Освен това трябва да носиш имунизационен паспорт, попълнен от личната лекарка и един нов картон, за да пишат те в него. Това поне е за нашата ясла. Може би другите имат различни изисквания.
Успех и весела почивка!
! Днес се качваме на Цигов Чарк за риба. Без деца, на палатки. Вярно, че е за кратко, но е от сърце
! Ще се закрепя докато чакам морето.
) и плува сама с пояса
! Обещала съм й, че в понеделник пак ще я водя. Ако е все така послушна , съм съгласна и всеки ден да ходим, само мир да има
.
:
Мама Мери,страхотни снимки! 

След това обяд ,сън и в 16,30 на басейна пред хотела. Имаше и детски .Чудесно беше.

А сега да видим кой е бебе в отбора?
, първо мазахме с Даум Ексол, но явно не се върза, защото след многократни подканяния да я измия, накрая сам си я избърса с мокра кърпа и налапа доволен, каза, че била малко гадна, но си заспа с нея
На другия ден я срязах на две, е пак си я искаше. Накрая просто я взех и я скрих
Вечер някак си се разбират с баща си и заспива без нея, но следобед отказва да си ляга и два дни заспиваше с рев. Сега като Йо, просто тъжно отбелязва факта, че бибата я няма.
. Разказва успоредно с баща си приказаката за "Червената Чапка" 

Ние вече почти месец сме във Видин при моите родители. Ужасно трудно свикна с обстановката, с промяната, може би и с това, че тати го няма
Винаги сме си били тримата, никога не сме се разделяли /изключвам нощта в болницата
/ и мъничето явно е било шокирано. На село при баба ми и дядо ми в началото изобщо не искаше да ходи. Вече нещата са по-различни, но наближава и време да се прибираме в Пловдив. Много го щракам тук, като се приберем ще кача снимки
Веднъж го водих на басейн, но вечерта вдигна температура и оттогава ме е страх да ходим