюзиде, която се влюбва в Джалил. През 2015 се снима в „Sevdam Alabora“, но снимките са прекъснати след четвърти епизод, поради нисък интерес към сериала.

През 2015-2017 г. Елчин Сангу изиграва първата си главна роля, ролята на Дефне, в комедийния сериал „Любов под наем“, в който участва заедно с актьора Баръш Ардуч.

През 2016 става лице на марката продукти за грижа за коса „Elidor“.

!За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници. Въпросната информация може да е непълна, неточна или изцяло невярна.
Имайте предвид, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел.!

Хайде, Луда Меги, ти си на ход,
 да ни информираш за новата партньорка на Къванч!!!

ПП: О, то имало продължение с кумовете и сватовете,
 докато съм търсила информация за Елчин.
 Вземам си думите обратно към Лудата Меги!!!
 Няма да може да направи това, дори за Елчин Сангу.
 Жалко за барута.

Последна редакция: нд, 14 окт 2018, 21:25 от * Diva *

# 576

Дива Heart Eyes Wink благодаря bouquet До сега цъках в профила си  hahaha

Айре Heart Eyes пробвайме де  Laughing

Ето така харесвам прическа на  мъжки мустак ... да му се виждат устните и какво точно правят Wink Wink Wink

# 577
Дива Peace Wink
Себии Hug, не става?? newsm78 Whistling
това ми излиза пак
Скрит текст:

ей така трябва да са ти настройките Peace

Цитат
Ето така харесвам прическа на  мъжки мустак ... да му се виждат устните и какво точно правят
хахах Joy Joy

# 578

Скрит текст:
Здравейте!!! Hug Нова съм в темата, голяма фенка съм на Елчин  и искам да попитам, чисто приятелски, без да влизам в спорове, какво имате впредвид под това, че "жените гледат като натровени"?
Явно не сте запознати с артистката Елчин Сангу, след като така давате определения , без да я познавате. Изчакайте да видите какво може да покаже като игра и след това коментирайте. То  е ясно, че като Къванч втори няма, но все пак недейте да сте така крайни за другите артисти. Все пак , освен Къванч, в дизито участват и други актьори, не  е само той, който изнася сериала на гърба си.

Привет, Луда Меги!!!
 Благодаря ти за поста!!!
 Ами не съм запозната в детайли и в това няма нищо лошо да го призная,
 макар да съм гледала и Елчин като Гюзиде и Дафне.
 Даже много ми е харесала Гюзиде.
 Преглеждайки темата ЛподН не виждам да се пише нещо сериозно.
 Не виждам и къде във форума се коментират ролите на Елчин,
 както и последния ѝ проект Неживите.
 В уикито това намерих. >>>

Скрит текст:
Елчин Сангу (на турски: Elçin Sangu) е турска актриса. Най-известните ѝ роли са в образите на Гюзиде в сериала „С Русия в сърцето“ и Дефне в сериала „Любов под наем“.

Елчин Сангу е родена на 13 август 1985 г. в Измир, Турция; има черкезки произход. След като завършва средно училище, Елчин се мести в Мерсин, където завършва висшето си образование в мерсинския университет със специалност опера. През 2006 печели стипендия във Факултета по изящни изкуства в унверситета „Йедитепе“. Сангу решава да се усъвършенства и се записва в Измирския театър, където остава известно време.

През 2011 тя получава първата си роля в сериала „Времето лети“ в образа на Хале. През 2013 се снима в сериала „Една любовна история“ в ролята на Еда. Година по-късно участва в „С Русия в сърцето“ като Гюзиде, която се влюбва в Джалил. През 2015 се снима в „Sevdam Alabora“, но снимките са прекъснати след четвърти епизод, поради нисък интерес към сериала.

През 2015-2017 г. Елчин Сангу изиграва първата си главна роля, ролята на Дефне, в комедийния сериал „Любов под наем“, в който участва заедно с актьора Баръш Ардуч.

През 2016 става лице на марката продукти за грижа за коса „Elidor“.

!За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници. Въпросната информация може да е непълна, неточна или изцяло невярна.
Имайте предвид, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел.!

Хайде, Луда Меги, ти си на ход,
 да ни информираш за новата партньорка на Къванч!!!

ПП: О, то имало продължение с кумовете и сватовете,
 докато съм търсила информация за Елчин.
 Вземам си думите обратно към Лудата Меги!!!
 Няма да може да направи това, дори за Елчин Сангу.
 Жалко за барута.

и според вас Елчин Сангу не е достатъчно добра, ами нека започне сериала ,да сме живи и здрави и ще преценим  дали Елчин е достатъчно добра и дали е достойна партньорка .

# 579
Самуил, къде прочетохте някой да е написал, че Елчин не е достойна партньорка на Къванч и т.н.?  newsm78  Защо си измисляте неща, които  ги няма? От цялата тема, единствено аз изразих мнение, че жените не ми харесват, на което имам право.  Peace И не ставаше въпрос само за Елчин в началото поне. Четете внимателно, така ще си спестите излишните вълнения. Peace Ако ви е скучно, темата на Къванч не е мястото да се разнообразявате, като търсите конфликти. ooooh!

Айрре,  Hug bouquet

Последна редакция: нд, 14 окт 2018, 22:33 от ·٠•Snejka•٠·

# 580
и според вас Елчин Сангу не е достатъчно добра, ами нека започне сериала ,да сме живи и здрави и ще преценим  дали Елчин е достатъчно добра и дали е достойна партньорка .
оле боже!! кой е казал, че не е достойна??? ooooh! ooooh!
повечето от пишещите  тук харесваме Елчин и приемаме бъдещото партньорство Peace
ами аз в нейната тема/за ЛПН/прочетох много повече мнения,че не се харесва Къванч Tired
ама не съм тръгнала да им търся сметка и да им размахвам пръст Peace
айде спрете се малко!! Stop Stop

ако бях на ваше място, щях да благодаря за информацията, която четете тук и която е доста скоростна и достоверна!!! Naughty

Снеже Peace Hug

Фенка Heart Eyes като дойде, ще се хване за главата Joy Joy Joy

# 581
Привет, милички!  Hug Hug Hug Завърнах се  Wink Ама май само на Себи Heart Eyes съм липсвала, както гледам  Party И на Дива  Hug Донесла съм ти Солунски гевреци  Joy Joy Joy
Страхотни кифчета, благодаря ти!
Вай бе, пожелах си много новини и ги получих, благодаря ви на всички за споделеното, до сега ви четох, че нямах търпение да видя какво се е случило докато митках по Гръцко  bouquet Имаме си и тийзър, супер!  Peace На мен ми хареса, и 4 - та герои ми харесаха  Peace Очаквам с нетърпение следващия! Успех на сериала ни!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Доколкото си спомням, Киво каза в интервюто за МАВИ, че този сценарий не е римейк на никакъв друг филм  newsm78
Благодаря специално на Синан  Hug че не ни забравя!  bouquet
Аууу, видях, че една дама тук не харесвала Киво, кво праим  Mr. Green Умирам да чета как откакто се оженил не играел добре Къванч, голям виц  hahaha Сигурно и е много неприятно, че ще играе с любимата и актриса, но това е положението, ще се наложи да го преглътне  Party Обаче най- ми стана любопитно за какви неуспехи говори дамата, за която сме обвинявали партньорките му, щото аз неуспех при него не си спомням да е имало , нито пък сме обвинили някоя от партньорките му в нещо до сега newsm78 Напротив, това май е единствената тема във форума, където не плюем по колегите на Киво, нищо, че за нас той естествено е дъ бест  Laughing Нейсе!
Прочетох и изказването на дъщерята на актьора, който починал  ooooh! Колкото и да е огорчена от поведението на Елчин и Баръш / това пък си е тяхна работа Whistling/, хайде да не пророкува толкова , че нищо не се знае, да не си върне думите обратно  hahaha
Много ми харесват и двамата  Heart Eyes
Цитат
Всяка физическа болка се преодолява много по-лесно от душевната ... За нея няма анестезия и лекарства .... Трябва да се преодолее ..

Олеее ... още една  ooooh! А бе, хора, спрете се!  Praynig И четете какво се пише, не си измисляйте неща, които не са казвани  ooooh! Ами с цялото си сърце се молим да са страхотни и двамата и целия екип, и най-вече сценария, за да имаме сериал, сега ще си мерим достойнствата на любимците ли ?  ooooh!
Айре  Heart Eyes наистина се хванах за главата  hahaha
Бирсен е пояснила защо са променили името на героя на Киво от Махир на Кадир
https://vk.com/feed?w=wall-123508620_299095

# 582
Привет, милички!  Hug Hug Hug Завърнах се  Wink Ама май само на Себи Heart Eyes съм липсвала, както гледам  Party И на Дива  Hug Донесла съм ти Солунски гевреци  Joy Joy Joy
Страхотни кифчета, благодаря ти!
Вай бе, пожелах си много новини и ги получих, благодаря ви на всички за споделеното, до сега ви четох, че нямах търпение да видя какво се е случило докато митках по Гръцко  bouquet Имаме си и тийзър, супер!  Peace На мен ми хареса, и 4 - та герои ми харесаха  Peace Очаквам с нетърпение следващия! Успех на сериала ни!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Доколкото си спомням, Киво каза в интервюто за МАВИ, че този сценарий не е римейк на никакъв друг филм  newsm78
Благодаря специално на Синан  Hug че не ни забравя!  bouquet
Аууу, видях, че една дама тук не харесвала Киво, кво праим  Mr. Green Умирам да чета как откакто се оженил не играел добре Къванч, голям виц  hahaha Сигурно и е много неприятно, че ще играе с любимата и актриса, но това е положението, ще се наложи да го преглътне  Party Обаче най- ми стана любопитно за какви неуспехи говори дамата, за която сме обвинявали партньорките му, щото аз неуспех при него не си спомням да е имало , нито пък сме обвинили някоя от партньорките му в нещо до сега newsm78 Напротив, това май е единствената тема във форума, където не плюем по колегите на Киво, нищо, че за нас той естествено е дъ бест  Laughing Нейсе!
Прочетох и изказването на дъщерята на актьора, който починал  ooooh! Колкото и да е огорчена от поведението на Елчин и Баръш / това пък си е тяхна работа Whistling/, хайде да не пророкува толкова , че нищо не се знае, да не си върне думите обратно  hahaha
Много ми харесват и двамата  Heart Eyes
Цитат
Всяка физическа болка се преодолява много по-лесно от душевната ... За нея няма анестезия и лекарства .... Трябва да се преодолее ..

Олеее ... още една  ooooh! А бе, хора, спрете се!  Praynig И четете какво се пише, не си измисляйте неща, които не са казвани  ooooh! Ами с цялото си сърце се молим да са страхотни и двамата и целия екип, и най-вече сценария, за да имаме сериал, сега ще си мерим достойнствата на любимците ли ?  ooooh!
Айре  Heart Eyes наистина се хванах за главата  hahaha
Бирсен е пояснила защо са променили името на героя на Киво от Махир на Кадир
https://vk.com/feed?w=wall-123508620_299095
напротив харесвам Къванч и се радвам за Елчин и съм сигурна за успеха на сериала

# 583
Фенче Heart Eyes добре си си дошла!! bouquet
баш тийзър не си очаквала нали ?? Wink Wink
Цитат
Ама май само на Себи Love съм липсвала, както гледам  Party И на Дива  Hug
ще ти се разсърдя Naughty
днес 2 пъти ти споменах името, прави си изводите.... Whistling

Бирсен е обяснила ,че този сезон в 2 сериала имало Махировци Peace Joy Joy

мерси за коментара ти, не си загубила форма!! Joy Joy Joy

samyil 48, радвам се, че го харесваш Peace ние също желаем само успех на сериала и на Главната двойка!!!

лека от мен Hug

# 584
Фенчееееееее 😍
И на мене ми липсваше, даже много. Simple Smile
Аз не мога да си представя темата без теб и Айрето ❤. Добре ли си прекара? 🤗
Радвам се , че отново си при нас. 🤗 За тебе.

Тази тема е спокойна и прекрасна. Момичетата тук ги уважавам и ценя и се чувствам много добре да споделям мнението си с тях. Аз също не харесвам някои актьори, не можем да харесваме всички. Но когато това се случи не нахлувам в тема , свързана с въпросния актьор или актриса, и не споделям лоши изказвания по негов/нейн адрес.
Затова се надявам това да не се случва тук. Това е темата на Къванч и ние го харесваме. Аз припадам по него, да. 😀 Честно казано не ме интересува кой друг го прави или пък не го.
Нека се наслаждаваме и не се караме. 🙏🙏🙏

Лека и спокойна нощ. 😊

Общи условия

Активация на акаунт