Бъдещи мами с термин декември - VII

• 15 201
  • 273
  •   1
Отговори
# 120
Цитат на: Yanche
абе да ви питам - това с педиатъра за бебето... каква е процедурата?
преди да родя ли трябва да го избера? след това ли? трябва ли да избера ДжиПи и то да ми даде направление за педиатър или избирам ДжиПи дето е педиатър? изобщо к'во се прави?  Thinking

Избираш Джипи, който е педиатър.. най-добре е предварително да се свържеш с него/нея, за да си сигурна че има възможност да приеме нов пациент (някои от тях отказват) и след като те изпишат - му се обаждаш да дойде да види бебка.. документите се оформят по-късно щото бебче няма акт за раждане, съответно егн и т.н.. т.е. няма как да попълниш въпросните формуляри, поради което някои джипита взимат и таска за първото посещението - 15-20 лв. като за неосигурен пациент  Imp друг въпрос е, че като запишеш бебето при тях ПАК ще си вземат парите от касата.. ама айде това са подробности  Wink

# 121
  • София
Добро утро! За мен е едно доста тежко утро, защото поти цяла нощ не мигнах. Имах постоянни контракции, придружени от доста силна болка в кръста  Embarassed Ужасно ме е страх бебо да не е тръгнал да излиза и то точно сега, когато вече имам уговорка (невалидна за днес и утре обаче). Ако продължи така до обед може би трябва да се насоча към болницата, но при кого? Тресе ме такава паника...

# 122
Цитат на: doroty02
Добро утро! За мен е едно доста тежко утро, защото поти цяла нощ не мигнах. Имах постоянни контракции, придружени от доста силна болка в кръста  Embarassed Ужасно ме е страх бебо да не е тръгнал да излиза и то точно сега, когато вече имам уговорка (невалидна за днес и утре обаче). Ако продължи така до обед може би трябва да се насоча към болницата, но при кого? Тресе ме такава паника...

Звъниш на докторката разбира се .. какво значи невалидна за днес и утре .. уговорката си е уговорка.. именно за да можеш да разчиташ на нея.. Обади и се!

# 123
  • София
Цитат на: Mags

Звъниш на докторката разбира се .. какво значи невалидна за днес и утре .. уговорката си е уговорка.. именно за да можеш да разчиташ на нея.. Обади и се!

Днес и утре тя е на някакъв конгрес извън София. Изпих две Нош-па и в момента съм малко по-добре, но нищо не се знае. Моля се само да е фалшива тревога. Чантата ми е в пълна бойна готовност, но ме е страх да не пропусна момента, а на кого да кажа, че съм за секцио?!... Объркана работа

# 124
Цитат на: doroty02
Днес и утре тя е на някакъв конгрес извън София. Изпих две Нош-па и в момента съм малко по-добре, но нищо не се знае. Моля се само да е фалшива тревога. Чантата ми е в пълна бойна готовност, но ме е страх да не пропусна момента, а на кого да кажа, че съм за секцио?!... Объркана работа

Офф дано се размине.. не се притеснявай щом се повлияват от нош-па не би трябвало да са истински контракции.., а иначе ако нещо стане - ти пак и се обади.. поне ще те насочи, ще звънне на някой колега и т.н.

# 125
На нас Миков ни препоръча педиатърката, която се занимава с неговата дъщеря Yanche. Похвали я и ние си я избрахме Simple Smile

# 126
Декември дойде момичета Simple Smile
Big Brother is watching all of you ....

# 127
Sorry че се намесвам в чужда темичка, ама сега разглеждам 9 месеца и Мама и откривам, че дамата на  Future е медийна звезда Simple Smile /ако това е тя/
Хайде, късмет момичета. Ние януарките ви следваме плътно Simple Smile

# 128
Да тя е, но ти пък как позна, че това е тя ? И в Мама и в 9 месеца я има ... Как я разпозна, интересно ми е...

# 129
Цитат на: Future pere
Да тя е, но ти пък как позна, че това е тя ? И в Мама и в 9 месеца я има ... Как я разпозна, интересно ми е...

Картите Таро ми подсказаха... Simple Smile
Чета ви темичката редовно и си спомням от миналия месец

# 130
И аз си чета вашата - воайорче си падам от малък Simple SmileSimple SmileSimple Smile ПИЙС !

# 131
Дороти, направо й звъни и я питай какво да правиш. Хайде чакаме да кажеш как се развиват нещата при теб.

# 132
Future pere, na последнаъа страница ли е твоята половинка, Мирослава Попова?

# 133
Цитат на: Silviya
Future pere, na последнаъа страница ли е твоята половинка, Мирослава Попова?

Не съм го разглеждал все още и не знам на коя страница е, но да, така се казва. Малко фамилията й е друга вече, на карай да върви Wink

# 134
Stom imash kontrakcii tichai v bolnica. Tragne li da se skasiava shiikata na matkata i ne se vzemat merki se zapochva i razdane i vece za kakvo sekcio stava duma?

Общи условия

Активация на акаунт