Откраднат живот 58: Анатомия на гнева... Какви сме ние?

• 33 180
  • 711
  •   1
Отговори
# 540
Ами той Марио първи я сръфа сестра Кая за телефонните разговори в операционна, после и нещо, че не става за лекар имаше, а накрая реши да й адвокатства пред Романова. Аз пък това не разбрах. Ако й влизаш в положението защо изобщо я захапваш пред колеги? Thinking
А ми, Кая за едно е права няма по-лошо от лекар със семейни проблеми, да не си му насреща или в случая в операционната Grinning

# 541
  • София
Заради другите драми забравихме Мазов - беше във вихъра си вчера. Страхотен Моню, жалко че му отделят толкова малко време.

# 542
Заради другите драми забравихме Мазов - беше във вихъра си вчера. Страхотен Моню, жалко че му отделят толкова малко време.
Мазов е абсолютен непукист, тя болницата ще се взриви, а той ще каже, че леко се е разклатила само Joy

# 543
  • София
Мен ме притесни Лора и майката на Кая на ръба на покрива. newsm78

# 544
Е нали някой колега щеше да спасява Лора от инцидент? Явно е дошъл моментът за това Simple Smile

# 545
Е нали някой колега щеше да спасява Лора от инцидент? Явно е дошъл моментът за това Simple Smile
Бас ловя, че ще е Христо Grinning

# 546
Майче, в тази болница все трябва да е останал някой, дето да е целият в бяло Joy

# 547
Майче, в тази болница все трябва да е останал някой, дето да е целият в бяло Joy
A ми на него така му е тръгнало все да спасява някой, ама скоро и него ще орезилят, няма да го подмине сценаристката секира  Joy

# 548
Цонев нищо не може да направи на Бнаков, защото не го е назначил той, макар, че се изискваше неговия подпис.
В другата тема попаднах веднъж и беше само плюене на Банков и възвеличаване на чистата любов между Марио и Зорница. Отделно, че и там се коментира сериала, т.е. има две теми за ОЖ, а по правилата на форума не може.

Аз това отдавна го казах, ама веднага ме нападнаха, че видиш ли не било така 😁

Мазов ме изкефи, препратката към Венета Райкова беше готина Wink

А Албена много ме издразни, до вчера мълчеше като мишка, а сега оттеглиха жалбата и веднага й се вдигна работата...

# 549
Албена  беше много неприятна с нападките си срещу Кая . В края на краищата тя сама си призна ,че се е отплеснала и се е забавила с лекарството -това е хем шуто , хем боде .

# 550
Аз затова казвам, че ме изненадаха с този групов линч на Кая. Хубаво, има си своите проблеми и неадекватно поведение (още се чудя как допуснаха да води частен разговор в операционната), но те направо я разкостиха.
Все пак чест му прави на Марио, че се опита да я защити след това.

# 551
Анонса, от промото съдя, че Цонев ще спре апаратурата на Ева:
https://nova.bg/accents/view/2018/09/27/227784/%D1%86%D0%BE%D0%B … 0%B5%D0%B2%D0%B0/

# 552
  • София
Копирайте самото промо. От рекламен спам нищо не се вижда.

# 553
A ми на него така му е тръгнало все да спасява някой, ама скоро и него ще орезилят, няма да го подмине сценаристката секира  Joy
Мислиш ли? Thinking
Аз друго си мислех за него. В серията онзи ден жена му каза, че колкото и да обжалва, ще го осъдят. Значи той още не е с отнети права, това евентуално ще стане, когато съдът се произнесе окончателно. Вероятно е със спрени права. И вероятно ще бъде оправдан, защото знаем, че ще започне пак да практикува като лекар. А ако го осъдят и си изтърпи целия срок на лишаване от право, няма да им стигне сезона на сценаристите. Макар че те си имат свой времеви континиум Joy Само ми е интересно Цонев как ще го назначи за хирург, едва ли ще остане в тайна защо работи като санитар.

# 554
Аз затова казвам, че ме изненадаха с този групов линч на Кая. Хубаво, има си своите проблеми и неадекватно поведение (още се чудя как допуснаха да води частен разговор в операционната), но те направо я разкостиха.
Все пак чест му прави на Марио, че се опита да я защити след това.
Всички бяха изнервени, Мазов заради Лора, Марио заради Зорница, а Албена заради това, което е казала Кая и както беше отвеяна я подхванаха. Ама май разбра, че да си по-ниско в йерархията не е готино.

Перличке, сигурна съм, не подминава никого Grinning

Общи условия

Активация на акаунт