Мартенски сме ний душички-смееме се,гукаме и лапаме ръчички!

• 10 842
  • 273
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Веси, моля те кажи ми къде беше гледала люлки на Фишер Прайз и на каква цена? Ако не се лъжа ти беше споменала за тях... newsm78

# 151
Благодаря на всички за поздравленията Hug!
Сега разглеждах снимките , много сладки бебчета Heart Eyes
За цикъла, на мен вече 2 пъти ми идва с пауза само 10 дни Sick, но все пак кърмех по малко. Сега като сме вече изцяло на АМ ще видим как ще се развият нещата, да не говорим , че за срамотиите още не съм ходила на преглед Embarassed Нооооо другата седмица съм там Naughty , след концерта на Депеш мод , де Thinking
Абе мамичета никоя от вас ли няма да го посети това голямо музикално събитие?
Приятна вечер!

# 152
gabi666  аз съм виждала люлки в премама ,но там са много скъпи едната 380 другата към 250 беше иначе и в марсел има и там са между 100 и 200 лева пак на Фишер Прайз

# 153
  • София
Мики, моля те обясни къде е този мазагиз Марсел. Hug  bouquet

# 154
  • София
Сори, исках да напиша магазин, но от вълнение... Joy

# 155
Привет!Пак заваля навън,но пък днес хубаво се разходихме. Grinning
Аз съм голяма фенка не Депеш,но като пуснаха билетите не успях да си взема....нали бяхме с големи кореми тогава,а пък бяха едни опашкиии... и сега адски много ме е яд...казват,че вече и на черно нямало SadАко някоя от вас има начин да ми помогне с билети 2 броя ще съм много благодарна и щастлива и да ми пише на лични. Hug
Странно,но аз също все още нямам цикъл а от 10-тина дни вече не кърмя...сигурно в скоро време ще цъфна и аз. Laughing
Искам да попитам майчетата,които вече са захранили бебетата си с какви пюрета ги храните...в смисъл готови или домашно приготвени???Аз все още не съм захранила,но събирам информация;0В пюретата на Хип има захар примерно и зъбките на детенце на една моя приятелка,хранено само с хип са черни ShockedОт друга страна пък зеленчуците ,които купуваме са пълни с нитрати.....хич незнам как да постъпя. newsm78
tweety,много ти е сладък бебока,има много хубави големи очи:)

# 156
  • София
Наде, съветвам те плодовите пюрета да ги купуваш готови прим. Хип, защото се правят по специална технология, а в домашно приготвена обстановка се правят от сурови плодове, което не е препоръчително. За зеленчуковите- точно обратното. Предпочитам да си ги правя аз защото са от пресни зеленчуци. До колкото знам не е хубаво зеленчуците да се престояли както е в готовото пюре,защото отделят някакви не до там полезни вещества... Аз захраних с ябълка, ябълка и морков на Хип. Сега и правя домашно приготвено с картов и морков и от както го яде това вече не иска плодово.

# 157
Здравейте, мами   bouquet
Искам да ви питам - вие с какво мажете бебчетата си? Защото аз досега мажех с олио, а от три дни почнах с мляко, че нали уж е по-подходящо лятото... Да, обаче Бобо се съдииииииира да реве като го мажа, направо пищи все едно го коля, та така вече трета вечер не му правя масаж, гледам да свършим възможно най-бързо. Единственото ми обяснение е, че просто млякото е студено и му е неприятно и затова. Вашите бебчета правят ли така? Мислех си да затопля някак си млякото, ма ме е страх да не му се промени нещо действието или пък да си се върна към олиото ли...  newsm78 Споделете моля при вас как е  Hug
Поздрави и целувки  Hug

Забравих да кажа - Жана, да от България е лигавника (магазина Бебе-Маркет) и аз съм фен на тая марка, наистина са страхорни дрешките им!

Последна редакция: ср, 14 юни 2006, 22:59 от Tweety

# 158
Tweety аз взех млякото на мустела то е с дозатор пуска по малко и аз си го разтърквам с ръце и то се затопля и няма никъква по различна реакция от страна на Алекс просто на малко части го нанасям, пробвай така иначе незнам как ще го затопляш и дали няма да му стане нещо.

# 159
Танче, ние мажем с мляко и нямаме проблем, така че Бобката едва ли се сърди от смяната Grinning. по-скоро е заради студеното - и аз щех да кажа същото като Мики или  другия вариант е да го манипулирате хубавеца в по-топла стая, че да не му прави впечатление  Hug

# 160
  • София
точно това щях да ти пиша и аз- да го затоплиш с ричичките. Сигурно за това плачка, защото е студено.

# 161
  • София
Туити,при нас беше същата работа!От скоро минахме на млякото на Бюбхен и първите 2 пъти опищя орталъка докато разбера,че явно му е студено и неприятно.Ами аз продължавам да си го мажа с него само,че първо хубаво го разтривам м/у дланите си за да го затопля и тогава го мажа ,като същевременно се правя на маймуна за да го забавлявам. CrazyОт тогава не е плакал,пробвай така.

Последна редакция: ср, 14 юни 2006, 22:14 от tasia

# 162
Здравейте и от нас , относно цикъла на мен за 1 месец ми дойде 3 пъти, направо ве4е нямям нерви , но в понеделник съм на лекар и ще видим какво ще каже . За захранването , аз захраних с плодово пюре , ве4е 7 дена се храним , но нещо пак ни се върнаха коликите пък и много го запи4ат( макар 4е давам само разхлабващи) и затова сигурно ще ги спирам засега или ще давам през ден; 2 или направо от 4 месец ще пробвам с зелен4уковите. Толкова ме е яд, защото седмица преди да по4на пюретата  ни бяха минали коликите и сега наново:2gunfire:

# 163
Здравейте и от мен!

Anetka,KatiaN и EllyG, ще ви пратя на лични телефоните ми. надявам се към края на другата седмица да стигнем.  Joy

tweety, присъединявам се към другите майчета - задължително затопляй млякото като разтъркаш между дланите си, аз така правя и с олиото. Мляко мажа само със защитен фактор от слънцето. Мисля да продължа с олиото засега, защото на Пресияна много й се бели кожата и даже й слагам по няколко пъти на ден.

Аз не мисля да давам сокчета или някаква друга храна освен мляко поне още един , а може би и два месеца. Струва ми се много рано да й затормозявам коремчето с нови съставки. А и като ви чета, май отново се появяват коликите Sad съчувствам ви искрено. Защо не изчакате още малко? Четох, че според Световната здравна организация въвеждане на нова храна би трябвало да стане най-рано след четвъртия, дори най-добре след шестия месец. Естествено, всеки си преценява.

Ние най-накрая си купихме столче за кола (на Chipolino), макар че май няма да го ползваме дълго, защото е до 9 кг, ама нали сега ще пътуваме и няма как. А и вкъщи го използвам, на Писи много й харесва. Притеснявах се, че до известна степен позицията й в столчето е леко поседнала, но предполагам, че производителите са се съобразили и е подходящо и за бебета, които не могат да седят.

с удоволствие ще се радвам да се срещнем, мисля, че сбота-неделя времето ще се оправи. на мен ми е удобно във всеки парк, така че оставям на вас да решите къде да е мястото на срещата!

лека нощ!

# 164
Добър вечер, милички!

Бързам да се похваля, че се върнахме от Метро, разходихме бебо с кенгуруто, много е доволен, по едно време заспа, след това пак се оцъкли и започна да разглежда и така. Сега пак заспива. Ние сме така, късно си лягаме и Боби така. Но пък спим до обяд с него, да му мисли баща му.
Замислих се и аз и реших да поизчакам със сокчетата, тези колики направо съсипват бебчовците, откакто спрях да му давам сок, стомахчето е определено по-спокойно.
Колкото по-късно се започне със захранването, толкова по-добре.

Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт