Клиника Адела Фертилити - Тема 5

• 58 870
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Соренда и аз бях доста притеснена , че д-р Семерджиева ще ми прави трансфера , ама ето че две ми направиха с д-р Калчев . Може да ти е на късмет 😗

# 136
Ам... аз подозирах, че тоя Фостимон не е читав. Моите фоликули с Гонала станаха 15 мм. и после за 2 дни с Фостимона нарастнаха с 2 мм. общо- а четох , че 2 мм. трябва да е на ден. newsm78
Ако клиниката има договор с вносителя да го ползва,,, с това ще са стимулациите.  Rolling Eyes

Боби,
аз не разбирам твоя случай добре , но със стимулация ЛХ се регулира с Цитротида ?
Ако имаш снежинка , що не си я върнеш , пък после му мисли.
 Що да не направите една пункция - може пък да има яйцеклетка. Или той иска да те склони за стимулация ? На такова ми прилича.

Значи и моята пункция ще я прави Семерджиева.. Оки.

# 137
Соренда, ти да не си с червена коса? Вързана на опашка днес? Питам понеже днес видях едно такова момиче да влиза в коридорчето срещу манипулационната, а не беше за пункция според мен. Grinning Не знам там ли правят вливките. Трансфер ли ти предстои?

# 138
Боби, за утре съм (петък) и нещо много съм се спекла.

# 139
  • София
Боби, не съм червенокоска, не съм била аз, ама много се забавлявах с машината за автоматично слагане на калцуни 😁
Да, срещу манипулационна се влиза, много приятнички стаи има.
Иначе не се притеснявам особено, че д-р Семерджиева ще прави трансфера, но ми е за първи път и така..

# 140
Боби, не съм червенокоска, не съм била аз, ама много се забавлявах с машината за автоматично слагане на калцуни 😁
Да, срещу манипулационна се влиза, много приятнички стаи има.
Иначе не се притеснявам особено, че д-р Семерджиева ще прави трансфера, но ми е за първи път и така..
И на мен ми беше за първи път , но тя много търпеливо ми обяснява какво Прави във всеки един момент . А на мен така ми се пишкаше, че по едно време не чувах нищо , само исках тоалетна . Накрая си поплаках с нея и чак не можах да повярвам колко мила жена е . / А впечатлението ми от един преглед при нея не беше най -прекрасното / .

# 141
Успех на всички момичета утре! Flowers Four Leaf Clover
desigirl, не се притеснявай. Всичко минава неусетно. В момента, в който уж затворих очи за секунда, се оказа, че съм заспала и в следващия миг като ми казаха името и че пункцията е минала, не повярвах Blush Продължителността ѝ е към 10 минути. Чувствах се добре. Вечера усетих подуване на корема и леко неразположение, но днес вече поотминава.
Аз не бях в Адела, а в Репробиомед, тъй като сме по Фонда.

# 142
Боби,
аз не разбирам твоя случай добре , но със стимулация ЛХ се регулира с Цитротида ?
Ако имаш снежинка , що не си я върнеш , пък после му мисли.
 Що да не направите една пункция - може пък да има яйцеклетка. Или той иска да те склони за стимулация ? На такова ми прилича.
Това със стимулацията отскоро ми го предлага. Вероятно защото то се вижда, че иначе до никъде не стигам. Винаги е прилагал ЕЦ при мен с леко добутване и Цетротид. Мисля, че ми щади резерва по този начин.
А иначе аз съм с АМХ на дъното и искам да посъбера ембриони преди тотално да съм сдала багажа. Разсъждавам, че трансфери винаги мога да правя, но яйчниците ми в един момент ще откажат и тогава какво правя? А след неуспешен трансфер съм разбутана за поне 2 месеца и губя време. Д-р Стаменов също процедира така при мои познати. При Кристи мисля, че също така е действал.
За пункция сега вече не мисля. То направо ми се отщя. Утре отивам да пусна ЛХ ей така, и аз не знам за какво. От 90 няма как да падне под 20. Това ако стане съм за учебниците по медицина. Stuck Out Tongue Winking Eye
На мен д-р Семерджиева ми е правила пункция веднъж. По лошо стечение на обстоятелствата това беше най-трагичната ми пункция. Разбира се тя няма вина. Единствено е по-тиха, не говори много. Аз понеже съм страшно притеснителна и предпочитам някой, който обяснява и разведрява обстановката като док.
Desi, успех тогава утре. Няма страшно, после ще се чудиш защо си се притеснявала.
Соренда, значи съм в грешка. Но въпросното момиче също се забавляваше на тази машина. Явно е много забавна, ако някога добутам до пункция ще я видя аз тази машина.Grinning

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 22:34 от Боби ;)

# 143
Успех на пункциите утре, момичета. Дано се похвалите с добри новини.
Някой знае ли дали Калчев ще отсъства цялата друга седмица или само в определени дни?

# 144
  • София
Моля да ми кажете дали след хистероскопия ви се е случвало да имате овулаторно кървене и какво е представлявало.

# 145
Благодаря ви момичета. Не беше страшно, но нямаше вйцеклетка. С нови сили, следващите месеци.
Вярно машинката за калцуни е много забавна и всички бяха много мили.
Късмет на всички, които са в процедура.

# 146
Ееех, Деси. Много съжалявам. Ти на ЕЦ ли беше? Следващият път ще успеете. Hug

Аз да ви кажа, че след тоновете сълзи, които пролях вчера, днес ходих по искане на док да пусна ЛХ. От 90 вчера, днес е 21 и не съм в овулация. Фоликулът си е там и е 17.5 мм. Направо съм за учебниците по медицина, хаха. Grinning Док каза, че правя някакъв фалшив скок на ЛХ-то, който въобще не отговаря на истинското положение на нещата. Бях решила да се откажа, но в крайна сметка ще рискуваме и ще има пункция. Той смята, че има шанс. Не съм голям оптимист, но нека да пробваме и това. Ако не успеем поне ще знам, че и това не е начина. Дано само не се спука фоликула, че доста ме наболва. Blush

# 147
Деси, съжалявам:(

За Боби babydust7 babydust7 babydust7

Още малко за потайните пункции тези дни, няма да ви изброявам, знаете се, чакам ви с чудни ембрита babydust7 babydust7 babydust7

И за на Сорендичка зет-а, вярвам в успеха babydust7

Тия дни някъде влизам в 8ми месец и още не го вярвам... искрено ви желая скоро тези емоции...

# 148
  • София
Hug оооо, Боби, браво! Ще стискам палци и за следващите стъпки.

Благодаря ти, Сънче. Вторник ще е. Почнах това чудо на чудесата, за което досега само четях - кринона. Хаха.

# 149
Веднага да си събера от вълшебния прашец.Hug Честити 8 месеца, Сънче, още малко остава до най-прекрасната среща. Heart Eyes
Наистина доста спотайващи се има. И ги разбирам. След дълга борба и какви ли не премеждия, на човек често не му се говори и споделя. То и аз се замислих дали да пиша, понеже не съм с големи очаквания, но след подкрепата ви вчера, когато бях наистина отчаяна, реших да споделя. Успех на спотайващите се!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт