Клиника Адела Фертилити - Тема 5

• 58 837
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Боби, прегръдки, разсейване си трябва... Чакам те скоро с крачка напред и добри новини! babydust7
При нас, да чукам на дърво всичко е ок, надявам се да е така и до края, който хем ми се струва близо, хем толкова далеч... Абе цирк съм Simple Smile

Чакаща, хубаво е да се изчисти лигавицата. Спомням си, че и на мен при Зет, който канселирахме ми бяха изписали оргаметрил.

# 46
Vervam, на 25 години съм.

# 47
Супер.Имаш добър резерв,имаш и време пред себе си достатъчно,действайте.Пожелавам ви успех Simple Smile

# 48
4aka6tata, Естрофема вагинално ли ти е назначаван? За първи път чувам. На мен са ми го изписвали за пиене през устата, за подобряване на лигавицата

# 49
В нашата клиника, при зет естрофемът винаги е вагинално.

# 50
Здравейте и от мен! Предстои ми ЗЕТ, а доколкото разбрах от Мира от клиниката не дават болничен. Вие как процедирахте в случаи като този-отпуска или болничен от личния лекар?

# 51
4aka6tata, Естрофема вагинално ли ти е назначаван? За първи път чувам. На мен са ми го изписвали за пиене през устата, за подобряване на лигавицата
   Да, вагинално беше. Каквото кажат изпълнявам, пък да видим. 
  Додйде ми цик., обаче е ужасно слаб, направо като зацапване, и това ме притеснява особено. Последните години е кратък и мижав, но този месец бие рекорда. Мислех си, че след ТВЛ и махнатите сраствания ще се подобри, но уви не.

# 52
  Да, вагинално беше. Каквото кажат изпълнявам, пък да видим.  
  Додйде ми цик., обаче е ужасно слаб, направо като зацапване, и това ме притеснява особено. Последните години е кратък и мижав, но този месец бие рекорда. Мислех си, че след ТВЛ и махнатите сраствания ще се подобри, но уви не.

Тъкмо в общата тема те питах за цикъла !

1 ден имах зацапване и от вчера нямам нищо, нито някакви симптоми .  
Ако това ми е бил цикъла тоя месец  ( един ден зацапване) не знам какво да правя.  Shocked

Пих го Оргаметрила 10 дни и имах симптоми около 6-7 ден за 2 дни и отшумяха- съответно без цикъл. И сега уж чакам цикъл - нищо не се случва.  Rolling Eyes
Буквално 2 петънца колкото 1 стотинка- засега толкова.

И да звъня ли за преглед уж на 2-ри ден от цикъла... то това не е цикъл.  Shocked
От хапчетата е ( оргам.) иначе след ТВЛ е обилен. Аз съм правила ТВЛ.

# 53
По-скоро не е цикъл това? Но ти звънни и кажи какво е станало. Звънете за всичко, което ви притеснява, нали за това ги има акушерките, за да помагат в процеса:)

# 54
Аз знам, че трябва да звънна ,,, само че не мисля че само акушерки и рецепционистки трябва да ме лекуват. Би трябвало точно в такъв момента да мога да звънна директно на доктор.

То сега ако се пуснат хормони , кой знае какво ще покажат.
Спряла съм ги тия хапчета на 28-ми, днес е 5-ти ден . Би трябвало да имам цикъл.  
Освен да изчакам и утре, обаче мисля че пропускам момента тоя месец.

# 55
Те не те лекуват, а имат достатъчно информация и се допитват до лекаря ти. Не съм имала един случай, в който да не ми се отговори или да не се говори с док и да не ми върнат обаждане. А вярвай ми, Теди съм я побърквала от звънене, на ден по три пъти за какво ли не. И се радвам, отдалечено във времето, че не съм тормозила док с това, а тя е филтрирала. В крайна сметка са имали стотици пациенти, с подобни ситуации на моята.

Успех, каквото и да решиш:)

# 56
А аз имам телефон само на Цвети и тя ми е звъняла. Не я познавам Теди.

Значи вчера ми звъни друга акушерка да ми каже , че ММ имал Уреаплазма. Днес Цвети ще звъни за цикъла.  Ясно е какво имам предвид  - "тормоз на доктор" да те следи е малко пресилено.  Simple Smile

# 57
Аз за себе си говоря Simple Smile Иначе - ако е Цвети, звъниш й и я притесняваш, и с нея съм имала такива истории около една МБ преди две години:) 108 пъти се чухме, видяхме говорихме и тн. Но аз съм си такава, държа всичко да се знае, всичко да е ясно и най-малката точица, която ме притеснява да е обсъдена с тях. И да, това по някога е било крайно и е можело да изтрая без да ги притеснявам с глупости, но не съм. И това нещо винаги е било подкрепяно и са ми казвали, че са на линия за най-малкото ми безпокойство.

# 58
Тоест ти си ги тормозила реално Simple Smile

Звъннах, казаха ми да се изстрелям за преглед веднага.  Praynig
Ще взема такси, с градски транспорт не знам как да стигна и то бързо.

# 59
Казах ти, че трябва да звъниш Simple Smile

А за тормозът е въпрос на гледна точка. Теди каза, че не съм я тормозила, за мен съм прекалявала по някога Simple Smile

Сега успех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт