а за секретра-аз го чистя , защото като акаме - там е пълно и дори леко я обитам с клечка за уши сограничител
и нас ни бройте за срещата

) . То последните 2-3 дни не сме излизали че нещо бяхме хремави и даже и желание немах за излизаме, но сега вече нямам търпение след малко да цоцаме и да изхвърчаме
)
))

и се надявам да ни пропуснат-аз съм забелязала,че като го взема да спи при мен си спи без да се буди за вода,но ако е в креватчето си се буди
знам ,че е лошо да го науча да спи при мен но толкова ми се иска да не ставам вече нощем ,че го взимам при мен.после сигурно ще патя 

)

Каза да не я слагам седнала до навършване на 6 месеца, а полулегнало положение на количката може след 3-я месец. Питах за обувки - на мен не ми каза нищо за КК, но ми даде визитка на 2 м-на за обувки. Не пишеше да са на някоя конкретна фирма, само каза, че там били подбрани обувките и имало подходящи за всяка възраст. Мъжът ми пита и друго нещо, което аз всеки път забравям да питам педито - за спането по корем. Той беше категоричен, че детето не трябва да спи по корем до към 14 год...В началото /до към 3-я мес/ пречело на нормалното дишане на бебето, а после било причина за неправилно разположени стъпала, а от там и походка. Така, че свърши сладката дрямка по корем на нашата принцеса, ще се учим да свикваме да спим по гръб.