Мартенски сме ний душички-смееме се,гукаме и лапаме ръчички!

• 10 840
  • 273
  •   1
Отговори
# 165
Bezmerna  срещата май ще е в южния парк /обикновенно е там/ но остава да се разбереме за ден и час .Казвайте петък събота или неделя ви е удобно  Hug

# 166
И ние днес бяхме на консултация. Биха ни инжекция и ни дадоха полеомелитната ваксина. И след обед като се почна един рев. Бебка по принцип ми е много спокойна (пу-пу), а сега беше един рев. Друг път така не е плакала. Дадох Панадол бебе и се поуспокой, сега като я изкъпах пак й дадох и се моля да спи добре тази нощ.

elly_G1 кое е учудило твоята лекарка? Ние сме 5500гр., 61 см. Дали моята принцеса не е за манекенка? Роди се 50 см, а е вече толкова пораснала. Или за всяка мама нейното гардже си е най-идеално?  Joy

За цикъла днес си мислех да споделя с вас. На мен още не ми е идвало. Още първия месец, след лохиите, прокървих два пъти по малко, но мисля, че не беше цикъл и от тогава нищо. А вече почти не кърмя. Дохранвам от доста време и млякото ми е малко. беба суче най-много три пъти на ден. И аз още не съм ходила на преглед. Мислите ли, че има място за притеснение? Че ако някой не ме стресне може и хич да не отида...

# 167
Здравейте,майчета!Аз отдавна не съм се отчитала,ама ни беше развален комп-а и сега не мога да ви изчета Simple Smile
Ние днес също бяхме на консултация-биха ни Пентаксим,мериха ни и т.н.Малкия вече е 6,260кг и 64см.Лекарката даже ни се поскара че бил много наддал,ама какво да направим като си е ящно детето.
Искам да ви питам,по колко пъти на ден храните бебоците и по колко?Аз го храня 5 пъти,като сутрин първото е кърмене,а следващите пъти изцеждам кърмата и му я давам с шише-по 160-170мл.

# 168
концерта на Депеш мод , де Thinking
Абе мамичета никоя от вас ли няма да го посети това голямо музикално събитие?
Приятна вечер!
Ще го посетим,как няма да го посетим Grinning От януари чакам,само дето тогава се надявах да съм отслабнала по това време ве че,ама нищо,ще си ходя дебела. Embarassed

# 169
Добро утро и от нас!
Vladi mira и аз незнам какво толкова се учуди лекарката newsm78 После погледнах записките за каката и тя на тази възраст е била 7.100 ooooh! и 63см newsm78 МОже би защото е порастнала 3.5см и 1.200кг, но нищо не каза за диети Thinking Абе няма значение, а какво са ни хубави всички деца Laughing
Слънчев ден на всички! Дано днес не вали Praynig

# 170
Ние също на последната консултация бяхме наддали 1200 и пораснали с 7 сантиметра , нашето педи ми се скара 4е е много , при което я попитах как по то4но според нея да му спра разстежа , с нож ли да го скася   newsm78 или има някакво друго решение.Днес сме на консултация и ще ни бият ваксината по каса , направо съм на нокти 4е нали първият път много тежко я понесе .  #Crazy Лек ден и от нас на вси4ки мами и бебоци Heart Eyes

# 171
ЧЕСТИТ МИНИ РОЖДЕННИ ДНИ НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ И ОТ МЕН С МАЛКО ЗАКЪСНЕНИЕ Grinning

Габи, точно тази люлка, като на Мики я има само в Премама. В Марсел /на Мария Луиза е м-на/ имаше само неща, като шезлонги, които имаха същите неща, като люлката - разни играчки, светлинки, музики и вибрираха надясно и наляво и напред и назад. Имаше доста разновидности, от доста скромни до такива с всички екстри. Наитина са м/у 100-180 лв, но са си шезлонги не са люлки. На мен ми хареса един шезлонг, който сатава на люлееш се стол и става и за по-голямо дете.

За захранването - аз мисля да започна с пюрета след, като Маги навърши з месеца. А дали ще е купено или не ще питам педито и за не знам newsm78 Вчера се видяхме със Светлето на кафе /danika/ и тя ми каза, че вече дава пюренца и е доволна от Овко. Та мисля да пробвам с тях, като дойде време за това.

Абе, мами, вашите бебоци много са голями Grinning Ние нещо май го раздаваме най-скромно на растеж. Последният път нямаше и 5кг - 4900гр. А, като знам, че вече ще натдават по-малко сигурно на следващата консултация ще сме най-много 5500гр. Тя май само разхищава яденето Laughing, защото яде сутрин по 140-180мл, след това 4*140мл и последно вечер по 60мл. Може пък да се е паднала от щастливките дето ядат колкото си искат и нищо не им се лепи Mr. Green За разлика от майка си, която само да си помисли за сладолед или шоколад и вече е качила 1 кг Laughing

Мами, исках да ви питам как успявате да си сложите снимки вместо картинка? Аз пробвах, но колкото и да намалявам пикселите на снимката /там нали е даден мах/ все ми дава, че снимката е много голяма. нашият фотоапарат може да снима най-малко на 1GB и аз после допълнително намалявам, докато стане това, което е написано, като изискване, но пак ми дава, че снимката не може да се вмъкне.

# 172
  • In the jungle out there..
... след концерта на Депеш мод , де Thinking
Абе мамичета никоя от вас ли няма да го посети това голямо музикално събитие?

Аз, аз  Mr. Green

# 173
здрасти милички Hug
Туити, Бобо е голям хубавец и сладур и май прилича на теб Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Галя,имаш много красива и нежна бебинка а ти колко си слабичка-супер  bouquetлесно ли си върна килограмите или и през бременноста не си качила много  bouquet
Теди аз кърмя 7 пъти дневно,но незнам по колко суче newsm78миналата седмица се цедих и от 160 мл той изпи 120 newsm78 ,на следващото 80мл а във вторник пак цедих и той ми отказа шишето Shocked
това ,че Бобчо не яде от шише ми е много притеснително защото аз вече и за малко немога да се отделя от него ,понеже той вече едвам едвам с тристо зора се навива да пийне малко от шише и то само ако аз му го давам,Бобчо не възприема вече баща си като част от хранителната верига Joy
в този ред на мисли да ида на концерт е абсурд,на мен ми се ходеше на Бъста Раймс Rolling Eyesаз много си го обичам - Joyно като чух кои бг групи ще го подгряват Sickне съжалявам защото те са за друга възрастова група Joy

# 174
  • София
Мила, имам още 7-8 кг. да свалям, но не мисля да ги свалям всичките, защото преди бях 47кг... Иначе след раждането свалих 9 и от тогава до преди една седмица не помръдвах. Един месец бях почти нсеки ден на велоергометъра, пиех Л-карнитин преди и след тренировка, след това продължих да пия Калорекс, но не помръдвах. Като спрях тренировките и всякакви глупости за пиене свалих още 2-3кг. Явно идва момент, в който хормоните започват да се нормализират и тогава започваш да си възвръщаш по малко и бавно старата фигура. Иначе имам много за стягане, но нещо ме мързи да правя упражнения. Корема ми все още е дооооста отпуснат и не знам как ще се появя на плажа, след като съм свикнала да се гледам доста слабичка и стегната.  Rolling Eyes
Веси и Мики, благодаря за отговорите, но аз както винаги не съм разбрала... магазин Марсел след Лъвов мост посока гарата или посока Халите е? Hug

# 175
Prasentze , мерси за комплиментите  love001 Относно килограмите - аз качих само 10 кг и то само на корем, мъжа ми ми викаше " бременна кърфица" Joy , а и Ива се роди 2.900 кг , 49см.
След това от недоспиване и недояждане (Ива ревеше непрестанно, защото нямах достатъчно кърма и тя е била гладна Confused) отслабнах още и сега съм по-слаба от преди да забременея.
Веси, ние също сме със "скромен растеж" - на последната консултация бяхме 4.600 кг и 55 см  Laughing

# 176
Здравейте момичета,
Както винаго като позавали и аз оставам без нет #2gunfire
Гледам , че обсъждате срещичка. newsm44.В предвид това , че има работещи мами , искате ли да бъде в събота????Дават го доста топло , така , че може да се срещнем към 11 например.А Южен парк наистина е най-подходящото място.

# 177
Здравейте мамчта и малки бебчета  Grinning  Laughing Аз съм от февруарските мами, но съм на 28.02.06 и за това се причеслявам малко и към мартенските, надявам се няма да имате нищо против  Joy Моя малък сладур се казва Борис (а видях че има и друг Борис и Боби) Simple Smile) , изцяло сме на кърма и мисля така да остане живот и здраве до 5-6 месец, един път дадох малко ябълков сок, уж да регулираме акото, само къде ни се появиха много колики с много рев, а и пиканото му се укесли и се появиха раничка, та за сега смятам да изчакам със захранването.
Аз отслабнах и си върнах почти килограмите (макар че не искам да съм толкова колкото забременях 44 кг), но така сега съм 48 кг и ми е добре, но отслабнах от самосебе си, а бях качила почти 20 кг през бремността  Embarassed
А бебчето ми е много спокоино и добричко и не ме ядосва та да свалям, но явно това си е до организъм. С времето ще си се свалят така че споко и с по-малко претеснения  Grinning

Поздрави от нас и лек ден ви пожелавам

# 178
Здравейте и от мен!
~ Галя ~ , много сте хубави с малката бебка!   bouquet
Tweety, много е чаровен твоя Бобчо! пу-пу  Heart Eyes
Teddie, аз храня Катерина по 6 пъти дневно, като не знам по колко, т.като я кърмя. Смятам от следващия месец да намаля броя на храненията на 5.
Bezmerna, честито столче. Не се притеснявай тези столчета са предвидени и за новородени.
Лек ден! Hug Hug

Nin_ka, добре дошла при нас!

# 179
  • София
 Embarassed Mr. Green Mr. Green Mr. Greenтолкова съм изтрещяла вече, че чета Габи вчесто Галя и си направих сама комплимента без да искам.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт