Да се похваля имаме си първо зъбче
Днес ми се белееше много долния венец и като го пипнах установих,че драска вече.

досега все аз бях пробвала и не ставаше, сега по съвет на опитните мами от кърмаческия сменихме таткото да дава и също смених биберона на Нук с биберона на Авент. Оказа се, че май просто се е давел, явно производителите правят бибероните с големи дупки за АМ, а не за кърма
и пак бая бързо му течеше, но си изпи 130 мл като пич
От друга страна ми стана и малко търсене - вече не съм незаменима... Абе няма угодия
и пак бая бързо му течеше, но си изпи 130 мл като пич
... Я, мамите дето давате кърма с шише какви шишета и биберони ползвате?
Да не би да си взела грешен размер, че аз веднъж това бях направила. Те освен, че имат номерация за големмината на самия биберон - 1,2 и т.н., има и с различни дупки - за вода, за мляко, за по-гъсти храни. Аз ползвам тези, които са за вода и нямам оплаквания 

нали сме работещи през седмицата и не можем да се видим тримата насаме та затова тръгнахе бързичко
днес сутринта мъжа ми го забеляза
нямахме никакви проблеми не съм и разбрала кога е избило 
били сте голяма банда-направо митинг 

Бобката вчера го измериха 7300кг
да ме дразни или с идеи ,как можело евентуално да ми спре млякото или как прехранвам детето и трябва да го сложим на диета:2gunfire:между другото тя се съгласи с мен и призна ,че кърмените наистина не качват равномерно 
Айде бегом до нас и сварвам картинка, баща ми с Али на ръце обикаля като линейка из къщи, тя нацупила уста и сърдита с червени вежди, а майка реве щото претоплила шишето в МВ и то кипнало
ужас просто. По другия въпрос за спането в нашето легло - в началото какво ли не правих за да я науча да си спи в нейното, да ама ми писна да ставам по 5 пъти на нощ за да я храня и сега си спим двенките на спалнята, а таткото в хола /уж докато минат коликите/ много по-лесно и щадящо е за мен и хич не ми пука дали ще свикне, иначе няма да издържа още дълго с нейните нощни изпълнения, а и в интерс на истината ми е много приятно като е близичко до мен

и двамата захъркват!