Мартенски сме ний душички-смееме се,гукаме и лапаме ръчички!

• 10 813
  • 273
  •   1
Отговори
# 240
... ще се учим да свикваме да спим по гръб.

Все забравям да споделя, че Бобчо  много обича да спи по гръб, все така си спинка... и сега се е разположил на средата на спалнята, Прасенце и аз основно затова го научих да спи при нас, че и ние да се наспиваме с баща му и така всички сме щастливи и доволни. Също ставаме напоследък нощем, предната нощ към 3 и към 6 беше на линия да цоца... бързо заспива след това, тъй като е сънен и спокоен.
Прията срещичка утре, ние ще пътуваме, но ще си мислим за вас  Hug

# 241
  • София
Аз пак ще прескоча срещата. До сега все тати ни беше зает и не можехме да се доберем до парка. Този път обаче заминавам при мама и мен да ме поглезят малко (за лош късмет в Харманли, а не някъде по морето). Зори идва с мене, да не си помислите, че я оставям в София Simple Smile

# 242
  • София
Ние тоя път май ще дойдем на срещичката!Свекър ми ще ни докара.
Прасенце,така си е!Много си приличат по маймунджалъците! Laughing
Цунки и до утре! Hug

# 243
prasentze, аз не мисля, че е лошо да спим с бебоците. Сега му е времето да ги гушкаме, че после няма да ни дават. Никой не е останал да спи при мама и тати.  Joy

veselina_s_p, ние сме точно обратното. Ревем като се обличаме. А за спането знам, че най-полезно е по гръб. Ние нали имахме проблем със ставите и доктора забрани други пози за спане. Наталия свикна по гръб заради гащите и сега и без тях пак така си спи.

# 244
prasentze, и аз мисля, че някои бебета имат нужда от майка си, за да спят по-добре Simple Smile моето мисля е от тях или пък оправдавам мойта нужда да си го чувствам до себе си  newsm78 (след случилото се с баща ми се чувствам адски несигурно  Confused) и мисля, че когато е готов той сам ще си покаже и с гордост би си спал в своята стая и своето легло, сега като гледам - абсурд! Заради хорски приказки пробвах в началото още няколко вечери, не че стана, само дето той рева толкова сърцераздирателно  Cry
Веси, за Драганов пак ви казвам, пуснете една търсачка и вижте мненията - доста е краен и специално говорих и аз с педиатърката по тоя повод и тя каза, че не е проблем. А ортпопедите просто казват, че може да му се изкривят стъпалата, но само ако спи по корем и с навирено дупе. Ти си решаваш, но не се притеснявай толкова  Hug
Поздрави и до утре   bouquet

# 245
здрасти милички Hug
ние с Бобата ще пропуснем срещата ,защото сме се уговорили с мама да се видим,но ще чакаме снимки с нетърпение-весело изкарване Heart Eyes
за спането при мама и тате съм чела обаче,че бебовците свикват и после няма отделяне.във форума четох из темите,че ако до 6 месечно бебочето не се отдели да спи само,било то в друга стая или поне в друго легло после е невъможно.аз хем го съзнавам това хем си го гушвам при мен-таткото обаче май не харесва идеята да спим трима(без да се брои и котката която наесен се връща в къщи Shocked) Joy Joy Joyтова шега  Joyкотката ще си спи самичка Joy

# 246
Мила, искам да ти дам за пример моята племенница, която сега е на 2 години и половина и спи между майка си и баща си всяка нощ, при положение, че като бебе никога, ама никога не е спала там  Joy та няма гаранция, че като го научиш или отучиш по един начин на 5 месеца след 2 години ще е пак така Simple Smile

# 247
  • София
Здравейте! Hug
Тази нощ Лия ми разказа играта, будила се е през 2 часа и то все с рев и мрънкане, направо не съм си прибирала цицата  Joy цяла нощ цока.
Като гледам се е заформила голяма групичка за парка, но за съжаление ния няма да можем, заминаваме за Монтата днес и ще се приберем след 10-на дни.
Весело изкарване и чакаме снимки.
Целувки на всички мами и бебоци! Hug

# 248
За спинкането между родителите,знам,че бебоците свикватСТРАШТНО бързо и  Cryстраштно трудно отвикват.Но как да им се нарадваш на тези наши слънчица?! LaughingПо-добре да си ги гушка ме докато мовем,че после като започнат да не дават...Е няма да си наваксаме,но все пак.... Laughing

# 249
И незабравяйте да пуснете снимчици.Но не се бавете много Joy Joy Joy

# 250
  • burgas
Здравейте!
Гледам коментирате спането. Аз от опит знам, че е много приятно да спиш заедно с бебето, но също така знам и колко е неприятно когато прекрасното малко създание навърши примерно 7-8мес. и започне да изучава на мама носа, устата, да бърка в очите и да скубе косата. Ами аз така не мога Катя вече е на 3г.5м., а все още се намества  понякога в нашето легло. Макс си го гушкам и много си го обичкам, но в нашето легло няма да го взема .
По въпроса със спането по корем ами моята дъщеря има проблем със стъпалата, спи почти винаги по корем от много малка, но нашия ортопед нищо не е споменал по този въпрос, дори не е питал как спи
Поздрави на всички и целувки за бебетата

# 251
Ето снимки от днешната среща в Южния парк :  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=43816
Беше страхотно  smile3521
Снимките не са от най - качествените  Embarassed , но дотолкова стигат фотографските ми умения  Laughing
ЕкатеринаМ с Михаил също дойдоха, но си тръгнаха много бързо и не са документирани   Laughing

Последна редакция: сб, 17 юни 2006, 17:46 от ~ Галя ~

# 252
Eй, Галка. супер си!
Много си бърза! Simple Smile)

А срещата беше много приятна наистина, освен че бяхме всеобщата атракция Simple Smile
А какво  ще стане другото лято, когат всички ще ходят...  Joy

Поздрави и лека вечер от нас!

# 253
СТРАХОТНИСТЕ!!!!!!!!! PeaceХайде,давайте да организирваме другата срещичка. Laughing

# 254
  • София
Много сте сладки, милички  Hug Hug Hug
Ние също бяхме в Южния парк, само, че в другата част- откъм Американското посолство, бяхме на малко семеен обяд, така да се каже с наши приятели Simple Smile
Иначе там има едно много свежичко заведение, доста подходящо за посещение с дечица, а аз съм малко глезанка в това отношение и обичам да поседна на кафенце, утре пак ще бъда там с моите приятелки, а другата седмица ако някой има желание може да се разходим до там, може би някои от вас го знаят.  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт