Любители на кучета - 84

• 34 694
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • Bарна, морето, сините вълни
Хахаха, много е сладък. Цяла зима така ще изкара сигурно Grinning Heart

# 676
Хахаха, много е сладък. Цяла зима така ще изкара сигурно Grinning Heart

Зимата и главата не му се вижда, как диша под одеалото не знам 😁

# 677
  • о`майна лунна нощ е
И за мен е мистерия, но като гледам Швепса, няма да имам възможност да я разгадая. Правим си експерименти с кучето, сиреч - подлагаме го на семеен тормоз и опити, които включват и завиване с одеало. Следва танц "куче играе брейк в чувал" и освобождаване от хватката на одеалото с поглед към нас "вие нормални ли сте?!". Ще го видя като стане по-студено. За сега признаци, че иска топличко, няма. Лежи си по земята, не се допира до нас, когато реши да спи /само на стъпалата ни понякога/, но да се сгуши и заспи в някой - не.

# 678
По повод аналната жлеза - на Рейн му се запушва чат пат също и ходя да го изстискват. Той е с чувствителен стомах и рядко е с твърди изпражнения, та...изстискваме си хах..
За завиването - вече му е студено.. Постоянно се бута да се гуши, отказва да спи по пода..

# 679
  • Кубрат/ Пишурка
 Туиг, за разлика от нашата Беа! Само чака главите ни да се раздалечат и се намества на възглавницата Joy Че и под завивката се навира. А като легне отгоре ме отвива и трябва да я поместя с ръце, че да се завия, а тя се прави на умряла буболечка и не помръдва! Сутрин само чака да си отворя очите, ляга до мен по гръб и чака да я чеша по корема. Ако не го направя започва да ме дърпа за ръката и пак ляга! Опасна е глезана!

# 680
  • В светлината на слънцето
С голямо удоволствие ще се запиша при вас с един Робин. През август стана на 1 годинка.

# 681
Красив Робин. Добре дошла, lulumba . Още едно френчи в отбора. Simple Smile

# 682
Красив Робин. Добре дошла, lulumba . Още едно френчи в отбора. Simple Smile

Благодаря! Heart

# 683
Кафе защо не даваш на Кира 1-2 пъти месечно кокали. Аз на Макс му взимам свинско рагу, като моля да ми изберат части около гръбнака, сварявам добре и му давам 2 кокала (не повече, че много го запича) да си ги хрупа. И това един път в месеца, много рядко два пъти. При него съм забелязала, че от два кокала му става достатъчно твърдо изпражнението така че да може да прочисти жлезите ако има нещо. Но го следя и през другото време как се изхожда и ако видя омекване веднага намалям порцията. Не е имал до сега проблем с жлезата.
Добре дошъл и на Робин в темичката ни. Станахте мнозинство с тез ушати сладкиши 😜

# 684
Добре, момичета...наистина не съм запозната на тази тема, но защо е лошо да ядат кучетата кокали често?
На нашия му даваме често свински и агнешки кокали. Става по-твърд изходния материал, но никога не се е запичал. Един единствен път е имал запек, заради погълната играчка.

# 685
Ето една и на малкия кашличко, дзвер Брус. Joy

Този красавец сам ли изправи ушичките? Силно ме вълнува темата за ушите. Питах в друга тема,едни казват лепенки други да не ги пипам... Искам да ги изправи,много искам. Ако може и бързо да стане Grinning

# 686
  • София
Не е хубаво за някои кучета, защото не сдъвкват като хората кокала и остава на големи остри парчета вътре. Съответно и зор излиза, защото не се разгражда целия.

На Рея не давам често, защото после повръща от тях. Не трябва да я оставям неяла след като е изяла кокала, че иначе част от него връща през предния край. Та винаги внимава какъв кокал давам и планирам няколко междинни хапвания след това.

# 687
По темата с кокалите. И аз не давам често, защото е лаком и се притеснявам, че може да глътне по-голямо и по-остро парче.

# 688
Може би зависи от стомаха на кучето, но при погълнато голямо парче или остро може да нарани вътрешно я черво, я стомах. А пък при моето куче наблюдавам, че хапне ли повече кокали изхождането му е толкова твърдо, че чак пада на песъчинки от дупето, рони се. Да не говорим какъв зор е и колко пъти кляка и напъва и нищо не излиза. Става подобно на песъчлив камък и дори може да доведе до запушване на червата. Знам познати с такъв проблем и го водеха на операция да изчистят стомаха и червото. Та както споменах давам два колала веднъж месечно за изчистване на жлезата, може и някоя шийка или фенер да получи пак 2-3 пъти в месеца, но като цяло гледам да си хрупа гранулите и му добавям месо към дажбата.

# 689
  • Милано
    Ето ни и нас😊
[/list]

Общи условия

Активация на акаунт