LGBTQ+ тийнейджъри

• 39 218
  • 542
  •   1
Отговори
# 300
Ох, ти как не се научи, че в свободните общества широко скроените просветени личности не четат над 99 коментара по техните теми, защото са предварително наясно колко непросветени са те?

# 301
А бе, каква дискусия, иска да  ни набие канчетата.

# 302

И напълно лаишки да попитам: в отворените общества не са ли научени на диалог и че е меко казано невъзпитано да не отговаряш в доскусия, която си започнал?!

Не, научили са ги да сочат с пръст, да се приемат за жертви, да писнат и да затърсят най-близкия safe space, че някой ги е trigger-нал.

# 303
А бе, каква дискусия, иска да  ни набие канчетата.
Какво чака тогава?! И суперкотките може да извика  за подкрепа, ако имат сили, разбира се 😎

Една позната уж проповядваше нищоядене и храна директно от кораба-майка, а я гледам онзи ден, скрила се и пуши. Да попитам добрата форумка Добротина, това нормално ли е или да си мисля, че халюцинирам и набеждавам жената?

# 304
Що за глупост е това - да насърчаваш 11 годишно да чете коментарите по свой адрес точно тук?

Надявам се, че не го прави наистина. Фея ми е симпатична по някакъв начин, а това би било направо идиотщина.

# 305
Коментарите бяха основно насочени към родителя, а не към детето.

# 306
И каква беше целта на темата? Авторката отдавна абдикира. Може би не и допаднаха нелибералните коментари или това, че не плеснахме с ръце задружно и не прегърнахме идеята LGQB-нещото си.

# 307
Целта беше авторката да си начеше крастата и да удовлетвори драматичната си потребност от потвърждение на собствената ѝ различност и извисеност на фона на безпросветните маси. Така че, mission completed.

# 308
Аз не виждам лошо детето да чете коментарите. То трябва да се запознае с различните мнения, а и най-вече каква реакция може да предизвика  решението му да се открие (coming out). Точно такива коментари и мнения като тези в темата  би предизвикало coming out-ването, ако живеят в Юга, където още цари консерватизма. Не знам къде точно са позиционирани в САЩ, но несъмнено и в по-либералните части на страната ще има и хора с такива възгледи. Така че е добре от малко детето да е запознато.

# 309
Така че е добре от малко детето да е запознато.
Да е запознато с анонимните мнения на анонимни хора в непознат форум за българи, които в голямата си част живеят коренно различно? На мен това ми се вижда безсмислено. Не зная другия профил и историите със скандалите с потребителите на форума, но ми стана ясно, че голяма част от мненията засягат майката и начина и на живот. Аз не бих оставила детето ми на 11 да чете толкова нападателни изказвания, които засягат само и единствено мен, възрастаната. Всяко дете обича майка си, мисля, че би страдало излишно.

# 310
Да е запознато с анонимните мнения на анонимни хора в непознат форум за българи, които в голямата си част живеят коренно различно? На мен това ми се вижда безсмислено.
И какво като са анонимни? Те всички пак изразяват истинската нагласа на хората, нали?  Wink А и може би точно защото са анонимни, са толкова откровени.

# 311
На 11г. има много по-приятни, щастливи и градивни неща за правене от това да чете агресивни коментари по адрес на майка си. Освен това днес е "би", утре "не-би". Много е малка още.

# 312
Съмнявам се да е такава нагласата на хората там, където живеят, след като имат и клубове в училищата и явно не е чудо невиждано.

А авторката явно е доста ексхибионистично нстроена, което си личи и от мерака и да си изложи казуса баш тука, както и въобще от изявите и. Предполагам, че затова е пуснала и темата.
Категорично смятам, че дете на 11 няма нужда от такава публичност, анонимно, неанонимно, все тая. Полза никаква да чете такива неща.

# 313
На 11г. има много по-приятни, щастливи и градивни неща за правене от това да чете агресивни коментари по адрес на майка си. Освен това днес е "би", утре "не-би". Много е малка още.
На 11 година има и по-полезни неща за вършене от решаване на сексуални дилеми.

# 314
Няма как да е чудо невиждано след като от дълбока древност много голяма част от човечеството е в някаква степен бисексуално. В природата няма само бяло и черно, а има много индивидуални нюанси. Дали всеки осъзнава каква част в него каква е си е отделен въпрос. Дали всеки държи да развее знаме какъв е също е друг въпрос. Да насърчаваш обаче някой в такава ранна детска възраст да афишира своето неосъзнато още различие си е да го тласкаш твърде отрано по посока на различието, а навлизането в тези обществата само ще го затвърждава. Родителя наистина е отишъл твърде далеч в желанието си да подкрепя детето във всичко особено за материя, която далеч не е на дневен ред при 11 годишните.

Общи условия

Активация на акаунт