Къванч Татлъту-минали и бъдещи проекти/вкл."Искрите на отмъщението" по Бтв/- 75

• 48 960
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Привет, дружки!  Hug Hug Hug
Айре Heart Eyes ще видим кой какво си е добавял от себе си  Laughing Снимката може и да е нова, разбира се, просто на мен не ми се видя такава, ама не ми вярвайте  Laughing
Вале  Hug а бе то буквално ако се превежда би трябвало да е срамежлива, ама карай, плаха звучи най-добре, съгласна съм  Peace
Ире  Heart Eyes ще видим кой какво ще разследва, каква ще е изобщо историята Peace
Диве  Hug поздравления за поста!  thumbsup bouquet Е, някои така и не схванаха за какво всъщност ги наградиха т.н "чудотворци ", техния любимец не е от тях, та за това сигурно не са си и дали много зор hahaha Сонгюл също ще се снима този сезон с Биркан С. Peace
Дори двамата са в Кан

И както винаги очите ми останаха в твоите кифчета, благодаря!  bouquet
Себи  Heart Eyes според мен са се познавали като младежи Кадир и Зейнеп, щом са били влюбени, ама да видим  newsm78

Цитат
Мы увидим совсем другого Кыванча!
Начались съёмки сериала "Столкновение", сценарий - Али Айдын, режиссёр - Улуч Байрактар. В сериале сыграют Кыванч Татлытуг, Эльчин Сангу, Альперен Дуймаз, Мелиса Аслы Памук, Эркан Джан, Хакан Курташ, Исмаил Демирчи, Севтап Озалтун, Мерве Чагыран, Эфеджан Шенолсун Будже Кахраман, Фуркан Калабалык. В основе сюжета - история столкновения судеб, которые сошлись в итоге столкновения четырех машин. В сериале, который будет транслироваться на телеканале "Шоу ТВ", мы впервые увидим Кыванча Татлытуга в роли полицейского. Улуч Байрактар и Кыванч Татлытуг впервые стали деловыми партнерами. Ранее Байрактар работал с Кенаном Имирзалиоглу в таких проектах, как "Эзель" и "Карадайы"; а с участием Чагатая Улусоя Улуч снял сериал "Внутри". Они проработали вместе лишь в сериале "Эзель", где Кыванч в нескольких сериях сыграл персонаж по имени Секиз. Этот персонаж не забудет никто из нас, поэтому всегда было интересно, что же они ещё вместе сделают. Я уверен, что в этот раз на экранах мы увидим совсем другого Кыванча.
Joy Joy Joy за пръв път щял да работи с Улуч Байрактар Киво  hahaha Този дето е писал това явно не е гледал МиХ , та се изказва толкова неподготвен  Wink
Цитат
Ние ще видим съвсем различен Къванч
Започнаха снимките на сериала " Сблъсък " сценарий Али Айдън, режисьор Улуч Байрактар. В сериала ще играят КТ, ЕС,... В основата на сюжета - историята на сблъсъка на няколко съдби, събрали се в резултат на сблъсъка на 4 автомобила. В сериала, който ще се излъчва по Шоу тв за пръв път ще видим КТ в ролята на полицай. Улуч Байрактар и КТ за първи път стават делови партньори. По-рано Байрактар работи с К.И в такива проекти като Езел, Карадай, а с участието на Ч.Улусой Байрактар засне сериала Вътре. Те са работили по-рано само в Езел, където КТ изигра в няколко серии героя Секиз. Този образ нито един от нас никога няма да забрави, за това винаги е интересно какво биха направили още заедно. Уверен съм, че този път на екрана ние ще видим напълно различен Къванч  
И кога е гледал нещо друго на екрана, освен един напълно различен Къванч  newsm78 Толкова е и гледал, щом пише глупости hahaha
Айре  Heart Eyes много ти благодаря, мило!  bouquet Ами права е Гювен, много е добър и е лидер в много неща  Peace И не го е страх да се покаже във всякакъв вид заради роля  Heart Eyes А че говори само с очите си отдавна сме се убедили и ние  Peace
Ире  Heart Eyes така е, нищо, че не всички го виждат  Peace
Кате  Hug wavey Къде се загуби ? Я виж колко неща само ни чакат тепърва, кой като нас  Laughing

https://twitter.com/ktatlitugnews/status/1051779964549419008
Айре  Heart Eyes и що да е много лош избора на детето не разбрах  newsm78
Приятно гледане! Hug
Диве  Hug забравих да кажа, че съм напълно съгласна с теб за Сюхан  Peace
Киво и прекрасните му партньорки  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 20:38 от queen_fenka

# 601

Да кажа нещо,което чувствам и имам нужда да споделя Praynig

Ами двете Айре , Фенче-Фенче , Айре сте срахотни домакини в темата. bouquet bouquet

Аз съм във форума отначалото на 2011г.писала съм и в други теми ,но такава лоялност към съфорумки, и компетентност  по всичко , което касае темата не съм срещала Heart Eyes Heart Eyes

Казвам го не да ви правя комплименти,а за да споделя , че като започна да пиша тук се стъписвам и  внивавам като ученичка пред даскал /както беше едно време, сега хич не им пука/.

Тежка и отговорна е работата ми и затова разтоварвам във форума  и няма да се сърдя ,ако ме корегирате когато сгреша - обещавам.

Мисля си , че възрастта  на първата им среща  и влюбване е някъде  в тийнержеската  им възраст.

Киво, в рыбном ресторане "Yuksel Balik", в Тарабья р-н Сервер, Стамбул.

# 602
  • AMS

Пак съм аз.
 Себи, писах на началството за твоя проблем с личните съобщения.
 Виж в пощата си. Имаш писмо. Следвай инструкциите.

Айре, Фенче,  знам за Сончето и Hayat Gibi,
 но "се готви" и няма още фрагман.
 А Къванч снима вече.
 Ще играе и  Биркан Сокуллу, но не са двойка с нея.

Ирка, дала съм ти подсказките за ДК, ще те чета с интерес.

Катееееееее, много се засрамих с това петолиние.
 По солфеж никак не бях добре.
 Алт съм, но не мога да се похваля с певчески талант.
 На нар. танци до никъде не стигнах.
 Благодаря ти, че имаш търпение, да ме четеш.
 Иначе употребих израза, защото много бързо пишат дружките,
 па се и редактират, та може и да не съм на място.
 За партньорките се радвам, че сме на едно мнение.

Фенче, извинявай, но това, дето си превела не е вярно.
 Улуч Байрактар е режисьор на Менекше и Халил и на Езел,
 в които участва Къванч.
 И не се виждат за пръв път на снимачната площадка.
 Освен това, миналото лято май, имаше едни снимки на яхта, където са заедно.

ПП: СЕБИ, Честито!!! Проблемът с л.с. е решен!!!
 Фенче, извинявай, но после видях, че си уточнила / редактирала за Улуч Байрактар.
 Така е като подпаля за неверни факти.

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 22:07 от * Diva *

# 603
Себии Hug мерси мила bouquet стараем се, пък и сме доста време вече заедно Wink
тук всички сме да се разтоварваме....то затова се правят и сериалите де, въпреки, че работата на актъорите си е доста сериозна.
Цитат
Мисля си , че възрастта  на първата им среща  и влюбване е някъде  в тийнержеската  им възраст.

анджък....нали се търсеха млади актъори, които да играят ролите на КадЗей в миналото....

Фенче Heart Eyes, мерси за споделеното bouquet
за това, че Киво работел за първи път с Улуч, ноу комент....2 пъти е работил с него!!!
а това малкото рижо момиченце, май е участвало и в ЛпН newsm78
мен не ме кефи....въпреки, че е дете Rolling Eyes

снимката и на мен ми се стори стара Laughing, но е от рибния ресторант, където го снимаха, като беше в Гръцко

Кате Hug, къде ходиш драга....похвали се поне дали свърши с ремонта???  Wink

хихи...Ръза в Организето

Ире Heart Eyes, надявам се си гледала тая вечер целувката Wink

Дива Hug Peace

от утре почва инициативата на КТfans за РД
https://twitter.com/KT_Fans/status/1051862774878543872

денят е Мехмет Шадоулу
ако се включите със снимки, гифчета, клипчета....ще се радвам!!! Grinning

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 22:34 от Airra

# 604
Диве Hug
Ще се включвам разбира се и благодаря за подсказките! Flowers Bouquet

Айренце Heart Eyes
Гледах я , гледах я. Heart Eyes
И много ми харесаааа!
Ооо, Мехмед ми е любимец и ще се включа утре - задължително. Даже нямам търпение. Blush

Себи Hug ,
много добре казано! Simple Smile) Споделям мнението ти напълно. Те са толкова мили и ме накараха да се чувствам толкова добре и да се отпусна , а това при мен не е никак лесно. Затова им благодаря! А и на всички мили съфорумки тук. Heart

Фенче Heart Eyes
Благодаря ти за превода и затова , че направи уточнение , че този , койтое автор на текста се е изказал погрешно. Simple Smile Flowers Bouquet
Радвам се за Сонгюл , от едно време си я харесвам Желая и успех. Flowers Four Leaf Clover

ДК
Най - после стигнах до целувкааааата! И кой каза , че Къванч се е въздържал?! Ами според мен целувката си беше топ - нито твърде постна , нито твърде лигава. Естествено , както вие съвсем в началото казахте - няма как да е като ЗП , това беше уникален и неповторим проект. Но тази целувка определено не е за подценяване!
Много силна серия, кратка , но пък силна. Думите на Джес в затвора още ехтят в съзнанието ми. Много,много,много въздействащ момент. Сега вече има искри на отмъщение , даже много повече от искри. Много добре почнах да разбирам подсказките на Дивето. А Сю ми се струва , че по- клони към баща си , но не е сляпа и надявам се ще почне да проглежда.
А какво да кажа , за стиха , който Джесур подари на Сюхан...ами докато го слушах настръхнах. Истина е , всичко това е истина. Heart Дивето го беше споделила , но не помня дали в тази тема или в темата на Берен. Thinking
Най- интересното те първа предстои. Simple Smile

Скрит текст:
Интернетът ми е супер слаб и нищо не мога да прикача ...

Лека , дружки!

# 605
Себи  Heart Eyes много ти благодаря за милите думи, трогна ме!  bouquet Радвам се, че се чувстваш добре при нас и ти е приятно  Hug Имам само една молба към теб - недей да внимаваш и да се стъписваш като пред даскали, умолявам те  Laughing Пиши си каквото ти е на сърце и не му мисли толкова Praynig Виждаш, че не сме страшни, приемаме с радост всеки, който харесва патрона ни, дори и да не е единствения му любимец, както е на нас с Айрето  Heart Eyes стига да е позитивен и добронамерен  Heart Eyes Пък ако има и добро чувство за хумор ... е, това вече е безценно  Wink Дори и да сгрешим нещо, няма никакъв проблем, човек не може да знае всичко.  Да не сме на изпит, я  Laughing Всички  сме тук да се разтоварваме от напрегнатото ежедневие, да си споделяме и най-вече да се радваме на момчето ни, което ни събра тук  Heart Eyes
Диве  Hug е, не видя ли душко моите коментари относно преведеното ?  Wink Ние знаем много добре какви големи приятели са Киво и Улуч, журналята изглежда не знаят  hahaha А, видях, че си редактирала поста си, благодаря!  Hug
Айре  Heart Eyes ами ... момиченцето не е лошо, дори прилича на Елчин до някъде  Rolling Eyes Ама което и да е, нали е дете. Берен, която игра с Джансу в " Майка" ми прилича на цигане, хич не ми е хубава, но толкова добре играе, че това е без значение. Та, ще видим дали ще е това червенокосо момиченце наша партньорка  Laughing Peace
Ох, какъв образ е и Ръза в Организето  Joy Joy Joy Нямам търпение да ги видя  Wink
А за снимката от рибния ресторант пишат, че бил с Улуч Байрактар и мениджъра си  newsm78
Цитат
#KivancTatlitug которой в скором времени готовится вернуться на экраны с новым проектом #Çarpişma в перерывах между съемками, вчера ужинал в рыбном ресторане Тарабия, в компании режиссёра Улуча Байрактар и своего менеджера. На выходе, перед прессой режиссёр предупредил папарацци: Киванч, сегодня разговаривать не намерен. Не вздумайте о чём то спрашивать.
Пък аз този не го знам кой е  hahaha

Ох, днес и двете серии бяха страхотни!  Peace Ирка  Heart Eyes чакам с нетърпение да споделиш впечатления и за СЮ утре Peace Благодаря за коментара за ДК, много ми хареса!  thumbsup Колкото до целувките ... бяха си супер всичките,тепърва ще видиш, мани ги какво пишат някои, разбира им балалайката  hahaha И си се целуваха като хората, на всичкото отгоре, не като някои други по брадите  Laughing
И на теб благодаря за хубавите думи, радвам се, че и на теб ти е уютно и добре при нас!  bouquet
Божее, колко е нагла  Симай ... нямам думи  ooooh!
Утре и аз с огромно удоволствие ще споделям за първата ми любов - Мехмет Шадоулу, заради когото загледах турски сериал  Heart Eyes Laughing
Лекинка!  Hug

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 23:15 от queen_fenka

# 606
Здравейте,ако нямате нищо против се присъединявам към вас,не бях гледала Къванч до сега,но с ДК му станах голяма фенка и аз.Нямам търпение за новия му сериал,а ако има премиера на игралния му филм тук отивам със сигурност.

# 607
Себи  Heart Eyes много ти благодаря за милите думи, трогна ме!  bouquet Радвам се, че се чувстваш добре при нас и ти е приятно  Hug Имам само една молба към теб - недей да внимаваш и да се стъписваш като пред даскали, умолявам те  Laughing Пиши си каквото ти е на сърце и не му мисли толкова Praynig Виждаш, че не сме страшни, приемаме с радост всеки, който харесва патрона ни, дори и да не е единствения му любимец, както е на нас с Айрето  Heart Eyes стига да е позитивен и добронамерен  Heart Eyes Пък ако има и добро чувство за хумор ... е, това вече е безценно  Wink Дори и да сгрешим нещо, няма никакъв проблем, човек не може да знае всичко.  Да не сме на изпит, я  Laughing Всички  сме тук да се разтоварваме от напрегнатото ежедневие, да си споделяме и най-вече да се радваме на момчето ни, което ни събра тук  Heart Eyes

newsm10

момиченцето било връзкарка, майка му я натискала заради приликата й с Елчин...
ще видим де Peace

Киво бил в компанията на Улуч, не знам.... може Peace били с ресторант мениджъра Peace

каква емблематична снимка Crazy
Кенан, Ръза, Улуч, Киво и Биг бос Wink

Ире Heart Eyes супер коментар!!
и за целувките Peace,прекрасни като за турско дизи Wink

ти май не гледаш Чукур?? Еркан Авджъ/Корхан/ прави поредната си силна роля сега, голям маниак, много му прилича Joy Joy Joy

online:) добре дошла!! welcome
ооо няма да има премиера на игралния филм тук...но като излезе в интернет, ще бъде преведен!!
ако искаш да захаресаш още повече Киво, ти предлагам последния му игрален филм, ще останеш очарована Wink
Скрит текст:
тук  HD https://my.mail.ru/mail/evavili/video/3/141.html
и тук  https://www.vbox7.com/play:4506f2bbaa
и тук HD https://vk.com/club113691288?w=wall-113691288_175282

лека Hug

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 00:06 от Airra

# 608
Айре  Heart Eyes а бе пишат, че е със своя мениджър, а аз срам не срам, ама не зная кой е  hahaha
Цитат
в компании режиссёра Улуча Байрактар и своего менеджера.
Снимката е един път  newsm10 Благодаря, че ни я припомни!  bouquet
Да, ще видим дали точно това момиченце ще участва Laughing
online:) Добре дошла!  welcome Радвам се, че Киво печели нови фенове!  Peace Ние освен ДК по бтв, следим и Север Юг по Диема фемили от 21. 00 ч. Ако искаш, хвърли му едно око някоя вечер да видиш колко е различен Кузей от Джесур, но с отново брилянтно изпълнена роля  Peace А предполагам, че ако изгледаш и последния му преведен филм, който ти е препоръчала Айрето  Heart Eyes ще се влюбиш в Али и Ефе, няма начин  Laughing
Чакаме с нетърпение и новия сериал и новия филм!  Praynig

Отново лекинка!  Hug

# 609
  • Plovdiv, Bulgaria
Добро утро,момичета!

Пред нас е един невероятен ден, заредете се с хубави мисли, добро настроение и безброй слънчеви усмивки!

Благодаря за споделеното!

Започна обратното броене към рождения ден на Къванч.
В оставащите дни ще се върнем назад към всички герои,на които е дал живот и са оставили диря в творческия му път и сърцата ни.
Не съм запозната с всички,но с удоволствие и нетърпение ще изчета споделеното за всеки един.

Сладурест Мехмет от мен с пожелание за прекрасен ден!

# 610

Благодаря ви да всичко, момичета! За споделянията, за информацията, за превода от интервюто на Хокна.  Не съм писала ден-два, че не се чувствам добре, но ви чета на порцийки.

Радвам се на Сонгюл, че продължава да изглежда добре.

Доколкото разбирам през ноември ще стартират доста сериали с известни участници. Вкл. и със Сонгюл, Биркан. Явно, че ще има отпаднали. Не разбирам защо си го причиняват, а не правят сериали с по малко на брой серии, но с предварително уточнени и качествени сценарии.

Радвам се на новите момичета в темата. Да, всички сме тук за разтоварване и всички си имаме свое си мнение по въпроса, което ни прави уникални и интересни. В темата сме толерантни към различните мнения. Но не и към лошия тон, особено по отношение на партньорките на нашия патрон.
 Нещо, което се допускаше по едно време м други теми. Не знам сега как е. Не ги следя отдавна вече. Може да се е променило към добро.

Гръбнакът на нашата тема са Айра и Фенчето. Преди години, когато Айрето не се беше включила още Фенчето беше като "И сам воинът е воин"! Мисля, че тогава се включих и аз. Хареса ми нейната упоритост, всеотдайност и прямота! Но всички ние, останалите момичета, сме останалото, също важно нещо от организма на това място наречено темата за Къванч. Понякога се и срещаме на по кафе.

Липсва ми Терзи - къде изчезна, мила!? Поздрави от нас!

Относно детето в сериала - дано ни очарова с играта си. Или пък да има по-ограничено време на екрана. Нооо, за мен е важно, че ще има филм, сериал, ще има какво да гледаме и какво да споделяме, коментираме. И то вече съвсем скоро.

Хубав вторник!

Връщам се, защото зърнах поста на Алинка. Пуснала го е, докато аз пиша моя. А докато пишех, си мислех и за нея. Че беше позачезнала за дълго време. Али, липсваха ни твоите постове, в които си личеше една богата, фина и деликатна душевност. Моля те, пиши по-рядко, но не изчезвай за дълго!

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 07:15 от ORS/KRISI

# 611
Добро утрооооо, дружки!

Мехмед е първата и една от любимите ми роли , с които Къванч ме спечели.
Ще ви разкажа как почнах да гледам “Перла”. Преди него гледахме “1001 нощ” с нашите по новаТВ. Хареса ми много , тогава бях дете. И като почна “ Перла” по бТВ си казах “Тези пък да не видят някойи те пуснаха турски сериал” 🤣. Даже не гледах началото. Но после почна нещо да ми харесва. Този главният беше много красив. Музиката ми хареса , любовните трепети.. и така без да се усетя бях залепнала пред екрана и не пропуснах епизод. Никога не съм се вживявала така преди това, то не бяха сълзи, то не беше нетърпението за следващия епизод. Буквално преживявах всичко с Мехмед и Инджи.
Образът на Мехмед е пример за това как любовта може да промени и преобрази човек. Инджи го възкреси , вдъхна му живот. Имаха много трудни моменти , но сд справиха.
Мехмед от разглезено момче се превърна в един истински мъж, всеотдаен баща и прекрасен любим, на когото можеше да се разчита. ❤
Това е първият ми любим турски сериал а Мехмед е първият ми любим. 😘
И от тогава винаги съм го харесвала и имала предпочитания към него. 😊

Тази инициатива е прекрасна. Радвам се , че ще бъда част от нея.

Криси 🤗
Много добро изказване - всички ние сме част от един организъм. 🙏🙏🙏

Фенче 😍
Нямам възможност да гледам СЮ по ТВ и затова ще го гледам онлайн. Но снощната серия още не съм я , че времето не стига. Но ще наваксам , както и миналата седмица направих.

Айре 😍
Поглеждам го , когато го гледа моят човек.
Евала на актьорът , Чето и Корхан нямат нищо общо. Аз в началото бях втрещена. 😀 Прекрасна игра и в двата сериала. 👍

Радвам се , че коментарът ми относно ДК ви е харесал. 😊

Алинка 🤗
Наистина сладурест Мехмед си ни постнала за добро утро. 😊

# 612
Добро утро!  Hug Hug Hug

Алинка , Орси, Ире  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet
Орси  Hug love001
Днес е Перлен ден, дружки, супер!  Peace Прекрасна инициатива, приветствам я от все сърце!  Heart Eyes
Няма да споделям отново как започна при мен всичко, само ще кажа, че заради хубавеца Мехмет започнах да гледам турски сериали  Laughing А Къванч ми грабна сърцето още тогава с красотата и таланта си, та до днес  Heart Eyes И не само на мен  Laughing Този сериал си остава един от най-любимите ми  Heart Eyes

Хубав ден!  Hug

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 10:14 от queen_fenka

# 613
Привееет дружки!! Hug Hug
от мен тематично кафе........

Алинка Heart Eyes bouquet радвам се, че се включи!! Simple Smile

Орси Hug благодаря за коментара, бързо да се оправяш!!!
и аз си мислих скоро за Терзи, ако ни чете, може да се обади Peace

Ире Heart Eyes bouquet
охх дете била Laughing/прозвуча ми мило Wink/
аз не съм гледала като вас Перла по бтв, тогава не отразявах турски дизита, мяркала съм Киво, ама ми се струваше прекалено красив и сладникав Whistling. На мен първата ми среща с него беше в ЗП  Crazy
Та след него, не успях да усетя емоцията на Мехмет и Инджи, точно като вас!! Wink Blush

Фенче Heart Eyes
хахах какво коте Joy Joy
хубава идея да си припомним стари  клипчетата!!!

на това даже са му направили превод американките!!

и от KTfans

хаштаговете в ТТ>>>
#kivancTatlitug35thBirthday #10FacesOfKivanc day1 #MehmetŞadoğlu #Ğumuş

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 11:04 от Airra

# 614
Айре  Heart Eyes ммм ... благодаря за кафенцето, наистина е тематично  Heart Eyes bouquet
Никога не ми е бил сладникав Къванч  newsm78 А че беше безобразно красив, така е ... не напразно забравих накъде бях тръгнала, когато го видях за първи път  hahaha И аз не я гледах Перла в началото, това ми се случи след 10 серии може би  Laughing Но, си спомням каква еуфория беше по време на излъчването му. Може би, ако бяха дошли и тук, нямаше да се различаваме много от арабките да ви кажа  Joy Joy Joy
Коментари от 1 тема на Перла , много е забавно Laughing В началото всички го сравняваха с 1001 нощ, но после се предадоха  Joy Joy Joy
Цитат
Първите серии не съм ги гледала, обаче и аз се зарибих по сериала.
Ролята на Инджи се изпълнява перфектно, а Мехмет е направо невероятно хубав мъж.
Цитат
Привет и от мен Grinning
Някой да зне BTV до кога ще го излъчва това готино филмче? ( тоест колко серии са )
А колкото до главния герой направо е невероятно красив мъж Grinning
Цитат
затова и филмът е предизвикал такъв фурор в арабския свят. За там важат същите правила, традиции. Докато за нас много неща са странни

ааааааааааа , пропускаш Мехмет -от малки до баби бяха луднали по него  Laughing
Цитат
Отново чакам с нетърпение серията  Embarassed ... е , голяма е зарибявка!
Цитат
Много хубаво се получи с детенцето, ама то такъв вуйчо....
виж сега,не всички могат с такъв секси вуйчо да се уредят Heart EyesАз бих дала мило и драго да съм на нейно място Rolling Eyes
Цитат
Предпочитам да съм на мястото на вуйната Whistling
Цитат
Peace Цоп -и аз фенка  Flutter ще ви следя най-вече заради ББ-а сериала заради Мехмеееед  Crazy-ама откъде го изкопаха тоя рус и синеок турчин бе Whistling Heart Eyes
Цитат
Мехмед (Къванч) е още млад в Перла. Аз сега попаднах на Ask-i memnu (Забранена любов), няма и спомен от сладникавото момче. Мноооого е готин.  Heart Eyes Още малко да узрее и аз ще почна да си падам по руси и синеоки.
Цитат
Хубаво си е момчето , има един такъв много романтичен поглед, който ако бях малко по-млада щеше да ме кара да настръхвам.  На тази възраст обаче вече си падам по по-мъжкари /като чичо му Онур/  Embarassed  Laughing
Цитат
Да се запиша и аз като фен на сериала! Simple Smile Много е приятно за гледане и отмора. Няма агресия, няма насилие, показват уважение и обноски между хората, някакво спокойствие излъчва филма. Нещо с което латино сериалите не могат да се похвалят.Много бях скептична към турските сериали, но след "1001 нощи" съм вече на друго мнение Simple Smile
Цитат
Този филм е страхотен.. Първоначално не мислех да го гледам,но една вечер го загледах и много ми хареса .. Много е интересен и вълнуващ:) И мисля да си го следя с голям интерес Simple Smile  Heart Eyes Мехмед е   newsm74 newsm76 newsm76 newsm76 smile3521 newsm03

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 11:23 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт