Мартенски сме ний душички-смееме се,гукаме и лапаме ръчички!

• 10 815
  • 273
  •   1
Отговори
# 225
и ние започнахме да се будим нощем
а за секретра-аз го чистя , защото като акаме - там е пълно и дори леко я обитам с клечка за уши сограничител
и нас ни бройте за срещата Party

# 226
Добро утро мамчета и бебчета  Joy  Joy
DessyM , много сте сладки  Hug
Днеска най-накрая ще си похаиманосваме с това слънчице Simple Smile) . То последните 2-3 дни не сме излизали че нещо бяхме хремави и даже и желание немах за излизаме, но сега вече нямам търпение след малко да цоцаме и да изхвърчаме Simple Smile)

И ние от как не излизаме тези дни (аз на това дължах неспането му вечер, че не е бил на разходка и не се уморил) ми се буди в 3-4 ч., къде по принцип като се изкъпем и цоцаме и заспива и чак в 6-7 ч. се буди, но явно си е било период през които си минава Simple Smile))
А за мъжкото достоинство, аз съм си  за забелването и винаги кога се сетиа след или по време на баня си го подръпвам, но всеки сам си преценя.

Пожелавам ви лек и хубав ден. Целувки от нас   love001  love001

# 227
Мами, вижте каква интересна статия намерих    http://www.biberonbg.com/info/plach.htm
Ако не за друго, поне за морална подкрепа става   Hug

# 228
Dessy_M и аз почиствам секретчето , но не идеално защото доколкото съм чувала не е хубаво напълно.Правя го с памуче с преварена водичка,когато преценя.А когато има ако почиствам с мокра кърпичка.
Ама каква темичка сме отворили - за дамските прелести и мъжките достойнства , а newsm62
Усмивки на всички  Hug

# 229
здрасти милички Hug
ДесиМ много сте готини на снимките Hug
Кате Н много се радвам ,че всичко с изследванията е наред-Слава Богу Praynig

ние с Бобчо нямаме тия проблеми с липса на апетит през деня и нощно хапване newsm78 и се надявам да ни пропуснат-аз съм забелязала,че като го взема да спи при мен си спи без да се буди за вода,но ако е в креватчето си се буди newsm78 знам ,че е лошо да го науча да спи при мен но толкова ми се иска да не ставам вече нощем ,че го взимам при мен.после сигурно ще патя newsm78
Туити ти мислила ли си по въпроса,нали адашчето също спинка при теб newsm78

за пишлето -при нас таткото му го забелва много внимателно вечер и вече сме на съвсем напреднал етап-аз също бях против и бях изчела много неща в нета ,но мъжа ми беше убеден ,че трябва да го правим а и тъпото педи ни наплаши с фимози,операции и т.н.
тя тази от поликлиниката е с остарели явно представи и ми заяви ,че нейните момчета пациенти до едно били със забелени пишлета в 3ти месец(лично от нея)и аз съм била единствената която не и позволява(нали ви се оплаквах,как миналия път едвам я озаптих да на го пипа #2gunfire)

# 230
Привет!
Днес явно всички са на разходка, освен варненки. Тук пак е много неприятно и влажно , макар и по-топло от вчера Crossing Arms
Аз днес ще ходя да си пусна молба за майчинството ,(май скоро някой беше питал) , та казаха ми да си нося копие от акта за раждане на детето и да отида при мацката от личен състав да подпиша молбата и това е.Ако има нещо друго ще ви го споделя като се върна Peace
Приятна разходка на всички!

# 231
  • София
Мамчета, ябълката и черешата запичащо или разхлабващо действие имат на коремчето? Мони има запек, а в къщи разполагам с ябълки, череши и овесени ядки. Знам, че водичка от овесени ядки помага, но не знам дали не съдържа глутен и дали не е опасно?

# 232
Габи, за ябълката знам че има разхлабващо действие. Аз съм давала на Ива отвара от овесени  ядки (по препоръка на педито) когато беше на месец и нещо и нямахме никакви проблеми, но за да си по-спокойна питай твойто педи  Hug

# 233
  • София
Благодаря  Hug

# 234
  • Варна
Габи, ето таблица кои храни как действат. При нас черешите действат безотказно. Peace
Теди, честити ви три месеца! Hug

Последна редакция: пт, 16 юни 2006, 14:31 от Katia_N

# 235
  • София
Привет,милички!
Габи,черешките със сигурност действат разхлабващо!
Страхотни са ни бебоците,и Ива,и Бобо,и Криси!Пу-пу!
Теди,честит ви 3-ти месец! Gift baloni
Кате Н,радвам се,че детенце е здравичко!
Прасенце,и Дани спи при нас.Преди- защото не искаше да си спи в леглото,после имаше период в който спеше до към 6 часа там ,но после вече спеше по-леко и започваше да се буди и затова го взимах при нас,за да продължи да спи.А сега заспива след храненето в 11-12 часа и го слагам в кревата му,но като се събуди за ядене в 2-3,го взимам при мен защото ми се спи и така той си суче ,пък аз си спинкам.За следващото кърмене само го премествам от другата страна и пак дремя и така.Така ми е удобно,пък и на него му е добре! Grinning
Ние тъкмо се бяхме нагласили да излизаме и то взе,че пак заваля!

# 236
Галя, аз, като гледам от тази статия излиза, че до 1 год все сме в някакъв период на реване Mr. Green Яко ни дупе, както се казва Mr. Green

Аз да се отчета - бяхме току-що на ортопед, при Драганов. Всичко ни е наред и доктора каза, че имаме "страхотен задник" Mr. Green При нас нямаше начин да си каже репертоара, за който говорихте /поне към Маги/, защото тя опищя целия кабинет. Доктора много ни се накара, че сме я били разглезили Embarassed Но тя попринцип не ревеше преди това, но просто много мрази да я събличам и да стои гола, какво да правя, все се излагаме пред докторите по този повод Crazy Каза да не я слагам седнала до навършване на 6 месеца, а полулегнало положение на количката може след 3-я месец. Питах за обувки - на мен не ми каза нищо за КК, но ми даде визитка на 2 м-на за обувки. Не пишеше да са на някоя конкретна фирма, само каза, че там били подбрани обувките и имало подходящи за всяка възраст. Мъжът ми пита и друго нещо, което аз всеки път забравям да питам педито - за спането по корем. Той беше категоричен, че детето не трябва да спи по корем до към 14 год...В началото /до към 3-я мес/ пречело на нормалното дишане на бебето, а после било причина за неправилно разположени стъпала, а от там и походка. Така, че свърши сладката дрямка по корем на нашата принцеса, ще се учим да свикваме да спим по гръб.

# 237
Тася като ти чета постингите имам чуство ,че аз съм ги писала-възможно ли е толкова да си приличат бебоците ни,начина на хранене,реването по разходки,начина на гледане и сукане че дори и къде ни слагат ваксините Joy

# 238
Здравейте, майчета!

Утре остава ли срещата в 11 откъм Нишава?

Поздрави и до утре (евентауслно).

# 239
ОСТАВА  Peace ТАМ СМЕ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт