Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 21

• 49 127
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Пиша пак за Станция Берлин. Връщах се да гледам 2 серия, за да разбера точно сцената с Даниел.
Скрит текст:
Специално обърнах внимание, че натупаха яко Даниел, взеха му паспорта и ни върнаха  на площада, където имаше стрелба, след това ни върнаха пак на сцената с релсите, където ни показват само паднал мъж на земата откъм краката, което за мен потвърждава версията, че това може да е наркомана, а Даниел го държат за заложник. Дано да съм права.

# 601
 Здравейте и аз да се включа при вас Sweat Smile Моите любими сериали:
Grey's anatomy (за който чакам с нетърпения следващият епизод)
Two and a half man
Sex and the city
Big bang theory
Game of thrones
House
The 100
The originals
8 simple rules
Riverdale

# 602
Ray Donovan ще има 7-ми сезон! 👊😁😊

# 603
 Narcos mexico ме остави без дъх....не съм се и съмнявала.
Сега съм на мини сериала The same sky,засега ми върви добре,след Берлински Вавилон съм върл фен на немските продукции.

# 604
Аз почнах да гледам La casa de papel, за момента доста ми допада.

# 605
  • с трима мъже :)
Не, че не сте писали вече за тях, но понеже си давате собствените класации, да си дам и аз моята Simple Smile

Любими: Тиранин; Сексът и града
Харесвани: Историята на прислужницата; Отчаяни съпруги; Prison Break; Homeland

Миналата седмица изгледах първия сезон на Кондор. Става. Финалът нещо ме замота, ще си го преговоря още веднъж Simple Smile
Сега гледам (четейки тази тема) Рей Донован, но съм на трета серия и все още не ме грабва.

# 606
  • София
Последно приключих The Haunting of Hill House и Homecoming, първият е феноменален.

Започвам 1983, след него Bad Banks.

# 607
  • Чужбина
Гледах първите две серии на Patrick Melrose.

Много добро нещо. И това го казвам от позицията на sci fi фен.

Прекрасна игра и кинематография. Това ще стане сериал без възраст, защото тематизира фундаменални неща.

Страх ме е да гледам The Haunting of Hill House Sad

# 608
В инстаграм в профила на  Бари Атсма се казва че ще има втори сезон на Bad banks
Аз продължавам с немските -Dogs of Berlin уникален старт!!!!!!!Завладяващо действие!!

# 609
  • Чужбина
В инстаграм в профила на  Бари Атсма се казва че ще има втори сезон на Bad banks
Аз продължавам с немските -Dogs of Berlin уникален старт!!!!!!!Завладяващо действие!!

Тъкмо щях да те питам, дали не ти пречи нефелната игра на немските актьори (даже умишлено да се стремиш  да играеш зле, няма да стане толкова зле) и видях, че голямата част от главните не са немци Grinning Grinning Grinning.

# 610
В Америка е пуснат пилотния епизод на Смъртоносен клас, но видеото не може да се гледа у нас (дори и в Ю тюб - блокирано е).
Ето, в случай, че някой е в чужбина, може пък от там да тръгва: https://www.youtube.com/watch?v=GcyUTb9PqlA&feature=youtu.be
Трейлър:

В началото ще гледам, но подозирам, че бързо ще ми омръзне Simple Smile Премиерата е на 16-ти януари.
Напомня ми за Гилдията на убийците на Тери Пратчет, но там учениците като цяло са лекета; Ветинари е изключение.
Рекламират го като училището на Хари Потър, но за убийци, а не за магьосници. Според мен, няма нищо общо и е тъп маркетингов трик.

Има новини за филмовия римейк на БЗГ - нов сценарист на мястото на Лиса Джой - Джей Басу. Според мен, този проект няма да се реализира никога, а и да стане, ще е провал.

# 611
  • Вестерос
Хайде номинирайте за сериал за 2018!

# 612
  • Чужбина

Може ли да номинирам Patrick Melrose?

На 4-та серия съм, но отдавна не съм гледала такава добра игра и кинематография. Този сериал действително е чисто изкуство. Flowers Hibiscus

# 613
  • Вестерос
Може да, може и още два, излезли тази година

# 614

За мен определено Killing Eve.

Общи условия

Активация на акаунт