Мартенски сме ний душички-смееме се,гукаме и лапаме ръчички!

• 10 816
  • 273
  •   1
Отговори
# 255
Браво момичета,много хубави снимки. smile3501
Да се похваля имаме си първо зъбче
Днес ми се белееше много долния венец и като го пипнах установих,че драска вече.

# 256
Здравейте, срещичката наистина беше суперска - тоя път успях да видя будни всички бебоци  Joy
А да се похваля преди малко успяхме, т.е. таткото успя да даде на Бобо първото шише с кърма, така спокойно ще мога да отида на концерта на Депеш Simple Smile досега все аз бях пробвала и не ставаше, сега по съвет на опитните мами от кърмаческия сменихме таткото да дава и също смених биберона на Нук с биберона на Авент. Оказа се, че май просто се е давел, явно производителите правят бибероните с големи дупки за АМ, а не за кърма  Sick и пак бая бързо му течеше, но си изпи 130 мл като пич Simple Smile От друга страна ми стана и малко търсене - вече не съм незаменима... Абе няма угодия  Mr. Green Я, мамите дето давате кърма с шише какви шишета и биберони ползвате?

# 257
  • In the jungle out there..
...смених биберона на Нук с биберона на Авент. Оказа се, че май просто се е давел, явно производителите правят бибероните с големи дупки за АМ, а не за кърма  Sick и пак бая бързо му течеше, но си изпи 130 мл като пич Simple Smile ... Я, мамите дето давате кърма с шише какви шишета и биберони ползвате?

Танче, моят юнак ползва бибите на НУК откакто се е родил и не се е давил въобще newsm78 Да не би да си взела грешен размер, че аз веднъж това бях направила. Те освен, че имат номерация за големмината на самия биберон - 1,2 и т.н., има и с различни дупки - за вода, за мляко, за по-гъсти храни. Аз ползвам тези, които са за вода и нямам оплаквания Peace

А срещата наистина беше супер Hug

# 258
Да се похваля имаме си първо зъбче
Днес ми се белееше много долния венец и като го пипнах установих,че драска вече.

Бравооооооооооооооо  newsm44
Това е май пьрвото зьбче на мартеничетата tooth

# 259
Ей, страхотна среща сте си спретнали! Браво! Толкова бебета на едно място не бях виждала!  Joy

zoui, ЧЕСТИТО за зъбчето! Разбра ли по нещо, че ще излиза? Имам предвид мрънкане, високо температура и т.н. или всичко е минало безболезнено?

Аз съм също с НУК. С него давах кърма, когато имах, сега давам АМ и нямам проблеми. Може пък да зависи и от бебето. Всички биберони на НУК ли са сплескани и с дупка от едната страна? Защото моето шише мама го купи и не съм запозната.

Момичета, някоя ползва ли разтвора за стерилизация на Чико? Какво ви е мнението? Аз бях на таблетките и от тях съм доволна, но разтворът мирише доста силно и след това остава миризма и върху съдовете. Как се справяте с това?

# 260
ЕкатеринаМ с Михаил също дойдоха, но си тръгнаха много бързо и не са документирани   Laughing
нашият татко се почуства изоставен   Cry  нали сме работещи през седмицата и не можем да се видим тримата насаме та затова тръгнахе  бързичко  Embarassed
И ние имаме едно зъбче и 2-рото е на път  Flutter днес сутринта мъжа ми го забеляза  Heart Eyes нямахме никакви проблеми не съм и разбрала кога е избило

Последна редакция: нд, 18 юни 2006, 02:24 от EkaterinaM

# 261
здрасти милички Hug
снимките от срещата ви са супер Hugбили сте голяма банда-направо митинг Joy
Танче аз ползвам на Авент биберона за изцедена кърма-тоест опитвам да ползвам ,защото Бобчо го отказва-даже пуснах тема в кърмаческия защото сме на етап в който не признава нищо друго освен сукане от мен-там ми дадоха доста ценни идеи  Hug
Зоуи,Кате честити зъбчета Heart Eyes
Ази вече водите по големина HugБобката вчера го измериха 7300кг
Бобчо сега е качил 500 гр за 2 седмици и това сега пък било много при което и заявих на тъпото педи,че бебетата на кърма не качват равномерно ,така че да престане  #2gunfireда ме дразни или с идеи ,как можело евентуално да ми спре млякото или как прехранвам детето и трябва да го сложим на диета:2gunfire:между другото тя се съгласи с мен и призна ,че кърмените наистина не качват равномерно bowuu
цунки на всички муцунки Heart Eyes

# 262
ние ползваме бибероните на Др Браун (Би-Фри) или Авент с 1 дупка. Но Б-Ф са по-добри за кърма според мен

а разтворът на Чико наистина мн мирише и когато пътуваме ползвам таблетките само

# 263
Мами,в тези жеги кога извеждате бебоците-сутрин и вечер като е по-хладно или...?

# 264
Има ли мераклии за разходка в Ю. парк  newsm7   
Ние голяма разходка му ударихме  hahaha - тъкмо излязохме и то започна да гърми   buria                                     

Последна редакция: нд, 18 юни 2006, 16:40 от ~ Галя ~

# 265
здравейте милички,

как сме днес при тия 300 градуса навън? нашата олелия продължава да си е същата, ядем само в полузаспало състояние, поне успях да си увелича млякото, само да има късмета един ден да се обърне и да ми каже нещо на въпреки след всичко което правя за нея...

Веси много се ядосах че Драганов е казал на Маги че е лигава. Ти що не му каза да ходи да комплексира собствените си деца, кой е той че ще лепва квалификации Twisted Evil

Сега да не пропусна да се изкажа по двете основни теми, които сте дискутирали. Първо за яденето на изцедена кърма от шише - категорично не минава при нас. Снощи излязохме с мъжа ми малко по живот след като я бях нахранила до откат и я връчих на нашите да я гледат. Точно след 2 часа майка ми звъни да се прибера, че Али реве и не иска от шише CrazyАйде бегом до нас и сварвам картинка, баща ми с Али на ръце обикаля като линейка из къщи, тя нацупила уста и сърдита с червени вежди, а майка реве щото претоплила шишето в МВ и то кипнало Crazyужас просто. По другия въпрос за спането в нашето легло - в началото какво ли не правих за да я науча да си спи в нейното, да ама ми писна да ставам по 5 пъти на нощ за да я храня и сега си спим двенките на спалнята, а таткото в хола /уж докато минат коликите/ много по-лесно и щадящо е за мен и хич не ми пука дали ще свикне, иначе няма да издържа още дълго с нейните нощни изпълнения, а и в интерс на истината ми е много приятно като е близичко до мен Rolling Eyes

# 266
zoui, ЧЕСТИТО за зъбчето! Разбра ли по нещо, че ще излиза? Имам предвид мрънкане, високо температура и т.н. или всичко е минало безболезнено?
Ами от един месец насам прозираше под венеца,непрекъснато се лигавеше,ръцете в устата и буквално си 4e6e6e венците,много мрънкаше,непрекъснато иска на ръце,ядеше по 10 пъти в денонощието,като само нощем 5 пъти,много неспокоен сън,абе въобще същата гадост като коликите.Надявам се другите да избият по бързо.
Кате честито зъбче и на вас,дано и следващите да избият толкова лесно и бързо. Hug

# 267
# 268
Аз да се оплача - моето спокойно детенце се превръща в зверче! До преди няколко дни беше толкова добра и послушна, ядеше, спеше, а когато беше будна й стигаше да съм покрай нея. Сега не признава да е будна и легнала - трябва да е на ръце и отгоре на всичко да се разхождаме, иначе пак се сърди. А спи след хранене около 1час и след това 2 часа на ръце. Направо не знам какво да правя вече. Как я сложа на леглото започва един рев......... Вече и в любимата количка не иска. Дайте идея какво да я правя?   newsm78

И на мен ми е много хубаво да спя с бебка, но нашия татко също е в леглото и много го бива по приспиването. Само я мушка под мишница  Joy и двамата захъркват!

Ами от един месец насам прозираше под венеца,непрекъснато се лигавеше,ръцете в устата и буквално си 4e6e6e венците,много мрънкаше,непрекъснато иска на ръце,ядеше по 10 пъти в денонощието,като само нощем 5 пъти,много неспокоен сън,абе въобще същата гадост като коликите.Надявам се другите да избият по бързо.
Кате честито зъбче и на вас,дано и следващите да избият толкова лесно и бързо. Hug

zoui, изпревари ме с публикуването и като прочетох какво си писала се замислих, че и при нас може това да е проблемът.

# 269
zoui, и вие май сте синеоки, а? На татко си ли прилича? Моята принцеса е одрала кожата на баща си. А снимката пред компютъра много ме разсмя, защото и ние сме като вас - или пред компютъра, или пред телевизора. То нали не е полезно за тях, но само така мълчи. Не знам как ще е по-нататък...

Общи условия

Активация на акаунт