Къванч Татлъту-минали и бъдещи проекти/вкл."Искрите на отмъщението" по Бтв/- 75

• 48 973
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Айренце  Heart Eyes  Joy Joy Joy мило, шака, шака  hahaha Ма как ще изгубя форма за 3 дни, айде, молим ти се  Laughing А колежките се тюхкаха в петък, че ще изпуснат една серия с Джесур  Laughing
Честно казано, баш тийзър изобщо не очаквах, да  Laughing Аз още не мога да повярвам, че ще имаме сериал и ще си го гледаме и обсъждаме всяка седмица  Party

samyil 48 ами радвам се, и аз харесвам Елчин и се моля да им се получи, дано!  Praynig Всичко зависи от сценария, дали ще се хареса на драгия турски зрител  Laughing иначе в актьорите и режисьора не се съмнявам ни най-малко  Peace
Ирка  Heart Eyes сладурчето ми, благодаря ти!  bouquet Много хубаво си изкарахме, времето беше много топло, хората още ходят на плаж  Laughing Бяхме в Катерини Паралия, там спахме в много готин хотел 2 нощи, ходихме до Метеора, а днес на връщане посетихме и Солун. Доволни сме. Но, сега ви пожелавам лекинка, защото съм гроги, а утре на работа  hahaha Добре, че колежката ми изяви желание да е първа смяна  Praynig
Малко снимки от Метеора  Peace
Скрит текст:

Айре  Heart Eyes за утре съм ти намерила малко работа  Laughing Преведи моля, те какво толкова приказва г-жа Гювен за Киво , също и онези двете, нещо му обсъждат коремчето на Сарухан  Laughing, освен това, което вече знаем, че каза  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: нд, 14 окт 2018, 23:59 от queen_fenka

# 586

hahaha hahaha hahahaАйре ревност и съперничество ли надушвам  за newsm78
 Kissing Heart на Фенчето или ще се борим Shocked newsm78 hahaha hahaha hahaha

Отстъпвам ти я  благородно WinkМного от скоро съм тук ,за да има Winkм претенции.

И искам да кажа на всички фенки на Елчин- тук ,в тази тема TЯ е добре дошла .
Аз лично я харесвам и  се надявам на успех на ГГ и не само!

Много по + е да обменяме информация отколкото да се конфронтираме.Аз съм до тук по въпроса.

Лека  ви нощ ,че утре  работа ни чака Hug Hug Hug

# 587

hahaha hahaha hahahaАйре ревност и съперничество ли надушвам  за newsm78
 Kissing Heart на Фенчето или ще се борим Shocked newsm78 hahaha hahaha hahaha

Отстъпвам ти я  благородно WinkМного от скоро съм тук ,за да има Winkм претенции.

няма такова нещо, аз в нейната любов съм сигурна Joy Joy
просто я бъзикам, ама май не се разбра Joy

Фенче Heart Eyes, ще се постарая Peace,и с темата съм доникъде Whistling
мерси за споделеното от Гръцко bouquet
Ире Heart Eyes , споко Wink

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 00:24 от Airra

# 588
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Хубав ден и успешна нова седмица! Hug bouquet

# 589
Добро утро!  Hug Hug Hug

Снеже  Hug благодаря за кафенцето и четворния МАВИ бой  bouquet
Айре  Heart Eyes когато можеш, споко  Peace
MIPCOM-2018. Плакати в Кан.

Дано харесат това, което им покажат  Praynig
Това го взех от колежките ни от темата ЛПН, надявам се да не се сърдят  Peace
Цитат
Описание Зейнеп Тунч :
Подрастание в приюте сделало Зейнеп робкой. Менеджер банка с собственной семьей, она многого добилась в жизни, и она боится потерять это. Затем в один день ее худшие страхи сбываются, и единственное спасение Зейнеп - ее единственная настоящая любовь, которая возвращается в её жизнь просто тогда, когда ей больше всего нужно.

Израстването в приют е направило Зейнеп страхлива. Мениджър в банка със собствено семейство, тя е постигнала много в живота и се бои да не го загуби. Но в един ден най- големите ѝ страхове се сбъдват и единственото спаснение за Зейнеп е единствената ѝ истинска любов, която се завръща в живота ѝ точно тогава, когато има най- голяма нужда от нея.
Явно Кадир и Зейнеп взаимно ще се спасяват от преживените травми в живота си  newsm78
И ДК е в Кан - канал Стар тв празнувал 25 годишнина в Кан и е представил всичките си проекти - така поне пишат подругите  Wink

Сега чета историята на сериала ... доста се разминава с това, което се писа преди време ... Нали уж Кадир разследваше тази катастрофа, за която се споменаваше, че е виновна Зейнеп, сега пък той тръгнал да се самоубива и я предизвиква  newsm78 Аз дори не мислех, че той ще участва самия в нея ... Да не би да са променили сценария  newsm78 Дано не!  Praynig Хайде, да видим на края все пак какво ще излезе  Laughing
Хубав ден!  Hug

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 11:03 от queen_fenka

# 590
Привет!! Hug

Снеже Hug bouquet

Башак беше споделила в ИГ сторито си едни снимки, които според мен са от техния дом newsm78
ако ви е интересно Wink

Скрит текст:

и другия им котак Grinning

друго интересно не намирам....

Фенче Heart Eyes, това за Зейнеп и аз го слагах Wink
ДК в Кан newsm78....трябва да проверя Laughing

ако си пропуснала клипчето -как Киво учи папагала им да казва Башак Heart Eyes
https://twitter.com/ameligadjodilo/status/1051463643303473153
аз го гледах най-малко 15 пъти  Crazy Joy Joy Joy

и тая май е нова Peace

хубав ден, спорна седмица!!! Hug

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 11:07 от Airra

# 591
Айре  Heart Eyes благодаря за споделеното!  bouquet
Ти си го слагала, но съвсем друго ми звучи по този начин Laughing
Ето го твоя текст
Цитат
Зейнеп Тунеш - Животът в приют е оставил значителен отпечатък върху живота на момичето, което в момента работи като банков мениджър. Зейнеп се страхува да не загуби брака си и не иска да се разведе. Когато най-лошите ѝ страхове стават реалност, тя се опитва да спаси себе си и дъщеря си. За щастие един мъж от миналото ѝ се притичва на помощ
И сега този
Цитат
Израстването в приют е направило Зейнеп страхлива. Мениджър в банка със собствено семейство, тя е постигнала много в живота и се бои да не го загуби. Но в един ден най- големите ѝ страхове се сбъдват и единственото спасение за Зейнеп е единствената ѝ истинска любов, която се завръща в живота ѝ точно тогава, когато има най- голяма нужда от нея.
Има разлика, нали ? Пък да видим кой е по-верен  Laughing Аз предпочитам Кадир наистина да е бил единствената и истинска любов  Mr. Green
На друго място пък пишат, че Кадир и Зейнеп се познавали от сиропиталището ... а нали Кадир ще си има майка и сестра  newsm78 Ще видим на края какво все пак ще бъде. При всички случаи историята звучи интересно, дано да е такава  Praynig Но, се стряскам като чета във фейса как всички пишат, че ще е хита на сезона, да не ни урочасат нещо пу пу пу

Видях клипчето с папагала, много готино  Peace И снимките от дома им ми харесаха  Peace
Снимката не мисля, че е нова  newsm78

# 592
Здравейте, момичета! 🤗

Айре 😍
Благодаря за снимките , споделени от Башак. 💐
Вече съм спокойна , започнах деня си позитивно, макар че още не съм пила кафе заради егати задръстването пред кафемашината. 😀

Фенче 😍
Радвам се , че си имала добре прекарано време. Снимките , които си споделила са много красиви. 😊
И аз си мисля същото като теб- не предполагах, че Кадир ще е част от катастрофата, а че ще я разследва, но явно не е така. Но нищо де , както вие казвате нейсе. 😀
Благодаря за това , което и ти си ни споделила. 💐
Аз пак почвам да пиша като луда , че имам лекция.

Хубав ден на всички. 🤗🤗🤗

# 593
Привет, момичета!

Много се радвам на новините и тийзъра. Не ме притесняват различните слухове за сериала, скоро ще видим какво е.
Айре, Фенче, за превода - ако руският е точен, то Зейнеп не е страхлива, а плаха. По-добре звучи, нали. Simple Smile

Не съм гледала Елчин Сангу от времето на КСШ, ще ми е интересно да я видя в нова роля.

И поздрав за всички с Берк Ерчер, и него го помня от КСШ.

# 594
Фенче Heart Eyes Laughing
това е моя превод Peace

който е взет от официалното инфо на АЯ за Мипкома

предполагам, че рускините са го превели също от там....и съответно леко са си поизмислила за голямата любов Mr. Green
мисля,че няма да се познават К и З от сиропиталището Peace

аууу и аз много се дразня, като чета , че щяло да бъде хита на сезона ooooh! ooooh! Tired
нещо против лоши очи и мисли Peace
Скрит текст:

нявсякъде в ТТ пишат, че снимката е нова Wink

Ире Heart Eyes bouquet
и аз мислех, че Кадир няма да е част от катастрофата, а се оказа, че той ще е главния виновник Whistling
и на теб да ти е хубав деня!! Simple Smile

Вале Hug wavey

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 11:55 от Airra

# 595
  • AMS

Привет, дружки!!!
 Благодаря ви за споделеното, означава, че съм ви прочела!!!
 Като започна да пиша, може и да пропусна някой,
 за което моля да съм извинена. В главата са ми сто бръмбара.
 Та, Фенче, благодаря за гевреците!!!
 Иначе разбирам фенките на Елчин.
 Благодаря, че са ме цитирали, но ще съм повече благодарна, ако са ме прочели
 и най вече допълнили за кариерата на Елчин.
 Ще дойде един ден, като едни други фенки, да изпищят, че партньорката на Къванч
 не била представена както подобава.
 Ами от сега да се стягат, защото в темата за Елчин най-важния въпрос е "каката".
 Чудя  се дали да няма една закована тема -
 Приятелките, съпругите и партньорките на турските актьори.
 Нека пишат на воля. Свободно да изразяват колко мразят и колко обичат.
 Клюки бг, Твеновелас, ... ще има от къде да черпят свеж материал.
 Дано са ме разбрали.
 Извинявайте, но имам високи изисквания към партньорките на Къванч
 и се отнасям съвсем сериозно и с уважение към тях.
 От 10-те сътворяващи чудеса, които са ми критерий,
 единствен Къванч усилено снима в момента.
 Естествено, че и очакванията към всички участници в Сблъсък
 са сериозни и много големи.
 За сценария - Ама как така, няма да разследва Кадир.
 Този пищов на кръста, как да го разбирам.
 И може би не катастрофата, а терористичния акт ще разследва.
 Даже си фантазирах заснемането на терористичния акт,
 загиналите невинни жертви, пред полицейското ...
 В катастрофата Kadir Adalı / Кадир АдалЪ е участник.
 За Zeynep Tunç  / Зайнеп Тунч  от трея си личи по погледа, че е плаха.
 За Керем Коркмаз, че е сгазил лука.
 За Cemre Gür / Джемре Гюр, че си е нахакана.
 Извинете, ако нещо пак съм извън петолинието.

# 596

Здравейте Heart Eyes Hug
 Валя bouquet Hug харесва ми плаха, защото предстои развитие на  поведението и усещането и.
   На страхливката  според мен - Не!

Айре  Heart Eyes разбрахме се за едно сърце   - твое е! Wink Wink Wink Wink

Сега по темата от кога се познават Кадир и Зейнеп newsm78

Защо трябва да е от сиропиталището Rolling Eyes те са били малки и сега едва ли се разпознават newsm78

Защо да  не е вариант, Кадир да  се е включил в някой битов скандал като полицай и знае за Зейнеп доста от семейния и живот.Само..... гадая  Laughing

Дива Heart Eyes, чета с удоволствие  постовете  ти bouquet

# 597
Дива Hug Wink Peace
честно казано ме съмнява Кадир да разследва  терористичния акт newsm78, според мен са го вмъкнали в сценария, защото темата е актуална и злободневна........
а от Чудотворците....замислих се..... и Сонгюл се гласи за нов сериал Peace

Фенче Heart Eyes Peace

Първите снимки на КТ от филма бяха поместени в пресата днес,той ще играе Саръ Сарухан, премиера-4 януари.
-Погледнете му коремчето!! как го е изпъчил Joy Ще създаде страхотен герой. И изражението на лицето му........ пресъздава отлично героят си!! Перфектен хулиган!
-Г-жо Гювен той дойде от Най-добър модел, но доказа,че дори идвайки от моделството, може да играе.Той е доказателсвтото, не е ли така?
Гювен Хокна-Точно така, Къванч е лидер в много неща. Той работо много усилено, обучаваше се и действително мисля, че АЯ инвестира много в него.Те го вземаха под крилото си, формираха го , и му дадоха възможности. Но Къванч също има желания и амбиции. Той е много успешен.
-Защото има много примери, които не стават успешни, независимо от подкрепата.
-ГХ-Погледнете го само как се взира/ гледа! Боже господи....хубаво, страхотна работа! Аферим!!! Забелязах коремчето веднага, все едно казва-"Аз съм хулиган, внимавай" Много е добър!!
-Той говори с очите си, неговите очи го казват това.
ГХ-той е много красив от една страна, парите от друга, славата, той е щастливо женен. Дано Господ ги благослови с нещо повече. Но пресъздавайки тоя герой, той принизява себе си под това ниво, за каква игра само става на въпрос. Клише е , че да си красив не е достатъчно..........

Себи Hug Wink Wink
имаше инфо, че Кадир и Зейнеп са били севгилита, като по-малки Peace
все пак те ще се завърнат взаимно в животите си, за да лекуват болките си..../това е мое предположение, според написаното резюме Wink/

обсъждат това дете за дъщерята на Зейнеб newsm78

и пишат-много лош избор
съгласна съм Confused Confused

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 19:52 от Airra

# 598
Добър вечер. 🤗

Чета всички ви с удоволствие. И пак казвам , че на Дивето острумието ме кефи изключително много. 👍

Айре 😍
Благодаря ти за превода. 💐
Еми много хубаво са се изразили. Най- ми хареса това , че очите му говорят...Ами така е, истина е. Той е толкова изразителен, може да не говори , но лицето му казва всичко. Simple Smile)
Затова припадам по него, а и не само. Wink

Аз почвам ДК. 😍
Хубава вечер на всички! 🤗

# 599
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, момичета! Много, ама много сте изписали! Благодаря на всички от сърце!  Голяяямо сърце!

Очаквам с нетърпение новия проект с Киво! Харесвам и двете двойки, макар, че едната не я познавам... Убедена съм, че ще се получи нещо много красиво и стойностно. За Киво нямам никакви притеснения...
Диве, последно теб изчетох... веднъж... Не разбрах всичко, поради слаба компетентност (или позакъсняла информираност). По повод партньорките на Киво, те подкрепям. Аз също имам високи изисквания... Naughty
Извън петолинието няма как да бъдеш и в прекия, и в преносния смисъл. Обяснявам: премерена си, добре структурираш мисълта си, и ти като мен се изразяваш иносказателно (е, аз понякога съм и доста директна), казваш своето без да го налагаш... т.е., не прекаляваш... в рамките на допустимото си... (в петолинието). Peace
Това е преносният смисъл. Прекият - под и над петолинието има още петолиния, безброй..., защото музиката е безкрайна. Така, че и в този смисъл винаги си в петолинието. Който ти каже обратното, греши.  Wink

Лека, момичета! Добре, че сте тук, иначе ще тъна в жестоко невежество и абсолютно безхаберие.

Общи условия

Активация на акаунт