Бъдещи мами с термин декември - VII

• 15 198
  • 273
  •   1
Отговори
# 105
Цитат на: viliandar
може ли да направим промяна в списъка за декември, защото нашата мома Ирина избърза и вече се роди. Зарадва ни на 24.11 и вече се гледаме в къщи

ЧЕСТИТООООО Да ти е живо и здраво детенце  Grinning  #Milti

# 106
  • София
Future, тука съм споко  Sunglasses

Аууу много се радвам, че си имаме още едно бебенце! Честито! Добре дошла на белия свят на малката Ирина   babyuu

Аз да ви се оплача се изринах от нещо... днеска бях на лекар и каза, че най-вероятно от шоколад... и сега имам вето над 1000 неща : шоколад, цитруси, киви, риба, пиле, яйца и т.н... гадост! А така ми се бяха дояли портокали! ама били алергизираща храна и докато не се оправя (сиреч не ми мине обрива) не трябва и да си помислям дори...

иначе вчера сложих изчистихме с любимия къщата, сложих вечерта коледната украса и сега седя и чакам малкото да се излюпи!  Laughing  Sunglasses

# 107
Честито за двата декемврийско(ноемврийски) бебоци, да са ви живи и здрави:).

# 108
Цитат на: Yanche

Аз да ви се оплача се изринах от нещо... днеска бях на лекар и каза, че най-вероятно от шоколад... и сега имам вето над 1000 неща : шоколад, цитруси, киви, риба, пиле, яйца и т.н... гадост! А така ми се бяха дояли портокали! ама били алергизираща храна и докато не се оправя (сиреч не ми мине обрива) не трябва и да си помислям дори...

Янче и аз се изринах преди седмица (само под очите едни ситни ситни пъпчици), а преди никога не ми се беше случвало.. уж не съм алергична.. обаче в един ден ядох лимони, мандарини и грейпфрути.. и реших, че само от това ще да е.. спрях и ми мина след два дни  Rolling Eyes

# 109
  • София
Цитат на: viliandar
може ли да направим промяна в списъка за декември, защото нашата мома Ирина избърза

Честито БЕБЧЕ!
Да ви е живо и здраво и да ви носи само радост! txtloves

# 110
  • София
Ех, че хубаво! Да е жива и здрава момата Ирина и много да ви радва! Драсни ред-два за раждането на бебка, когато ти остане време.
Някакви новини от Стани? Дали вече бебче № 3 не се е родило?

# 111
  • София
Цитат на: Mags
Янче и аз се изринах преди седмица (само под очите едни ситни ситни пъпчици), а преди никога не ми се беше случвало.. уж не съм алергична.. обаче в един ден ядох лимони, мандарини и грейпфрути.. и реших, че само от това ще да е.. спрях и ми мина след два дни  Rolling Eyes

Сега ще видим след колко време ще ми мине... Аз първо оня ден забелязах по ръката си едни пъпчици и реших, че нещо ме е наяло, но вчера като се къпах си намерих и по тялото, които съм сигурна, че предния ден ги нямаше и реших днес да отида да ме видят ....
а мислех след това да ходя до пазара да си купя портокали, грейпфрути, мандарини... киви, да си правя фрешове ама ТЦ !  Imp

# 112
И аз се бях изринала преди известно време по тялото- мислех 4е нещо ме е полазило но като всеха да излизат и на нови места разбрах 4е не е... Така и не отидох на лекар и не се разбра от какво е но лед известно време ми минаха...
Мен така ме освежават и ми се ядат цитрусови плодове ( в4ера мъкнах големите торби от Графа) 4е ако трябва да ги спра незнам Confused

# 113
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
viliandar
честито бебче newsm51  . Благородно ти завиждам, че вече си с малкото съкровище.

# 114
viliandar 4estito i ot men, da ti e jivo i zdravo malkoto sakrovi6te i dano da ne pla4e mnogo  ura

# 115
Здравейте бъдещи мамчета, ние с Петя сме си вече в къщи !! Е , самоизписахме се малко предсрочно, но нали си имаме в къщи чичо доктор , пък и нямам нужда от помощ за кърменето или за гледането на бебка... Добре, че всичко вече мина... family

# 116
viliandar, Честита ви ноемврийско-декемврийска Ирина (и името е мнооого хубаво), да сте живи и здрави цялото семейство!
 Laughing

Ох, аз пък забелязвам от 2-3 дни (особено вечер?) нещо като обрив и ме сърби не друго, ами корема! естествено, минах през разни ужасяващи мисли дори за шарка, ама сега явно от всичко се шашкаме, отхвърлих ги тези мисли, но за цитрусите не ми бе хрумнало Cry
днес бях на преглед и щях да питам доктора, но като ми каза, че плацентата е съвсем узряла, че имам 1, 5 см разкритие - че бебо може да се появи всеки момент с няколко думи, някакси забравих за сърбежа...

# 117
Цитат на: Majmunka
днес бях на преглед и щях да питам доктора, но като ми каза, че плацентата е съвсем узряла, че имам 1, 5 см разкритие - че бебо може да се появи всеки момент с няколко думи, някакси забравих за сърбежа...

супеееееер  Grinning  настана декемврийска надпревара  #Milti  Party
айде да залагаме кое ще е следващото сладко бебче.. Laughing Стани вероятно вече е родила newsm32 , та мисля ти да си следващата   Laughing  или пък Радостинка  Thinking

# 118
  • София
хмммм иска ми се и аз да заложа... ама на кого ли? залагам на Маймунка...  пък да видим!  Sunglasses  Grinning

# 119
  • София
абе да ви питам - това с педиатъра за бебето... каква е процедурата?
преди да родя ли трябва да го избера? след това ли? трябва ли да избера ДжиПи и то да ми даде направление за педиатър или избирам ДжиПи дето е педиатър? изобщо к'во се прави?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт