Какъв крем за лице използвате? – Тема 12

• 84 225
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
Мнение за тези двата? Имат ли друга разлика, освен слънцезащитата? Simple Smile

Първият беше добър за моята нормална кожа, но най-вече ще го запомня като чудесна основа за грим.

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 09:24 от Анонимен

# 196
  • Бургас
Този крем на Биодерма го бях хвалела много преди,имах за нормална кожа.Страхотно е кремчето.

# 197
Благодаря на всички. Най - вероятно ще взема първия.🌸
Относно суха и дехидратирана, знам че са  две различни неща. Затова казах, че моята е нормална и дехидратирана, но зимата заради студа имам чувство, че си става суха. Във форума някои дами пишеха, че само серум им е достатъчен. 🤷🏻‍♀️

# 198
Aз примерно лятото могa дa остaнa сaмо по серум. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 199
Aз примерно лятото могa дa остaнa сaмо по серум. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ее, лятото всички го моЕм Sunglasses Аз до скоро и зимата, ама ей на - старост нерадост.

# 200
Vichy Mineral 89 - голямо разочарование Unamused Очаквах кожата ми да е по-хидратирана веднага след него, ама не. Нищо не прави, нищо. С вода да я намокря ще е по-добре.

# 201
Vichy Mineral 89 - голямо разочарование Unamused Очаквах кожата ми да е по-хидратирана веднага след него, ама не. Нищо не прави, нищо. С вода да я намокря ще е по-добре.
И все едно кожата ми е мръсна.

# 202
  • Ловеч
И аз не виждам никакъв ефект от Vichy. Все едно с вода съм се намазала.

# 203
Абсолютно. Пълен боклук е. Как не ги е срам така да го хвалят?!Нещо като нищо.
Аз съм страшен антифен на Виши и с този продукт те затвърдиха това ми мнение. И всичките им продукти ми правят кир ефект.

# 204
АНА-то трябва да се ползва с висок фактор и през по-студените месеци, защото може да докара пигментации. Иначе има един крем на Юриаж - Исеак К, много е добър, лек химически пилинг, нанасям го за през нощта от октомври до март, като през две седмици почивам. Добре ми се отрази миналата година, тази го ползвах малко, че съм отворила един серим против бръчки и няма да му дойде ред.

И аз обмислям АНА , но точно постоянната висока защита ме притеснява.  Какъв фактор трябва да се ползва?  25 или 30 ОК ли е?

# 205
Скрит текст:
АНА-то трябва да се ползва с висок фактор и през по-студените месеци, защото може да докара пигментации. Иначе има един крем на Юриаж - Исеак К, много е добър, лек химически пилинг, нанасям го за през нощта от октомври до март, като през две седмици почивам. Добре ми се отрази миналата година, тази го ползвах малко, че съм отворила един серим против бръчки и няма да му дойде ред.

И аз обмислям АНА , но точно постоянната висока защита ме притеснява.  Какъв фактор трябва да се ползва?  25 или 30 ОК ли е?

50. Аз ползвам 50 почти целогодишно, зимата, когато ползвам крем с киселини задължително.

# 206
Би ли споделила кой е крема с фактор 50, който ползваш?

# 207
Аз съм страшен антифен на Виши и с този продукт те затвърдиха това ми мнение. И всичките им продукти ми правят кир ефект.
Малеев, добре, че споделихте, скоро ми го подариха ...още не съм го отворила...хич няма и да го отварям ще го дам на някой! Wink

# 208
Малеев, добре, че споделихте, скоро ми го подариха ...още не съм го отворила...хич няма и да го отварям ще го дам на някой! Wink
Аз позлвах тестери..нямах никакви негативни усещания..Ползвай го, четох, че лятото,изстуден в хладилника, бил много приятен освежаващ гел, но реално не върши никаква работа, само маркетинг има в него))))

# 209
Би ли споделила кой е крема с фактор 50, който ползваш?
За лятото две години поред Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control. Кожата ми е комбинирана. Зимата може и други, с по-нисък фактор - на La Roche-Posay Hydraphase, A- Derma Hydralba... Ако можеш си вземи тестери и пробвай. Имай предвид, че по-високият фактор малко утежнява крема.

Общи условия

Активация на акаунт