Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 21

• 49 139
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • Вестерос
Ok, е те запиша само с него.  Има доста до края на темата

# 571
The Terror почна добре, обаче по едно време пресолиха манджата и поне според мен не е толкова добър тоя сериал.

Patrick Melrose беше добър, препоръчвам.

# 572
От излезлите сериали през тази година за съжаление съм гледала много малко от тях и затова мой личен фаворит е Bad banks, който ме изненада супер за немски сериал. https://www.imdb.com/title/tt6258718/?ref_=nv_sr_1

Тия дни се каня да гледам The Haunting of Hill House и след това ще мога да кажа  мнение за него. Tidelands и 1983 са ми в списъка за гледане също, та се надявам да мога да дам и за тях мнение.

За любими сериали иначе има ли ограничение на броя заглавия, че като тръгнах да мисля и се казаха повече от 10

# 573
  • София
gold__ 
Има ги по торентите.

galaBG
На мен ми харесва. Не е типичния криминален екшън. По-интелигентен е, по-добре дозиран, по-реалистичен. Не е шедьовър, но се отличава по плявата. На мен ми харесва.

# 574
Моите любими сериали са:

The Leftovers
Lost
Fringe
Game of Thrones
Eureka
Friends
Primeval
Stranger Things
The 100
Invasion 2005
Dollhouse
Six Feet Under

нови от 2018:
Lost in Space
The Haunting of Hill House
Castle Rock

# 575
  • София
2018 г.

Escape at Dannemora
Vanity Fair
Castle Rock
A Discovery of Witches
Patrick Melrose

Ако трябва да са само три:

Escape at Dannemora
Castle Rock
Patrick Melrose

# 576
Допълвам се - освен Сабрина, номинирам и A Discovery of Witches (бях го забравила - тъпо от моя страна, тъй като в момента чета книгите...).
Колебая се и за Сирената - започна добре, но не мисля, че има велико бъдеще...

# 577
  • София
Ray Donovan 6.8

уфф, тежката депресия. Много гаден епизод. След него се чувствах така:  Sick
Вече не съм оптимист дори и за частичен щастлив край. Не е истина колко разбити и изгубени са всички и как Рей носи разрушение за всички около себе си, без да го цели нарочно...  Sad
Дано все пак някак си се съвземе сега в клиниката и след това да се опитва да поправи счупеното. Визирам децата и братята си.

# 578
Ray Donovan 6.8

уфф, тежката депресия. Много гаден епизод. След него се чувствах така:  Sick
Вече не съм оптимист дори и за частичен щастлив край. Не е истина колко разбити и изгубени са всички и как Рей носи разрушение за всички около себе си, без да го цели нарочно...  Sad
Дано все пак някак си се съвземе сега в клиниката и след това да се опитва да поправи счупеното. Визирам децата и братята си.

Някои не сме го гледали още Laughing

# 579
Нищо, не е издал чак толкова. Smile То все проблеми покрай Рей. Обаче си е готин темерута. Kissing Smiling Eyes

# 580
  • София
Ами аз за това писах общи неща, без нещо конкретно, но ми е любопитно какво очаквате като развитие... Все пак това е последен сезон. Simple Smile

За тези, които следят Централа Берлин.
Тук вече спойлер, защото е много важно и конкретно
след епизоди 2 и 3

Скрит текст:
Уфф, дали убиха Даниел Милър?  Thinking Confused Много ще съм разочарован ако 'да' Но не мисля... Не толкова защото е топ главния герой, а защото историята с Дайвър увисва. Кой е Дайвър? Аз подозирам Стивън Фрост, ама да видим. А и Даниел нали отиде в тайната руска база с един естонски наркоман. Според мен обезобразеното тяло е на наркомана, а от Спецназ са взели Милър за заложник с цел извличане на инфо или евентуална разменна монета. Прекалено силен коз е за да го убият, а и рискуват ответен удар. Уф, ще видим де. Но стана много интересно.
А този новия Рафаел Торес е страхотен и много добре замества липсващия и култов, Хектор.

# 581
  • срещу двата комина :)))
моите номинации за 2018 са Discovery of Witches и Patrick Melrose Simple Smile Ако се сетя друг ще пиша, но почти нищо от новите не съм гледала Relaxed

# 582
  • addicted
след епизоди 2 и 3

Скрит текст:
Уфф, дали убиха Даниел Милър?  Thinking Confused Много ще съм разочарован ако 'да' Но не мисля... Не толкова защото е топ главния герой, а защото историята с Дайвър увисва. Кой е Дайвър? Аз подозирам Стивън Фрост, ама да видим. А и Даниел нали отиде в тайната руска база с един естонски наркоман. Според мен обезобразеното тяло е на наркомана, а от Спецназ са взели Милър за заложник с цел извличане на инфо или евентуална разменна монета. Прекалено силен коз е за да го убият, а и рискуват ответен удар. Уф, ще видим де. Но стана много интересно.
А този новия Рафаел Торес е страхотен и много добре замества липсващия и култов, Хектор.

+1 за Даниел и Рафаел.
Рафаел е някаква адска машина.
Този сезон го гледам с увиснало чене, за пръв път си мисля, че трябваше да изчакам всички епизоди да приключат и да гледам накуп, защото не издържам на едноседмичните паузи.

# 583
Много обичам сериалите още от малка,но ако трябва да изброя най-любимите ми веднага ми  изникват "Касъл" и "Кости".С такъв кеф и нетърпение съм ги гледала и чакала.Е,накрая вече малко бяха се поизчерпали ,но пак им се радвах и бях тъжна като свършиха.Сега понякога пак си гледам някой и друг епизод,ей така като искам нещо усмихващо и щураво.
От новите тази година най ми допадна Discovery of Witches .
Иначе от дургите нови ,които загледах не бяха лоши и Harrow ,Reverie и Take Two .Но най ми хареса този за вещицата.

# 584

след епизоди 2 и 3

Скрит текст:
Не знам как ще изтрая до другата седмица, че и тази серия  свърши с clifhanger.
Скрит текст:
В пълен потрес съм, ако Даниел е наистина изгорения. Но като гледах останките, не ми се видяха да са на толкова висок мъж като него, все пак Армитидж е почти 190 см. Дано теорията ти е вярна и да се опитват да ги предизвикват. Рафаел ме кефи отвсякъде. И аз подозирам Фрост за Дайвър, въпреки че се опитват да ни набият в очи Дорн .

Общи условия

Активация на акаунт