Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 21

• 49 138
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Хора, пуснаха новия сезон на Travelers, обаче аз, гледайки 12412 сериала, нямам никакъв спомен какво става в миналите 2, въпреки, че ми беше интересен сериала. А не мога да намеря и някъде видео рекап или каквото и да е... някой ако е попадал на нещо да си припомня какво става, че не съм убедена, че пак искам да гледам 2та сезона, за да почна третия Grinning

# 586
# 587
  • на изток от рая
Божее, колко идеи сте ми дали!
Ще си заинатявам на Breaking Bad аз, почвала съм го няколко пъти, ама нещо не ми върви. Дет' се вика, на цяло село му харесва, само на мен не угоди.
Ох, за Bad Banks чак ме присви под лъжичката, толкова ми хареса, нямам търпение да започне втори сезон.
Шерлока го изгледах още като излезе.
Прави ми впечатление, че нещо се отнасям с незаслужено пренебрежение към испанските сериали. Трябва да се поправя.  Laughing

# 588
  • Чужбина

Ще си заинатявам на Breaking Bad аз, почвала съм го няколко пъти, ама нещо не ми върви. Дет' се вика, на цяло село му харесва, само на мен не угоди.

И аз не мога да го гледам това. Не си единствена.

# 589
Мерси, но имах предвид по-скоро някое клипче, където набързо ти разказват какво е станало, за да не ги гледам отначало Simple Smile На по-известните сериали има, но на този не мога да намеря или всичките са spoiler free, което не знам с какво помага на схемата.

# 590
La casa de papel го споменавах няколко пъти, а и съфорумките го обсъждаха преди. Накратко - група похитители, които действат по предварително изготвен план, окупират испанския монетен двор (и задържат 60-тина заложници за няколко дни), с идеята да си напечатат 1 милиард евро. Човекът зад плана е гениален, но естествено - много неща се объркват и се получават всякакви интересни ситуации. 

# 591
  • София
Ох, за Bad Banks чак ме присви под лъжичката, толкова ми хареса, нямам търпение да започне втори сезон.

Този не е ли прекратен?

# 592
Излязъл е The Truth About the Harry Quebert Affair с Патрик Демпси. По книга е. Стори ми се интересен. Още един сериал в списъка...

# 593
  • на изток от рая

Този не е ли прекратен?

Ииии, начиии!  Sad
Вярно, че няма обявен втори сезон. Аз си приех по презумпция, че ще има и си го чакам. Ще ровна да видя дали са го прекратили или изобщо даже не са и планирали.

Според източниците, които ми харесаха, ще има втори сезон, макар че в imdb не видях такова нещо. Обаче аз съм оптимист, чакам си втори сезон.

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 19:36 от ganyusha

# 594

Този не е ли прекратен?

Ииии, начиии!  Sad
Вярно, че няма обявен втори сезон. Аз си приех по презумпция, че ще има и си го чакам. Ще ровна да видя дали са го прекратили или изобщо даже не са и планирали.

Според източниците, които ми харесаха, ще има втори сезон, макар че в imdb не видях такова нещо. Обаче аз съм оптимист, чакам си втори сезон.
През юни обявиха, че ще има 2 сезон. В момента днимют. Не знам защо в IMDb не е обявено

# 595
  • Вестерос
Излязъл е The Truth About the Harry Quebert Affair с Патрик Демпси. По книга е. Стори ми се интересен. Още един сериал в списъка...
аз го издирвах няколко месеца,нямаше го по торентите,все пусках тук къде намирах сериитв онлайн да се гледат. Интересен беше.

# 596
Вижте,вижте каквото видях и аз!
https://www.imdb.com/title/tt8776744/?ref_=tt_eps_cu_n
Дано да е вярно !!!Ах, с нетърпение чакам развръзката!Само дано е добре направена...Стискам палци и дано на другият ден и при нас да го качат.

# 597
  • Вестерос
Аз забравих да ви пиша. Мат беше качил инфо в инстаграм, че в четвъртък ще го дават.

# 598
аз го издирвах няколко месеца,нямаше го по торентите,все пусках тук къде намирах сериитв онлайн да се гледат. Интересен беше.

Аз сега видях няколко преведени серии, а като погледнах в IMDB видях, че е излязъл още септември. Open Mouth

# 599
  • Вестерос
Да, но трудно се откриваше Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт