НПМГ - 3

• 68 557
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
Защото ,доколкото разбрах , така са се разбрали за часа в БФ. Ще го карат през седмица и ще е 2 часа. Сменили са и деня.

# 646
В петък разбрах, че ще бъде подготовката за олимпиадите по биология с класната Бобева, така ми каза детето! От 11:20 до 13:15 часа! Но не съм сигурна! Децата малко в първите дни са объркани, мойто ходи един ден и по спортни дейности по-рано, но часовете не се състояха! И ще почнат от тази седмица! Така, че за Д-паралелка и срядите ще бъдат заети, освен петъците!!!

# 647
А някой знае ли кои дни, къде, и при кои преподаватели ще са школите по физика и астрономия тази година?

# 648
  • Sofia
А някой знае ли кои дни, къде, и при кои преподаватели ще са школите по физика и астрономия тази година?
Синът ми се е записал по астрономия в събота . Не знаел още в колко часа и кой ще е преподавател .

# 649
  • София
Да се похваля - от вчера имам статут на Родител в НПМГ. Може вече да се регистрирате в Школо.

# 650
  • София
Даже има писмо в пощата, отнася се за стипендиите. Wink

# 651
  • София
Ако някой иска да се премести в паралелката с физика - 8 в клас - има свободно място.

]Уважаеми родители и ученици,

Във връзка с изискванията на чл. 104, ал. 2 от Наредба № 10/01.09.2016 г. на МОН за организация на дейностите в училищното образование, Ви уведомяваме за наличието на свободни места  за ученици в НПМГ „Акад. Любомир Чакалов“, както следва:

Клас   Профил и профилиращи предмети   Брой свободни места
VIII в   Математически; Разширено изучаване на чужд език – английски език; Физика и астрономия  и Математика.   1

Срок за подаване на документи: до 13.00 часа на 25.09.2019 г. в канцеларията на НПМГ „Акад. Любомир Чакалов“.

От Ръководството на НПМГ

# 652
  • София
Даже има писмо в пощата, отнася се за стипендиите. Wink
В моята няма нищо. Би ли го постнала тук или на лични!

# 653
На страницата на НПМГ също има информация за стипендиите, включително и заявления.

# 654
  • София
Благодаря, Дидева! Потърсих го на страницата на НПМГ, ама в Новини!

# 655
  • София
А някъде публикувано ли е какъв трябва да е успехът от НВО за осмокласниците, за да отговарят на условията за отпускане на стипендия за отличен успех?

# 656
  • у дома с любимите си хора
Не видях.Детето каза,че и класната му знае само,че ще се кандидатства с приемния бал.
Аз пък не видях никъде срок за подаване на въпросните заявления.Ако някой знае,моля, да напише.
Все още нямам права в школото като родител на дете,учещо в НПМГ.Ще чакам да ме одобрят.

# 657
  • Sofia
Не видях.Детето каза,че и класната му знае само,че ще се кандидатства с приемния бал.
Аз пък не видях никъде срок за подаване на въпросните заявления.Ако някой знае,моля, да напише.
Все още нямам права в школото като родител на дете,учещо в НПМГ.Ще чакам да ме одобрят.
Аз звъннах на един от посочените телефони на Школо ,казах ,че още нямам права на родител в новото училище и те веднага ми ги предоставиха.

# 658
  • София
Синът ми каза, че са им казали, че ще получават стипендия с оценки от НВО МАТ от 86 т. нагоре и НВО БЕЛ от 86 т. нагоре едновременно.

# 659
  • София
Срокът е до 30.09/ пон.. Съветът ми е, независимо от бала, да подадете заявление.

Общи условия

Активация на акаунт