Мартенски сме ний душички-смееме се,гукаме и лапаме ръчички!

• 10 806
  • 273
  •   1
Отговори
# 270
Я, мамите дето давате кърма с шише какви шишета и биберони ползвате?
Аз ползвам на Чико-едно такова криво шише,сещате ли се?Горе-долу съм доволна,макар че доста бързо тече.Имам и шишета на Авент но не съм ги пробвала.Какво мислите за Чико-то? Thinking

# 271
zoui, и вие май сте синеоки, а? На татко си ли прилича? Моята принцеса е одрала кожата на баща си. А снимката пред компютъра много ме разсмя, защото и ние сме като вас - или пред компютъра, или пред телевизора. То нали не е полезно за тях, но само така мълчи. Не знам как ще е по-нататък...
Да,синеоки сме Heart Eyes,а относно приликата,всеки казва различно,а на мен за сега на никoй не ми прилича.А пред компютъра стои само като е в татко си,мене много ме ревнува от компа #Crazy  и винаги реве като като се заседя hahaha.Твойта принцеска гледам,че също много е порастнала,да я цункаш от нас Hug

# 272
Здравейте мами и бебоци!
Много хубава срещичка сте имали - много сте готини!   bouquet
zoui, EkaterinaM, честити зъбчета на малките Даниел и Михаил!
 Hug Hug

# 273
  • София
М-м-м, Прасенце,  болната ми тема- Бобчо е момченце, нека е едър и стане голя-я-я-ям мъж   bouquet
А нашата госпожица- какво е това качване, какво е това чудо  #2gunfire #Cussing out
Честно да ви кажа- много се притеснявам по темата с теглото на дъщеря ми, но добре, че се намира по някой да ме успокои, че като проходи ще се оправят нещата, иначе аз от два месеца не съм и увеличавала храната ама грам- на 120 грама си е, страх ме е много от затлъстяване да не си осакатя детето  baby_neutral Praynig
Хайде лека вечер от нас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт