А за срещата май има повече гласове за входа от страната на Нишава така че там да остане нали? В събота в 11 часа

аз между другото тъкмо се чудех дали да го почиствам защото Алекс няма срастване и лекарката докато го проверяваше забелязах че има нещо вътре но повече не съм отваряла и пипала.
аз от 2 часа чакам бебо да се събуди да хапне и да заспиваме ама той нещо се е унесъл здраво,но съм сигурна че сега легна ли до половин час се е ококорил
Ще ходим у едни приятели на една вила във Вакарел. Така, че евентуално за другия път може да се включа.
Ама после хапва малко и заспива, и се буди чак към 3.30 - 4.00ч. Това е от няколко дни и, успявам да си почина горе-долу. Ама не бързам да се радвам на новия режим, че знам ли какво ще последва след 1 седмица.... 
Ама сега кърмя и хич не ми се мисли за диети. 
Горе-долу те разбирам, и ние се поизмъчихме, но, както вече писах, то беше когато ми дойде М. - за около седмица и малко отгоре.

Веси няма къде да ходя длъжна съм да се справя, ама като си помисля и аз и баща и какви ревльовци сме били 
на въпроса ти за почистването между срамните устни - нашата педиатърка изрично ми направи забележка че не я чистя като хората. Чисти се не само акото , но и белия секрет, като срамните устни се отварят докрай. Аз преди не смеех и я чистех отгоре-отгоре, ама се оказа, че се е насъбрал такъв секрет и може да стане инфекция, и сега с най-голям ужас всеки път след баня с една мокра кърпичка я чистя. 

Имаме си и нощно хранене отново, след като почти два месеца си спяхме по 8-9 часа
Явно е масово явление и няма за какво да се притесняваме, нали
Ще мине и това... Както казва мама, когато и се оплаквам, че не съм се наспала, че много е плакал, "Не е лесно да бъдеш майка", но затова пък е прекрасно 
Целуваме ги всичките