Откраднат живот 58: Анатомия на гнева... Какви сме ние?

• 33 208
  • 711
  •   1
Отговори
# 480
Е, не. Зорница чу тези тежки думи, пълни с болка, и пак не е при Марио, а стои и гледа трансплантацията. Думи нямам...

# 481
Дали в другата серия Фотев ще се появи най - накрая?

# 482
  • София
Промото е отвратително. Да ти стане драго да чакаш сериала Sad

# 483
Дали в другата серия Фотев ще се появи най - накрая?

Мхм. Явно и той е приет в болницата

# 484
  • София
Пенев НЕ МОЖЕ да играе директор на болница. Видно и от промото. Друго може и да може, но за жалост са ни го довели за такъв Sad

# 485
какъв комисар Попов направи - тука режисьорът е слаб!

# 486
  • Разпиляна във въображението
В сцената между Банков и Ковачев усетих единствено Марио. Съжалявам, че се потретвам, но това е - тази физономия на Банков ми втръсна. Имам усещането, че е оттегчен. Така премина през четвърти, а явно така ще преминава и през шести сезон. Велислав предава невероятно всяка емоция, чувство. Усещах повече неговото безсилие в момента, отколкото голяма трагедия на Банков.
Зорница сякаш една тайна част от нея гледа към Банков. Привлича я трагичният му образ.

Можеха да изчакат Цонев да дойде. Един ден, два дни. Нищо не беше чак толкова спешно. Той имаше право да е там. Стига бе, Банков е загубил дете, знае какво е. Какви са тези глупости? Надявам се Цонев да отиде на време и да я почуства топла и да я докосне.

# 487
Ми такава му е ролята на Пенев. Смятам, че я играе точно както искат да я играе. Сценарият е недодялан.
И по негови думи, това май му е 12-та или 13-та роля на доктор в кариерата.

# 488
Малко ми идва в повече това прекомерно величаене на образа на доцента. И не разбирам как може дори един телефонен разговор да няма с Цонев, все пак това е детето му, той има право да знае какво се случва с Ева.

# 489
Сценаристите ни правят тънък намек да си вземем и ние едни антидепресанти, че гледането на сериала не върви без тях от толкоз драма.

# 490
  • There I was on a July morning
Зорница взе много да ме дразни. Ако и сега не и просветна, как трябва да се отнася към бившия и настоящия си, не очаквам да и "дойде акълът" и до края на сезона.
Марио се държа много достойно и благородно в цялата ситуация. Човекът си заслужава, но дали Зорница го обича и цени достатъчно - в момента не личи да е така. Не ми се гледа отново любовен триъгълник с участието на Огнянова, това вече го видяхме в предния сезон и взе да ми омръзва.
Ина се опитва да бъде смела и находчива във войната си с Фотев, надявам се смелостта и да не и изиграе лоша шега.
Историята с донорството беше доста измислена. Нито въпросът с трансплантацията беше супер спешен, нито някой ще си позволи да не вдига телефона на директора и да го държи в неведение. Но нали трябва да има драма.
Въпреки, че не ми е симпатичен персонаж, напълно разбирам мъката и гнева му и му съчувствам.

# 491
Малко ми идва в повече това прекомерно величаене на образа на доцента. И не разбирам как може дори един телефонен разговор да няма с Цонев, все пак това е детето му, той има право да знае какво се случва с Ева.
Точно така разсъждавам и аз.
Той има много повече права над нея , отколкото мъжът ѝ. Макар и според законите да не е така след сватбата. Но тя е негово дете. Той има право да я изпрати в пътя ѝ. Има право да е с нея в последният ѝ миг. Той е родител преди всичко останало!

# 492
Мириел, и на мен тази физиономия на Банков ми прави супер неприятно впечатление. В добавка с провлачения, завалян говор, сякаш е нещо между полузаспал, полуоттегчен. В монолога му нямаше чувство, не ме докосна. Че Вергов в рекламата на коя-бира-беше, с повече вълнение в гласа говори.

Велислав предава много пълнокръвно всяка емоция, сякаш наистина я изпитва!

# 493
  • София
Ама разбира се, Юлиан Вергов е все виновен. Много сте смешни вече.
Ако забелязвате, ако можете де, никой не е казал лоша дума за друг актьор.

# 494
Всеки има право на мнение, за някои Вергов не е бил убедителен. Това не мисля, че е обида към актьора, просто лично мнение, не всеки е длъжен да харесва играта му в тези сцени.
Имало е обидни коментари за играта на много актьори, като се почне от Димитрова, Шопов, Шинова, Вачкова, та дори и „дядо Коледа“, както някои го наричат, така че не мисля, че от горе казаното някой е взел специално Вергов на мушка, спокойно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт