Мартенски сме ний душички-смееме се,гукаме и лапаме ръчички!

• 10 821
  • 273
  •   1
Отговори
# 210
Така като чета явно това събуждане нощем започва да става масово и Алекс спеше по 6-7 часа нощем и от 3 нощи се буди на 3-4 часа. Дано да мине по бързо този период защото тамън бях свикнала да се наспивам и започна както казва rumcheto ,,ново 20,, Crazy
А за срещата май има повече гласове за входа от страната на Нишава така че там да остане нали? В събота в 11 часа  Hug

# 211
това е за "мъжките майки"  Grinning
след известно среднощно ровене из нета прочетох навсякъде, че НЕ трябва да се дърпа кожичката на пишките на бебчетата - изобщо НЕ трябва да се пипа дори, тя сама ще си се дръпне. смегмата, която се отделя (бялото нещо) си е съвсем нормална и "мъжкото достойнство" така се самопочиства - не се предполага ние да го правим  Grinning
извинете, ако това е стара информация за някои от мамите, но понеже ми хрумна да се поровя, реших да споделя  Crazy

# 212
rumcheto мерси   Hug аз между другото тъкмо се чудех дали да го почиствам защото Алекс няма срастване и лекарката докато го проверяваше забелязах че има нещо вътре но повече не съм отваряла и пипала.
Ама май тази вечер само ние с теб висим тука до посред нощите  Crazy аз от 2 часа чакам бебо да се събуди да хапне и да заспиваме ама той нещо се е унесъл здраво,но съм сигурна че сега легна ли до половин час се е ококорил  Shocked
лека нощт  Hug

# 213
Здравейте, мами!

Аз няма да мога да дойда в събота.  Cry Ще ходим у едни приятели на една вила във Вакарел. Така, че евентуално за другия път може да се включа.
При нас сега има "ново 20". В 21.00 като изкъпем Криси и после до 23.00 някъде се почват едни гукания, смехове, обръщания по корем като пумпал. Абе лудница!  Crazy Ама после хапва малко и заспива, и се буди чак към 3.30 - 4.00ч. Това е от няколко дни и, успявам да си почина горе-долу. Ама не бързам да се радвам на новия режим, че знам ли какво ще последва след 1 седмица....  newsm78

За килограмите - на мене ми остават още 4 и ще съм в старите 54. Но взех да се чудя дали да се напъвам да ги свалям всичките, че май си бях доста слаба преди да забременея. Може да си оставя 1-2кг като екстра  Wink Ама сега кърмя и хич не ми се мисли за диети.

Да питам "женските майки" - трябва ли да се почиства белия секрет, който е между срамните устнички на момиченцата? Аз отдавна го гледам, ама не смея да го махна. Почиствам само с мокра кърпичка без да бъркам навътре. И все се каня да питам педиатърката, ама нещо като идем там все забравям  ooooh!

Дейзи, много съжалявам за тези ваши проблеми с малката Али  Cry Горе-долу те разбирам, и ние се поизмъчихме, но, както вече писах, то беше когато ми дойде М. - за около седмица и малко отгоре.
Приятно изкарване утре! Дано да е хубаво времето  Hug

# 214
ДесиМ, нашето педи я питах още в началото дали трябва да се почистра м/у устничките и тя каза, че не е нужно. Но нашата госпожица, като ака се омазва доста порядъчно и няма начин как да я оставя така съответно и си я почиствам първо с вода, после с мокри кърпи, ако е останало нещо. Пък и в крайна сметка ми е много чудно защо да не се почиства, след като аз всяка вечер се мия, би трябвало и нея да я мия Rolling Eyes

# 215
Относно мъжкото достойнство на мен педито ми каза ве4ер като го къпя  по малко да заголвам . А за режима от 1 седмица се храним по 5 пъти на ден през 4 4аса, ве4ер се къпим кам 20 4аса хапва и заспива , буди се в 4 пак хапва и така до 8 , засега ми харесва този режим но да видим до кога ще сме така .

# 216
# 217
ДесиМ, много ти е сладка бебка Grinning

Виждам, че имате тази пчеличка - http://www.bgphoto.net/photos/18277/o632860443151250000.JPG Аз съм я загледала и се чудя дали да я купя. Твоята сладурана харесва ли я?

А от къде си я купихте, защото аз я видях на няколко места и беше о/о 25лв, а в Данет е 8лв - http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_134&products_id=2284 Та се чудя дали не е различна играчка или и за не знам защо има такава разлика в цените

# 218
Веси, Кристина умира за тая пчеличка, Сестра ми й я донесе от Китай. Не знаех, че тук се продават също. Обаче Тя явно е правена и с цел ароматизатор и много силно мирише на ванилия, та малката киха от нея, та вече я държим далеч от нея. Отначало й я бяхме закачили над леглото на един конец и тя много си "говореше" с нея, ама после я махнахме. Като порастне малко, пак ще й я дадем, дано тогава да не киха толкова...

# 219
мерси, момичета за съчувствието HugВеси няма къде да ходя длъжна съм да се справя, ама като си помисля и аз и баща и какви ревльовци сме били Crazy

Десим много сладка бузанка е Криси, много усмихнатичка, направо ще я изям  bouquetна въпроса ти за почистването между срамните устни - нашата педиатърка изрично ми направи забележка че не я чистя като хората. Чисти се не само акото , но и белия секрет, като срамните устни се отварят докрай. Аз преди не смеех и я чистех отгоре-отгоре, ама се оказа, че се е насъбрал такъв секрет и може да стане инфекция, и сега с най-голям ужас всеки път след баня с една мокра кърпичка я чистя.

# 220
  • Варна
Добро утро!
Моят син днес направо ме изуми. След като снощи цяла нощ пъшка и се въртя, сутринта спа до 8.30. Shocked Явно зъбчета започват да го мъчат вече и май ще свърши нашия рахат. От 2 месеца спи по цяла нощ без да гъкне, но май толкова беше. Sad
ДесиМ, голяма красавица тоята Криси. Пу-пу. Hug
Vladi_Mira, кошницата за кола е най-полезното нещо, което съм купила. И за път, и за гости, и са спане, и за ядене, въобще за всичко! Peace
Времето днес тук отново е ужасно, а ние имаме среща след обяд и не знам как ще стане. Дано не се налага да я пропуснем с малкия. Sad
Приятен ден на всички. Hug

# 221
  • In the jungle out there..
Еййй, най-после хубаво време и в София Hug

И при нас е същата драма с яденето, особено през деня е голяма мъка ooooh! Имаме си и нощно хранене отново, след като почти два месеца си спяхме по 8-9 часа #Crazy Явно е масово явление и няма за какво да се притесняваме, нали Wink Ще мине и това... Както казва мама, когато и се оплаквам, че не съм се наспала, че много е плакал, "Не е лесно да бъдеш майка", но затова пък е прекрасно Hug

За мъжките майки - нашето педи също забрани всякакви интервенции с пишлето. Каза ми само ако се събира смегма около отворчето, да почиствам с преварена вода, без да заголвам допълнително.

Както каза Таня, всички бебоци са ни много сладки Heart Eyes Целуваме ги всичките lovekiss

# 222
Добро утро и от нас  morning
DessyM , много сте сладки с малката Криси Heart Eyes
Аз също почиствам белия секрет, но с памуче и преварена вода.
Пък и в крайна сметка ми е много чудно защо да не се почиства, след като аз всяка вечер се мия, би трябвало и нея да я мия Rolling Eyes
          newsm10

# 223
Добро утро и от нас!
Ние днес имаме рожден ден-цели 3 месеца!Черпим всички виртуално  party023
Днес ще ходя да му купувам нови играчки по случая Simple Smile

# 224
МИЛИ МОМИЧЕТА,
чета че вече организирате срещата, ние с радост (и малко тъга) ще споделим, че ще ходим за уйкенда на планина при едни приятели, които много обичаме. Пожелавам ви едно невероятно изживяване с ангелчетата!
На концерт не мога и да си помисля да отида, няма на кого да оставя Бобчо, но толкова много обичам музиката - Депеш, Ерос, Стинг... но докато не поизрастнем... ще слушаме и това е.
Надявам се един ден детенцето ми да разбира и отличава хубавата музика от масовата простотия и предраздъдъци на голяма част от българите, както и да различава фалша и лъжата.
Ден за разходки и слънчице, най-сетне...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт