Откраднат живот 58: Анатомия на гнева... Какви сме ние?

• 32 944
  • 711
  •   1
Отговори
# 30
Постъпката на Галя я намирам за ужасна и нямаше никакво право да къса писмото. Не съм фен на Петър изобщо, обаче той веднъж да се опита да постъпи правилно - обади й се, говори с нея, обясни й какво се случва - и тя пак се разфуча.

# 31
  • София
Ще я защити Захариев и сигурно ще поеме вината. Какво да направи, дете му е. Трябваше по рано да оправи нещата.

# 32
  • Разпиляна във въображението
На мен ми е странно защо Христо тръгна да защитава откровена лекарска грешка.

# 33
Аз мисля, че Христо просто искаше да успокои жената, не му беше целта да прикрива грешката.

# 34
+1. И за мен това бе целта му.
Чакам с нетърпение да се разкрие Simple Smile или ракрият, че е лекар. Сигурно ще е в някой критичен за докторите момент

# 35
Само да не е всички останали са идиоти, не знаят какво да направят и рицарят на бял кон да влиза да помага.

# 36
  • София
Ами нещо такова ще да е. Помните ли как се запознаха Бибето и Сашко?

# 37
Аз пък си мисля, че Христо се усети от какво може да е стерилитета на жената. Очаквам да разреши загадката и Захариев и Бенито да отърват кожите.

# 38
Ама тя не е стерилна жената. И освен това Христо беше в операционната, той много добре видя какво стана.

# 39
Не е стерилна, но каза че правят опити от 5год.

# 40
Не е стерилна, но каза че правят опити от 5год.
Да де, но това няма общо с операцията. Тя остана с един яйчник, но това, което Христо се опита да им обясни, е че тпй компенсира работата на липсващия и реално не се намаляват шансовете за забременяване.

# 41
На мен ми е странно защо Христо тръгна да защитава откровена лекарска грешка.

Къде го видя това? В реанимацията искаше да успокои двойката.

Моски, с един яйчник се намаляват шансовете за забременяване. Знаеш.

# 42
  • София
Ама Христо  е със статут "санитар" . Дали е бил в операционната, дали не е, при евентуален съд кой пита чистачите.
И реално, не му е работа.
Но аз също мисля, че именно от този случай  ще се види че е лекар. Ще им помогне на баща и щерка.

# 43
Искаш да кажеш да ги прикрие.

Знае ли се специалността на Христо?

# 44
  • София
Не, не да ги прикрие. Ще се намери друго обяснение.
Христо достатъчно е страдал с отнемането на правата. Сигурно има друго.

Общи условия

Активация на акаунт