, всеки ден мисля да правя тематични кафета!! 
не може да отречеш, че си е такъв като Мехмед, най вече заради сините очи и русата чуплива коса 

много ти благодаря за милите думи, трогна ме!
Радвам се, че се чувстваш добре при нас и ти е приятно
Имам само една молба към теб - недей да внимаваш и да се стъписваш като пред даскали, умолявам те
Виждаш, че не сме страшни, приемаме с радост всеки, който харесва патрона ни, дори и да не е единствения му любимец, както е на нас с Айрето
стига да е позитивен и добронамерен
Пък ако има и добро чувство за хумор ... е, това вече е безценно
Дори и да сгрешим нещо, няма никакъв проблем, човек не може да знае всичко. Да не сме на изпит, я 

били с ресторант мениджъра 

супер коментар!!
,прекрасни като за турско дизи 

, всъщност никога не е бил в БГ.

, всъщност никога не е бил в БГ.

Орсич
предполагам, че сладникав е изглеждал на тези, които не харесват по принцип руси мъже, а такива има доста, аз па да ви кажа
И не, не ми е бил такъв никога, дори и на 22 , честно! Иначе нямаше да забравя какво щях да правя
а се залепих на екрана като невидяла

Ясно! Ще гледаш преди нас, супер! 

Черпя с баклава, сладка като Мехмет 

/ нали може така да се обръщаме към теб за по-лесно ? / със сигурност , ако живееш някъде в тези страни ще успееш да го гледаш преди нас, после ще ни разказваш
Дивето
така гледа " Хайде, сине " и ни успокои, че филма е много хубав, да не се притесняваме 
не ща да те хапя, бе, просто исках да кажа, че на много им се е струвал такъв в началото и то предимно такива , които не си падат по русо и синеоко, но после Киво ги превзе и тях
Ама нямах време да доуточнявам
Обаче държах да кажа, че на мен не ми е бил никога захаросан или сладникав, беше ми нереално красив, после свикнах
А също и че харесваш Мемо и Перла
О, благодаря!
На времето във вестниците пишеше - турския локум Мехмет 

благодаря! Така е ... той и за това държи да участва в повече игрални филми
А Фе си е наша любима партньорка, жалко, че беше такава за кратко, но се надяваме да ги видим отново заедно, защото са прекрасни един до друг 
Браво на човека, но жалко за живота му , поклон!
Черпя с баклава, сладка като Мехмет 

, мерси!

много благодаря, ама чак пък да съм темата
сякаш тя вля нов живот в темата и се грижи перфектно за нея, благодаря и от сърце
А Терзи
непременно ще се появи, когато започне да излиза нещо за сериала, и тя като мен и Айрето
никога не се отказа от Киво 
... и за мен той наистина е Перлата в короната на турските сериали
Ако не беше той, аз никога нямаше да ги загледам. Къванч действително беше голямото откритие за турската дизи индустрия на времето. Появи се внезапно, очарова всички, покори милиони и остана на върха, там където му е мястото, благодарение на качествата, които притежава. Има и други много добри техни актьори, но така и никой друг не успя през тези години да ме накара да го следя и да гледам всичко с него, никой! Все нещо не ми достига, нещо, което притежава явно единствено Къванч за мен - красота, аристократичност, талант, харизма, трудолюбие, скромност, амбиция, душевна чистота, лоялност, човечност, смелост ... много са качествата, които обичам в него 
Винаги се вълнувам, когато я чуя, напомня ми такива хубави спомени ... На мен сценария ми беше супер, а фантасмагории има във всеки един сериал, хич не ми прави впечатление даже. По-важни за мен бяха диалозите, проблемите, които засегнаха, хубавата музика, великолепните актьори ... За мен Сема и Ейлем сътвориха една приказка, която и днес отново бих гледала с удоволствие 
Единствено съжалявам, че дублираха гласа на Киво ...
благодаря! 

Препоръчани теми