Ю Н И 2004 г. - 10

• 14 769
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте и от нас .Ние пак бяхме на море и днес се прибрахме.От понеделник сме на ясла,да ни стискате палци. Praynig

# 256
  • На погрешната планета
krasi 76 , успех утре в яслата Peace! Дръж се мъжки и не се размеквай пред детенце, че обикновенно родителите по-тежко преживяват този момент от децата Wink.

# 257
krasi 76 , успех утре в яслата Peace! Дръж се мъжки и не се размеквай пред детенце, че обикновенно родителите по-тежко преживяват този момент от децата Wink.
Плаша се повече от това,че в началото сигурно ще боледува .Всички с това ме плашат,как ще е постоянно болна и все неща от тоя род. Sad

# 258
  • На погрешната планета
....Което не е задължително Naughty! Ако детенцето е здраво и по-принцип рядко боледува, сигурно и там ще е така. Пожелавам ти го от сърце  bouquet!

# 259
Успех на всички, които ще тръгват скоро на ясла!!! Яна ходи още от януари и добре и се отразява, бързо се научи на всичко - гърне, хранене сама и т.н. бъдете спокойни майчета - малко ще ви е мъчно в началото, ама като свикнете да разполагате с времето си за себе си и работата си - ще ви хареса... и ние бяхме на море, ама с вируса с разтройството тръгнахме и не искаше да се къпе в морето, страх я беше - та само на плажа с пясък - послушанка...

# 260
Привет и от нас.Краси разказвай как мина първият ден на яслата.Ивчо ще тръгва чак на 18 септември, трябваше да е за 4, но още са в ремонт.Много се притеснявам за този първи ден, май аз ще плача повече от него.

# 261
Таничка,първият ден не мина добре.Но днес плака само сутринта,играла си.Вчера се стискала и не искала да чурка,но днес казала на госпожата и я сложили на гърне.Сега само за госпожата и децата говори,иска утре пак да ходи. Grinning
В петък бяхме в Бургас и вечерта излизахме,а малката я оставихме при лелята на моя мъж.В "Лазур" има едно много хубаво заведение,не му знам името,но ако ти говори нещо-има едно декоративно кладенче,децата влизат в него да играят,а ястията там са мнооого вкусни.Та малката се скъсала да плаче за нас.И аз така се бях притеснила ,че си мислех че цял месец няма да ни е достатъчен ,докато свикне на яслата,но ето че от вторият ден Анелия започна да се приспособява и най-важното,да и харесва. Wink

# 262
Краси много се радвам че днес и е харесало, дано утре вече да е още по добре, да се отпусне сред децата и да си казва всичко на госпожите. Заведенията в Лазур не ги знам, от Меден Рудник съм ., ама защо не каза че ще идвате можеше да се видим   food010 

# 263
Таничка,имаме много роднини в Бургас.Всички живеят в Лазур и в Зорница и докато ги посетим,на плаж ходихме и времето мина.Нямахме път към Меден рудник,но и аз не ти знам телефона. GrinningЧичото на моя мъж живееше в Меден рудник,но си продаде апартамента и сега е на село.Ама като идвахме,така се забатачихме из вашия квартал,че се наложи братовчеда да идва с колата си,за да ни показва пътя. Blush
Но ние често идваме в Бургас,на един час път ни е,може някога да се видим,кой знае! Wink

# 264
  • София
Привети и от нас,

ние отдавна не сме писали, ама бяхме насам-натам, та нямаше време. Ходихме на море, за съжаление Додо на 3-ия ден се разболя (повръщане, разстройство, висока температура) и се прибрахме набързо. Изкара ни акъла - вдигна 39.6 градуса температура, умрях от ужас да не получи някой гърч.

Иначе новината при нас е, че Додо ще си има сестричка или братче. Отсега съм се зачудила как ще го приеме, дали ще ревнува, дали ще имам време да му обръщам нужното внимание....

Додо много говори вече - не спира да бърбори, постоянно повтаря думички - много е сладък. Нещо пак е започнал да се буди 1-2 пъти на нощ. Чудя се от какво ли ще е? Научи се да яде бонбони и постоянно повтаря, че иска бонбони. Вече сме изцяло без памперс и няма издънки. Иска да яде сам....
С две думи - голямо момче е вече  Laughing!!!!!

Целувки

# 265
  • На погрешната планета
Mama Mishi , чудесна новина, ЧЕСТИТО  bouquet! Пожелавам ти да бременееш леко, да родиш бързо и да гушкаш най-сладкото бебче на света Heart Eyes!

# 266
Mama Mishi,честито!Пожелавам ти лека бременност!Наистина чудесна новина!

# 267
Честито,честито! newsm51

И останалите да не се ослушват! newsm62
Хайде да видим какво ще ти донесе щъркела- stork-boyили stork-girl.За кога си определена да раждаш,ако не е тайна?

# 268
Mama Mishi  честито , страхотна новина  newsm51
Краси , наистина нашия комплекс е много голям и е голяма обърквация, аз от 5 години живея тук и още не го знам целия и мога и да се загубя даже , но другият път като идвате насам драсни едно лично да си разменим телефоните  newsm10
При нас нищо ново, малко е сополив тези дни, надявам се да е само хрема.

# 269
  • На края на вселената!
Здравейте, мами!
Честито на Mama Mishi  newsm51
И ние в понеделник сме на ясла. Вземахме осцилококцинум и бронхо-ваксон за стимулиране на имунната система. Тази зима ни се размина само с една лека хрема и досега слава Богу не е боледувала. Затова и сега се надявам да не прихване бързо вирусите на яслата. Дано бързо и лесно да свикне за да съм спокойна и в петък да си взема изпита, че от нерви вече не мога да уча.
Поздрави от нас!

Общи условия

Активация на акаунт