Любители на кучета - 84

• 34 751
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • под тепетата
Глътнах си граматиката при тази сума!
 Според мен е редно да се напише оплакване, па макар и срещу неизвестен стопанин. Има причинени вреди и последствията не са малки.
Тези населяващи сградата хора не ги ли е страх? Камери няма ли в близост?
Надявам се приятелят ти да е добре!

# 646
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох Джой, направо искрено съчувствам 😞
От един некадърник каква болка сега трябва да изживее милото животинче ....
Дано, дано повече да не се налагат операции и да оздравее бързо ❤

# 647
  • о`майна лунна нощ е
Джой, четири лапи и от нас. Много ми е мъчно, че минавате през това. Sad Дано всичко се нареди вече!

# 648
  • София
Дано, защото много се притеснявам.
Sad
Приятелят ми как е.. нахапаното заздравява, ама сутринта отиде в 7ч в ЦВК, за да пита как е кучето. После отново в 14, след това в 18ч. Супер притеснен е и той.
Дано скоро е добре косматкото, че вече не знаем къде се намираме от притеснения по него.

Извинявайте, че мрънкам, но нямам много приятели кучелюби, на които да се оплача.

Благодаря ви! ♥

# 649
The Joykiller, мрънкай колкото ти се мрънка.....на мен очите ми се насълзиха. Милата душица! Че и самичък в тая клиника без вас, не ми се мисли. Аз нали отказах упойка за преглед на Рексун, та сега, като прочетох за три...дано това да е и да минава. Наистина си струва да потърсите неизвестния стопанин, току виж се оказал известен. Ама до това ли ви е сега. Лапи и палци стиснати, да оздравява душицата.

# 650
  • Варна
Господи, Джой, съжалявам...стискам палци и искрено се надявам да се възстановите бързо, здравословно и финансово .

# 651
МНого неприятно с кученцето ти.  ooooh!

...
Приятелят ми как е.. нахапаното заздравява..
Нали го е погледнал лекар. Кучешките ухапвания за малки на площ,но ако е дълбоко,може да причини големи бели( остава инфекция в дълбочина) . Вероятно е плитка раната .Ако е дълбока,изисква намеса от хирург,за да заздравява от дълбочина към повърхността.
Съчувствам ти за кученцето . Sad

# 652
  • София
Само една дълбока има, тя е от нашето куч.
Другите са малки, нищо страшно.
Но, да, ходихме на доктор, че знае ли се как е гледано онова животно.. никак.

# 653
  • Bарна, морето, сините вълни
Много мъчно ми стана. Заради едни олигофрени да страда невинно куче и стопаните му. Sad
Направете всичко възможно да платят сумата по лечениетото на куч, най-малко това ви дължат.
Всички ние стискаме лапи и палци. Надявам се всичко да бъде наред!
Наистина много жалко, че се е стигнало дотук...

# 654
  • София
Нямаме работещи закони, това е в основата на всичко. Днес вечерта се прибирах с крайградски автобус, от първа до последна спирка. Качи се компания пияни младежи с бири в ръце и куче. Кучето мирно и тихо, обаче стопанина му се развика шофьора да кара по-бързо, обиди, заплахи към пътниците, осмелили се да го погледнат... Е, 112 реагираха много бързо, но ей тоя малоумник днес е с мирно и кротко куче, а утре ще си вземе питбул за бой и ще си го пуска ей така...
Оф, честно, в такива моменти искам да имам калашник и карта "излез от затвора".
Много стискам палци куч да се оправи бързо... приятеля ти да следи раните по себе си, да не стане и там беля...

# 655
Много стиснати лапи и от нас.
И аз съм за пускане на сигнал, набързо ще се намери собственика.

# 656
The Joykiller стиснати палци и от мен за куч и дано това са последните операции, които се налага да му се правят. Наистина ще е добре поне една жалба в полицията да пуснете, защото това куче все някой го храни щом е вързано на някакъв обект и със сигурност се знае кой е собственика, просто хората, които живеят там премълчават. А и не знам как не им минава през главата, че и човек може да му навлезе в “територията” и той да го захапе. Дано поне полицаите се размърдат и да накарат собственика на кучето да му направи поне някаква ограда за да няма досег до минавашите хора и животинки.
Имаше и рожденик преди ден-два в темата.. нека е жив и здрав и много да радва семейството си 🤗
Коте пълно е с комплексари, които като им попадне подходящата порода в ръцете и стават опасни за околните. Чудесни закони имаме, но никой не ги спазва и никой не следи за спазването им, защото и при май-малкия опит хората скачат с “нищо не ни е на ред, та кучетата да са ни проблема”.
Да покажа една спяща кифла, която е страшна аларма когато е будна. Едно лаене, ръмжене и хапане по Макс пада и е смешна каквато е като въшка покрай него. Но пък си хапва изпражненията, с което ме побърква. Денем в следя, ама през нощта си изблизва старателно изцапаното 😠. Макс никога не го е правил поне това.
Ама иначе като спи е истинско ангелче и чак ми става смешно за какви глупости и се ядосвам:

# 657
  • Кубрат/ Пишурка

Джой и от нас имате стиснати лапи и палци! Дано се оправи животинчето, че то животинче, но е част и от семейството! Гледах снимки на кангали, че не знаех кои са. Ужас, ами то огромно животно! Не мога да си представя каква захапка може да има! Пускайте жалба, хич не чакайте!
Сиви, ама много сладка тази поспалана!
Май крайно време е и аз да се осъвременя с нов тел! Ако не за друго, поне за снимки! То бива консерватизъм, ама моето е прекалено Joy По-рано се оправдавах с думите "бабешка работа", обаче скоро бях на една среща с още 40 "баби" и май само аз и още една бяхме със стари телефончета!

# 658
  • София
Сиви, именно - имаме закони, но няма кой да следи за спазването им - следователно не работят. Ей това е, че хората все казват "това ли ти е най-големия проблем, защо се занимаваш с глупости"... Ми, почва се от нещо малко, ама иди обясни на дървените философи, които разбират от всичко - от футбол, през архитектура, до политика и медицина. Напоследък е популярен един слоган "Бъди промяната, която искаш да видиш" и чак сега някои хора започват да го разбират...
Спящата кифла е страхотна Simple Smile Представям си я как обикаля около Макс Simple Smile Аз навремето за една вечер гледах една Точка (така я бяха кръстили, ама си й тичаше - бебе-хъски на 4 месеца) и Бела само й се чудеше какво е туй дребното нещо, дето я обикаля и я кани на игри, че и храната й омете. Ама така е, който се тутка - остава гладен Simple Smile

# 659
  • Варна
Добро утро и от мен. Днес съм минус едни диоптрични очила от този хубостник .

Общи условия

Активация на акаунт