Ахахах, представям си как ви строява
. Скица!При нас няма новости, бяхме за малко на едно село, Йоан полудя от тичане и щуреене, яде като разпран, как не се пръсна не зная
.
. Скица!
.
! Току що се прибрахме от морето, само пуснах една пералня и седнах на компа
! Почивката беше страхотна, Руми беше изключително непослушна, но причината май беше баба й, която водихме с нас. Много й се глезеше и като й се карах, ходеше да се крие при нея
, направо авторитета ми отиде по дяволите
. Утре ще се опитам да кача снимки. Днес, като си тръгвахме от Обзор, минахме и през Иракли, никога не бях ходила там и останах впечатлена от спокойствието, което излъчва това място. Хайде, като кача снимките, ще разкажа по-подробно
.
. Още не мога да смогна да се оправя с къщата и багажа след морето.
. Ама и аз съм една клюкарка
.
В това отношение съм твърда.
Не иска да яде нищо,отказва храни,които са й любими,мляко,солети,бисквити и др. подобни.Днес е яла малко кисело мляко,2 бонбона и си отхапа веднъж от една вафла.Това е.Реших да влезем в магазина и каквото поиска това да й взема,независимо какво е .Поиска шунка с голям ентусиазъм,но още първото парче държа 30 мин .в устата и накрая го изплю.Иначе пие вода,пийва и малко сок,но той е пак с триста зора.
Ако някой има идеи какво да правя ще съм много благодарна.

! Руми се запозна от близо с фауната на Бялгария
! Контактува с коне, магарета, крави, агънца, козленца, зайчета и кокшки.Така им се радва, все едно на село е гледана до сега
! Хората около нас се изморяват да я слушат.....С буквичките и числата е скарана, не иска да се научи, брои правилно само до три и то не всеки път, но на кафето носи на сервитьорката парите и касовата бележка и си чака ресто. Ако й дам точни е много смешна, седи пред нея и й вика "Дааай!", а сервитьорката започва да се чуди какво да й даде
. Друго ново няма около нас, на градина ще я давам чак юни 2007 г., дотогава ще се гледаме двете.