Любители на кучета - 84

• 35 396
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ау туй беличкото какво е сладкооо. Те всичките сладури.
Уф как ми се прииска бебе куче.

# 136
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сладки, сладки мъници ❤

# 137
poss аз само мисля мога ли да задържа едно или не. Обмислям какви ли не варианти, ама като знам какво сърдене ще падне у дома.. оффф, абе имам време още, ама ако някоя мома остане незадомена ще ги сложа пред свършен факт домашните сигурно 😁

# 138
  • под тепетата
Ау, какви тумбачета имат, и пак просят от батко си  Joy
 Sivi, не знам как ще устоиш...

# 139
  • София
Опитът показва, че свършеният факт е най-добрия подход.
Водиш едно за седмица и до там бяхте.

# 140
  • о`майна лунна нощ е
Скрит текст:
Началото на седмицата почна ужасно. Почина младо момиче от входа, в който живея. Всички вървим с наведени глави, а пред блока е тихо. Много тихо. Този малък четирикрак приятел обаче, кара децата да се усмихват. "Дай лапа, Оли!", а той изпълнява веднага. И ето, че лицето на момченцето й засиява.
Знам, че хлапетата се радват на животинки. Но съм безкрайно щастлива, че и помагат в такива емоционални моменти.  

Последна редакция: чт, 27 сеп 2018, 10:15 от `ТуиГ

# 141
За трвньор и аз препоръчвам Сашо! Уникален е!

# 142
  • София - Рим и обратно
Аз много се чудех дали да се обърна към него за лакомията. Ние реално други проблеми нямаме. Всички олигофрении ги прави заради пусти боклуци и ненаситна лакомия.

# 143
Казвал ми е, че е имал клиентка, чието куче умирало да яде камъни.
Туиг, Оли ми се вижда пораснал. Сладур.

След като домът на нашите опустя без маца, майка ми тръгнала да уговаря баба ми да мине малко време и да отидат да осиновят друго коте. И... баба ми заявила, че е по-навита за дребна порода кученце. Същата моя баба, страхуваща се от кучета. Май ще взема на Сиви някой от бебоците, пък... аз от къде да знам, че ще стане с размерите на джобно слонче Thinking

# 144
ТуиГ животните са уникално средство за сгряване с всякакви проблеми. Действат успокояващо, усещат и тъгата и радостта. 🤗
Аз съм писала, че една от причините да вземем Макс беше страха на племенника от кучето (напълно неоснователен). В началото го беше страх доста и само бягаше и се криеше от него. Вече забрлязвам, че се радва на всякакви кучета и котета. Вчера беше малко теснотия в колата и племенника и Макс се возиха на половината задна седалка и детето се стараеше да остави място за Макс, като грижовно му казваше “Ето Макси направих ти място да можеш да легнеш”. Започна да мисли и за другите освен за себе си. А най-изненадана останах, когато бяхме в Гърция имаше пет бездомни, всяко едно по едро от Макс, а племенника им говореше, галеше ги и им се радваше, а само преди година-две бягаше дори и като види пинчер. Та съжителството с куче може да носи само позитиви и не мога да разбера хората, които си мислят че дете и животинка у дома са несъвместими понятия.
Seerose аз така казвах като взех Макс, че няма да стане много голям. А моя баща само му гледаше лапите и не вярваше много на това, което говорех. 😂 Е, сега му е влязъл под кожата и няма никакво значение какво магаре е станал. Но и той всъщност харесва големи кучета, просто го побърквате пишкането и акането у дома.

# 145
  • о`майна лунна нощ е
Душички са те, как да не ги обича човек.
Напомням, че от днес в Лидл има кучешки аксесоари - покривало за седалки, ролери, четки, машинка за подстригване ... При нас ровеха като невидели в якетата и не обръщаха толкова внимание на стоките за животни, та си взех спокойно, защитното покривало и една машинка.

# 146
Истината е, че колкото и да ми се иска, възрастна жена е абсурд да се справи с таквоз ми ти магаре. Абе, там положението е че наистина не са за голяма порода куче. Баба ми - възрастна, сестра ми - малка, още няма да може да отреагира, ако нещо се случи с друго куче, майка ми би се справила, обаче като е на работа, излиза в 5 сутринта.
За Денис, свекървата беше много против, хем голям, хем от такава порода, сега е най-красивото и най-доброто момче. Случвало се е да го изведе, но за кратко, веднъж - два пъти. Общо взето, навремето синът й е ревал, че иска кученце и кученцето е било гледано от нея, детето само му се е радвало. Сега е обратното, с магарето се оправяме ние, тя само го глези.

# 147
  • о`майна лунна нощ е
Истината е, че колкото и да ми се иска, възрастна жена е абсурд да се справи с таквоз ми ти магаре. ...

Така си е. Свекър ми е 100 кила човек. Висок и силен. А едва удържаше Торин. За възрастните хора са подходящи  животники на техните години. Да стоят за компания, да не търчат като изоглавени. Спокойни и търсещи уюта на дома и разходка за наслаждаване на хубавото време.
А с бебетата си е купон. Помните терзанията ми преди да вземем Швепса - бебе или пораснало куче. А истината е, че пробвахме да осиновим куче - кокер, на което търсят нови стопани. За щастие и двете ги бяха взели вече. И ето, че видях обявата за него. И бършем ли, бършем ... Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 сеп 2018, 11:18 от `ТуиГ

# 148
Туиг, благодаря че ме подсети за лидъла, дано до довечера е останало поне едно покривало..
Нашата хубавица я изведох сутринта и ни нападна котка..., изскочи зад мен, не я видях изобщо, Тара пък въобще. Като резултат - има надран заден баджак, ама много дълбоко!
Такъв шут му набих на това, после ме зачовърка, стана ми жал, ама видях и как се е окървавила Тара и ми мина пак.. това не съм го очаквала, честно!

# 149
За мен няма нищо по-хубаво от животинче у дома! Никога не си сам! Винаги ще те развесели! Лятото сме доста ангажирани и малкия стои почти по цял ден сам. Но зимата сме постоянно заедно. Имаме си една игра. Седна ли на килима, той знае че е време за игра и започва да ми носи любимите си играчки. Голям смях пада с него. Joy Вече нямам търпение да дойде зимата и да си имаме тези моменти. Показвам муцунката на слънчевите уши. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт