Мартенски сме ний душички-смееме се,гукаме и лапаме ръчички!

• 10 838
  • 273
  •   1
Отговори
# 180
  • София
мнооого ме е срам. Embarassed Галя, извинявай, че ти взех комплиментите...и даже се впуснах в обяснения подробни... Crazy

# 181
gabi666, няма защо да ми се извиняваш   bouquet Твоята дъщеричка също е много сладка, а и килограмите ти май са като моите - стават грешки  Joy
lily_b, мерси миличка  Heart Eyes
Nin_ka, добре дошла   bouquet Сега Ива няма да е най-малкото бебе  Laughing

# 182
gabi666 магазина е от лъвов мост по посока халите от дясно /всъшност те там са 2 и втория е по голям и по добре зареден/

А за срещата за събота 11 в южния парк става ли ?

# 183
  • София
Благодаря!  Hug Ако нашия татко е свободен и се наспи до тогава ще ни докара и ще дойдем и ние на срещата да се запозноем най-после "на живо".

# 184
  • In the jungle out there..
А за срещата за събота 11 в южния парк става ли ?
Аз съм "за", като също съм зависима от таткото Embarassed, но се надявам да успее да ни докара и само се моля да стане лято вече, че ми писнаааа #Cussing out Умаляха ни летните дрешки вече....

# 185
Привет и от нас!

Gabi666 аз купих един шезлонг на Анна Мария на Fisher Price от Марсел и съм супер доволна - тя се забавлява страхотно на него. Fisher Price според мен правят най-страхотните играчки!

За Depeche Mode - чакам ги с нетърпение вече!

Къде в Южния парк ще е срещата в събота?

# 186
Момичета , знам , че ще се повторя и може би ще ви досадя с въпроса си , но се обръщам към вас , защото повечето скоро минахте по този път :Какви са процедурите за преминаване от болнични в отпуск по майчинство???

# 187
  • София
Цеци, ако фирмата ти е държавна /при тях се държи повече на формалностите/ си подаваш молба за отпуск за гледане на дете до 2 годишна възраст. Бланката за молба си е от тези стандартните, както за годшния отпуск. Ако искаш се обади на шефа си или Личен състав и ги питай дали държат да я подаваш.

# 188
И аз съм за среща. За мен не е проблем в събота в 11ч. Пак ли ще е на входа от към Витошка?

# 189
Здравейте Hug
Добре дошла на Nin_ka!!!И аз като теб смятам да направя относно захранването ( особено за сокчетата - днес се начетох на доста негативи за тях в Кърмаческия , така че благодаря , но ние сме пас Simple Smile )
Teddie , аз храня бебка по около 8-9 пъти на 24 часа , но незнам колко точно изсуква защото не съм й давала изцедено мляко от шише и немога да преценя.Защо ти е да знаеш колко изяжда, важното е бебчето да се чувста и изглежда добре и да пълни памперсите newsm10
Illy_b как така смяташ да намалиш броя на кърменията от следващия месец на 5?Не се ли ръководиш от бебчо или ти определяш това Simple Smile? Просто ми е интересно:)
Поздрави на всички  bouquet

# 190
Мамчета, вашите бебоци много ядат. Моята повече от 90мл. не ще да види, а е голяма вече. Храним се по 6 пъти. Наддава си добре. Как й стигат не знам. Дали млякото има значение. Ние сме на Омнео1 и се кърмим по малко, но то е толкова малко, че не го броя вече.

Аз имам още 4кг за сваляне, но няма да се разсърдя, ако сваля и повече. Сега се ограничавам с яденето и започнах да ходя на аеробика, от което съм много доволна.

Моля ви за съвет. Гледам коментирата шезлонзите. Аз се чудя дали да си вземем шезлонг или комбинирана кошница, която става и столче за кола. Мислите ли, че кошницата ще ми върши същата работа като шезлонга?

# 191
А за срещата да уточниме от коя страна на парка да е? Кажете на вас къде ви е по удобно? По принцип мамите с коли май по ще е добре от страничния вход защото има къде да се паркира, но ако не сме много и предпочитате от към Витошка ще намериме къде да спреме или ще доидеме някак. Казваите си мнението за да може да уточниме всичко по рано за да няма обърквания в последния момент  Hug

# 192
 Vladi_Mira  ние сме в столче за кола и отскоро в кошарка в която сме сложили гимнастиката вътре и ги редувам, но съм много доволна от столчето. Много е удобно и кога много му се преспи и е крив само то ми помага да го лулям вътре и да заспи (но в случая и шизлонга ще ти помогне) Съседката ми ползва шезлонг и до ден днешен а дъщеричката и е на 1г. и 2 месеца, и тя е много доволна от него, така че остава да прецениш кое ти е по удобно и практично за тебе. Надявам се да съм ти помогнала с обаркания си отговор  Joy  Joy

# 193
  • Варна
Anetka, писах ти на лични, но ти е пълна кутията. Поизпразни я малко. Hug

# 194
влади-мира, ние имаме и столче и шезлонг, ползвам ги и двете, но в шезлонга и е по-весело щото има закачени играчки.

момичета ще се побъркам вече с мойто детенце, не иска нито цица, нито шише, с 300 зора се изцеждам, че много ме боли от помпата, а тя го плюе и реве, дали не са зъби newsm78нощем си папка без проблем и явно това което не изяжда денем си наваксва нощем, снощи например яде 5 пъти Crazyда не говорим че денем почти не спи, я и се събират 2 часа на паузи я не, откъде тая енергия незнам. като гледам май ще се опитам да махна режима на поискване и да пробвам да мина на 3 часа, ама като неще нито биба нито вода като ми ревне по-рано какво да я правя.

щях да забравя да честитя мини рождените дни на нашите бебоци  bouquetкакто и да поздравя туити и галя за прекрасните снимки, много са сладки малките душички Hug

Общи условия

Активация на акаунт