Любители на кучета - 84

• 34 696
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Янче-то приветствам идеята за “модерен” телефон, че да можеш да показваш снимки в темичката. 😜
Коте а пък в моя загубен град никой не иска да е промяната, която иска да види. Даже близки до мен хора ми казват, че не чистят след кучетата си, защото никой не чистел. Ами то и аз не виждам чистещи, но след моето чистя и ако поне един стопанин се засрами и започне и той ще е добре. Че и даже ми разказват как като им се изака кучето на тротоара се оглеждат дали има хора, че им било неудобно и гледали бързо да си тръгнат. Викам си ако си го почистиш няма да ти се налага да се чувстваш неудобно от околните и да се измъкваш по най-бързия начин. И не е само до кучетата. Преди дни излеза новина, че на полицията им дали доста нови коли, оборудвани с камери. И под новината са едни псувни и клетви.. грозна работа. Вместо да се радват, че ще има повече патрули и ще се спазват правилата, хората се ядосват че точно те също трябва да ги спазват. Всички искаме законност и ред, ама ако може само на нас да ни се разминава.
esstela ти пък за едни очила ли си😁 Я виж каква доволна физиономия има тоя мушмул 😂

# 661
А пък Виви на последната снимка прилича на нещо средно между куче и зайче.
esstela я му виж усмивката, ти с'я за едни очила ли си... Smile

Ей го и господин "Мога да си играя адекватно с друго куче"... Цяла вечер се чудеше къде да полегне, накрая си сложи главата върху краката ми и захърка... а на мен 30 минути ми беше жал да го помръдна, за да го сложа в леглото му.

# 662
  • Bарна, морето, сините вълни
Всички са толкова красиви, искам да ги намачкам.
esstela Важното е Бизу да е доволен, хехе Stuck Out Tongue Winking Eye
А пък Виви направо си е зайче, душичка.
Seerose и аз бях много радостна когато Ерос игра с друг себеподобен, направо да не повярва човек. То как да не ти е жал да мръднеш, толкова мило се е сгушил, много е готин.

# 663
  • Варна
Въобще не съм за едни очила, 110 лв назад.Принципно си беше време да ги сменям. 😁😁

# 664
  • Кубрат/ Пишурка

Ох, това с очилата е една история у нас! Малката дъщеря \ която почина \ така беше силно гушнала баба си, че се чу само едно ЩРАК! Сега, когато голямата дойде с внука и аз замятам очилата назад, че и той силно ме гушка. И веднъж тя ме пита - Защо очилата са ти на врата? Ами, отговарям, да не ми ги счупи Криско, като ме гушка! Joy А вчера и Беа да ме ближе и да ми се радва, та се беше замотала в очилата ми! Добре, че не стана беля, че...

# 665
  • UK
Джой, стискам палци да се оправи куч възможно най-скоро! Ъпдейтвай ни тук, надявам се скоро да се похвалиш с по-добри новини Sad

Аз купих легло на нашия

Двойно по-голямо от необходимото. Можем да си спим заедно. Seerose, направо си вземи едни такова, така няма да ти е жал да го местиш твоя глезанчо. Laughing

# 666
  • София - Рим и обратно
Някой има ли опит с постоянно пълнещи се анални жлези. От лятото се почна едно ежемесечно стискане, ако не я заведа да ги изпразнят, капе по дивани и легла и вони страшно. Ясно ми е, че не е нормално това, макар че в много статии пише, че някои кучета трябва да се стискат профилактично. Но процедурата за нея е много неприятна и травмираща, намрази до смърт ветеринарките, не ще да мине на 10 м. оттам и трябва да й слагам намордник, преди да я хванем трима души за стискане, изучи се да ги хапе. Сега, като й свърши цикълът, ще я водя в Добро хрумване за консултация, но ако знаете нещо, пишете...

# 667
  • о`майна лунна нощ е
Колкото и да е нездравословно - кокали. Разбира се, не пилешки. Като изгризят някое ребро или хрущял, акото се втвърдява и самоизстисква жлезата, когато излиза. Не знам на колко време обаче да се дават. Не всеки месец, но през 3-4-5 ...

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 07:39 от `ТуиГ

# 668
  • София
Аз давам гръкляни, понякога и телешки крак. Туй е кокал с месо и кожа, отрязан на голяма шайба. Но имам предимството да мога да и ги дам извън къщи иначе маже.
Жлези освен изстискване се оправят и с лечение.

Можеш да опиташ да изстискваш сама. Гнусно е, ама не ходите на лекар. Навремето го правех на овчарката, тогава нямаше толкова ветеринари.

# 669
Тара събира през месец някъде, ММ я изтисква, виж как се прави и опитай, не издава и звук през процедурата и после не се цупи.
Кира не ядеше ли само суха храна? По принцип, ако са твърди изпражненията не би трябвало да събира толкова бързо, Тара как я почерпя нещо различно от гранулата, за три дни е цъфнала. Вета при нас казва, че е нормално, не е възпаление, просто не може да се изтиска сама. При възпаление има и подуване, болка, търкат си дупетата и ги ближат постоянно и съответно мисля антибиотик някакъв се изписваше.. но да, заведи я на второ мнение и ще ти кажат, аз съм се примирила.

# 670
  • София - Рим и обратно
Не мисля, че е възпалена. Не й пречи по никакъв начин, на мен ми пречи зловонието 😂. Сега й дадох един кокал от тия от зоомагазините големите, някой й го беше подарил преди сума време. Тая го ошмули до шушка 🤔😳. Няма помен от кокал... егати зъбите. Благодаря ви за споделените мнения!

# 671
Пресован ли? Няма да има ефект, да знаеш.
Аз именно като започне да ми намирисва дори и малко командировам ММ да се справя. Милия не я храни, не я извежда, ама поне с това ме е отменил.
А аз може и да съм казвала, само първия път я изтиска вета, после ние, че при него беше цирк (както обикновено), а вкъщи не се съпротивлява, седи мирна и чака да мине по-бързо.. Та и Кира може да им няма доверие, не е като да са я хранили и играли с нея в кабинета, че да им дава да и правят и такива манипулации Simple Smile

# 672
  • София - Рим и обратно
Не, не пресована кожа, а един говежди смърдящ във вакуумна опаковка. Как го схрупа целия, нямам идея.
Имам спомен, че докато й давах истински кокали, наистина нямаше проблеми с тоя секрет, никога не е мирисала. А сега току почва да пуска по някоя капка, колкото да овони яко всичко. Аз спрях да й давам кокали именно защото ги яде докрай и после има проблеми на изхода. Абе пълно щастие няма.
Точно як цирк се заформя в кабинета, то е пищене, мятане, абе все едно е краят на света. Аз ги питах боли ли, те викат - не, разбира се, просто Кира е актриса. Ще трябва да ме научат и да си го правя вкъщи.

# 673
Дам,  но Москва не вярва на сълзи, вкъщи мирува, значи не боли.

# 674
сутрин му е много студено вече, не излиза от оделото дори за разходка. 😁

Общи условия

Активация на акаунт