Бъдещи мами с термин декември - VII

• 15 205
  • 273
  •   1
Отговори
# 135
Вече си имаме и креватче, и количка, и люлка, и дъска за преобличане, и ваничка, и дрешки за целия китайски народ Stuck Out Tongue Благодарение на леля ми и малкия ми братовчед ще ми се налага изключително рядко да купувам дрешки през следващите няколко години. Утре сме на лекар, ама трябва да се обадя за час все пак. Само да не се отплесна покрай тея багажи Wink А като стана въпрос за педиатър, трябва и аз да отида да се разбера с една лекарка, която ми препоръчаха и няма да е зле да го направя скоро. Че времето си минава.

# 136
Здравейте,

още съм си вкъщи (тоест след малко ще поизляза, ама май още не към болницата) - аз вчера наистина се шашнах, като чух доктора за разкритието, но като се понаспах, нещо днес пак ми се струва, че ще почакаме поне докъм края на седмицата, та може и Дороти да ни изпревари (ама дано при нея всичко е наред и си дочака петъка, стискам палци!!!), а и Магс - ти нали си за неделя?

освен това на ултразвука бебето излезе дори малко по-малко отпреди две седмици, но не се усетих навреме да се притесня, а сега и това взех да го мисля Confused:

# 137
  • София
Футуре, как се казва таз докторка? кажи и аз да ходя при нея да се запиша. Нали и тя е в същата поликлиника? Защото на мен ми препоръчаха в тази поликлиника д-р Зоя Радева. Дали е същата?

# 138
Цитат на: Yanche
Футуре, как се казва таз докторка? кажи и аз да ходя при нея да се запиша. Нали и тя е в същата поликлиника? Защото на мен ми препоръчаха в тази поликлиника д-р Зоя Радева. Дали е същата?

Да ти кажа не знам как се казва, но е в същата поликлиника, да. Най-вероятно е тя. Говори с Миков, ние му имаме пълно доверие и си го слушкаме много  Laughing

# 139
  • София
Окей!  Sunglasses Утре съм при него и ще го попитам...
Благодаря ти за инфото. Поздрави Мирка  Mr. Green

# 140
Здравейте!Ето че и нашият месец дойде!!!!!!!!!
Относно педиатъра,направих едно малко проучване още миналия месец,даже й се обадих и вече знам,при кого ще сме Laughing
Иначе започвам да се готвя за раждане,днес бях на кола на триъгълника,за да не се наложи някой да ме бръсне с тъп бръснач или аз да си отрежа нещо без да искам #Shocked  Да ви кажа много съм доволна от резултата!В понеделник бях на фризьор,така че ми остана само педикюрът.
Багажът ми е стегнат,в петък съм на УЗ,само дето май все още не съм имала(или не съм усетила) никакви контракции...та се чудя,дали е нормало #Crazy ?

# 141
vanilia, не искам да ти се бъркам, но колата въобще не се препоръчва по време на бременност!

# 142
Защо?Всичките ми бременни приятелки(4 бр Grinning ) си правят,при това редовно,аз пък си направих да първи път.Болката и съвсем нормална,ако имаш предвид,че  болката може да предизвика контракции.

# 143
Не, не е заради болката, до колкото знам може да се използва епилатор, докато кола маска не е препоръчително. За съжаление не помня точно причината  Embarassed и сигурно ще те излъжа, ако се опитам да ти обясня, просто ми се е набило в главата, нещо с кръвоносните ти съдове беше свързано.

# 144
Абе и аз съм го чувала това за колата, но лично не съм много компетентна да уточня (има гооолеми теми по въпроса, повече от една - по-скоро обаче в Красива мама), пък и реших, като не ми е ясен точният момент, да оставя все пак за болницата, тъй като вероятно би се наложило да се намесят и там и да дооправят туй-онуй. Но Ванила, щом се чувстваш добре сега, не го мисли.

А от Стани явно нямаме още вести?

А мкп щеше да е без връзка от днес, нали?

Close-mas:

# 145
Е, да, то от веднъж едва ли нещо може да се случи, просто казвам, защото съм чувала. Аз не мога да оставя за болницата, сама си се спрявам чудесно.
Ей, пак ли МКП е без връзка ... жалко  Sad

Нямаме вести нито от Стани, нито от Дороти!

# 146
Цитат на: Silviya
Нямаме вести нито от Стани, нито от Дороти!

Споко.. за Дороти беше фалшива тревога  Wink  Аз се информирах своевременно..

# 147
Цитат на: Silviya
 Аз не мога да оставя за болницата, сама си се спрявам чудесно.

А и аз нямам намерение да се оставям на тия касапи там..  С малко повече внимание си действам със самобръсначката точно толкова успешно колкото и преди..

# 148
няма проблем с колата аз също се подложих на тази процедураза съжаление малко избързах, преди две седмици ама от къде да знам че толкова упорито бебе нося и не иска още да излиза, може би ако имаш по тънка кожа и по принцип не ти понася колата тогава не е препоръчителна. аз си мисля в петък да посетя фризьор и козметик, е ако бебка не реши друго Grinning трябва да сме красиви, все пак сме жени нищо че сега сме загубили малко форма ukliam1

# 149
Е, то не е казано, че задължително нещо ще ти се случи, просто не е препоръчително. М/у другото и в сп. 9 месеца го прочетох вчера, но пак не е обяснено защо. Както и да е ... Аз лично не смея да рискувам, че и без това цялата съм в спукани капуиляри и си действам с епилатор, бръснач или депилатоар. Иначе напълно съм съгласна, че трябва да се поддържаме колкото ни е възможно. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт