Мартенски сме ний душички-смееме се,гукаме и лапаме ръчички!

• 10 829
  • 273
  •   1
Отговори
# 195
Daizy може да е моментно това положение с Али, нали има такива периоди. Важното е ти да си спокоина - бебчовците усещат всичко   

Аз лично съм за режима на 3 часа - с моята бебка сме на режим на 3- часа и така ми е много по-лесно, някак си денят ми минава по-организирано Simple Smile

Daizy към колко се разхождате в парка на свободата?

# 196
Anetka, с мои усилия и не без помощта на Катерина. Не случайно съм писала, че ще опитам. Все пак става дума за половин час повече - сега я храня на 3 часа през деня, а после ще стане на 3,5 ч. Мисля, че няма да е много трудно....
daizy, и Катерина е само на кърма. Рядко се случва да плаче между храненията, а и не съм убедена, че единствената причина за плач е глад. Обикновено й е скучно - достатъчно е само да й кажа нещо или да й се усмихна, за да се ухили и тя. Ако искаш опитай, мисля че ще е по-добре и за теб, а и тя ще е 'по-концентрирана' при хранене, когато 'знае', че скоро няма да има хранене.

# 197
E за срещата,ако не сме заминали заморето 100% ще дойдем и ние.Ще се свържа с МИшел ако има възможност да дойдем заедно

# 198
 за срещата - и ние ще дойдем. само че на мен ми е по-удобно от входа към Нишава, но ако на повечето ви е по-удобно откъм Витошка - ок.

# 199
И ние ще дойдем на срещата  Grinning

# 200
  • In the jungle out there..
Хайде откъм Нишава, наистина е по-удобно за паркиране Party

# 201
На мен откъм Нишава ми е още по-удобно Peace

# 202
Дейзи, миличка, наистина може да са и зъби - що не звъннеш на педито и да питаш? иначе за хапването през нощта - вчера четох една тема за още едно такова кърмаче, което яде ама само през нощта, щото майка му ходи на работа през деня и то не искало да яде от шише. всичко си било ок и детето си хапвало достатъчно. ако искаш пробвай това с режима, но може и да я поизмъчиш само Али без особен резултат - ама де да знам, де, действай както прецениш. според мен е временно явление...моят Кики също имам чувството, че основното хапване го прави през нощта. веднъж опитах да въдворя ред като му давах биба (а бибата си я харесваме по принцип), обаче само се измъчихме една нощ да му навирам биба в устата през 15 мин и не миряса, докато не го нахраних. снощи се е будил през 2 часа като по часовник и е така от 2-3 седмици, а преди си правеше пауза от 6 часа и си спяхме като пичове.....аз лично реших да му давам да хапва когато иска и да чакам по-добри (за мен) времена Laughing  само здрави нерви трябват, миличка. знам, че твоите са на привършване, ама приеми го като "ново 20" което все някога ще свърши. ако се притесняваш за Али дали хапва достатъчно и за състоянието и по принцип, защо не я заведеш при педито, за да се успокоиш и да знаеш, че всичко е наред.
много ти съчувствам, дано се нормализират нещата скоро, макар че аз вече съвсем се отказах да определям "нормално" и "ненормално" за моя дребен змей  Hug

# 203
Здравейте, мами,
мерси за комплиментите за Бобчо  Embarassed но те както неведнъж казахме всичките бебнца са ни такива сладури, че направо да не откъснеш поглед от тях  Heart Eyes  Hug
Дейзи, миличка, просто знам какво ти е - и Бобо е изцяло на кърма и преди наколко дни ми правеше същия номер, гладен е, а пищи и не ще да суче  Cry като като му давах пищеше все едно му правя мъчения от инквизицията  Cry, докарахме я дотам той реве, и аз с него, да видиш нашия татко се чуди кой да успокоява  Simple Smile накрая ставаше така - татко му почти го успокоява да не плаче и бързо ми го слага на гърдата като аз съм права и в момента, в който засуче почвах да се разхождам с него и той оставаше и сучеше, така след примерно 20-30 секунди до минута като видя че се успокоил успявах да седна, дори и да легна (аз така главно кърмя). Дано да помогне и при вас  Praynig ! Късмет и кураж! Не се давай Simple Smile
Добре дошли на новите мами   bouquet
И аз ще дойда на срещата Simple Smile
И за депеш мод и аз имам билет и така ми се ходиииииииииии, ма не знам малкия дзвер ще позволи ли Simple Smile че и ние сме на поискване и без режим и веднъж го пробвах от шише и той не поиска та не знам дали да ходя  newsm78
Хайде, до скоро и то на живо  Hug

# 204
мерси милички за съветите и съчувствието Hugаз на вашето рамо ако не порева, та на чие Hug

зори, мила, при нас е божа работа кога ще излезем, зависи дали сме яли и кога, но по принцип целя някъде към 10-11, друг път следобед към 2, адски ми е трудно да го правя под час с моето детенце Rolling Eyes

на депеш мод за съжаление няма да мога да отида че изпуснах момента с билетите, заканила съм се обаче ако ще света да пропадне да отида на ерос рамацоти, ама още не сме взели билет и за него.

# 205
  • София
Ако е хубаво времето и не съм заминала ще дойда в събота.  Hug

# 206
Здравейте, мами! ех, вие хубаво си уговаряте срещата, а аз точно в събота от 11 ч. съм на рожден ден на едно детенце и няма как да го пропусна. Както винаги в моя живот трябва да избирам между няколко важни неща...Ако ще се разхождате дълго време, ще се присъединя към вас по-късно. Мики,моля те прати ми на лични GSM-a си да ти звънна  и да кажеш къде сте.
Vladi Mira, аз лично мисля, че е по-добре да си вземеш кошница-столче за кола, защото по моя скромен опит от няколко дни Simple Smile то също става като шезлонг и може да люшкаш  бебка, може и да закачиш играчки на дръжката.
Daizy, разбирам какво ти е, както писах и аз, по същия начин се борим с яденето, а и се появи това нощно хранене, което никога досега не е било. И аз имам чувството, че тъй като бебоците имат много разнообразни впечатления през деня се разсейват и вечер и нощем наваксват с яденето. А дали са зъби може да погледнеш, дръпни й долната устна леко надолу и виж дали долните две зъбчета са се очертали във венеца. Аз също мисля, че е възможно тези хленчения да се дължат на зъбите. Утре ще ходим за ваксината и ще питам на какъв стадий се намират зъбките на Писи, защото аз лично ги намирам доста пораснали във венеца. Иначе, аз също съм на принципа да й давам да яде когато поиска, без да се съобразявам с разни графици. Ето сега например яде преди час и половина, но тъй като се задържа на цицата около 5 минути, сега отново реве и отивам да я храня....

целувки от нас!  

# 207
Вече съм спокойна , че ще бъдем добре представени на концерта  Sunglasses и аз го чакам с нетърпение, а билета ми го купи една приятелка от Сф в последния момент Crazy Вече съм организирала майка ми да вземе бебето , а мъжът ми ще гледа каката вечер след градина и аз на рейсчето и в Софияяяя Mr. Green Освен концерта мисля да се помотая по магазините , а и да изкарам едно парти с приятели в Ялта Wink
Целувки на всички и здрав сън! Hug

# 208
ВладиМира, и аз ти препоръчвам да си вземеш кошница, много е удобна.

Дейзи, мила, толкова ми е мъчно всеки път, като пишеш... Confused Направо вече не знам как имаш нерви и как издържаш...

# 209
Нинка, Безмерна, Веселина, Благодаря ви за отговорите. Май наистина кошницата е по-добър вариант, защото не ми се купуват и двете. Пък ние обичаме да пътуваме и ще ни върши работа и за колата.

Дейзи, сигурно е кърмаческа стачка или нещо такова. Кураж, нещата скоро ще се оправят! Стискам палци всичко да мине по-бързо. А и иди на една консултация, виж расте ли си Али и прецени какво да правиш. Моята Наталия също така ревеше две вечери и мислех, че са зъби, но после всичко се оправи. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт