Септемврийските мишлета пристъпват с първите си обущета

• 11 746
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
Ох, Ради, направо настръхнах като прочетох за вашето преживяване. Добре, че сте се сетили навреме какво е и сте реагирали бързо. Направо не ми се мисли, наистина трябва да си отваряме очите на шест, те дяволчетата са станали толкова бързи в белите.
Пипи, разбирам как се чувстваш, макар че съм още много далече от такива емоции. Добре все пак, че не си се разплакала на изпращането, мисли си колко добре ще си изкара Йоана и как ще се върне щастлива и изпълнена с нови впечатления.
Марче, а за твоето премеждие направо нямам думи. Като описваше спокойствието на островчето си помислих, че бих изкарала там цялото лято, ако имах тази възможност, а ти бързаш да се прибираш. Добре, че си минала само с уплаха и че Алекс се е държал мъжки.

Аз днес щях да направя за малко пожар - сложих да варя яйце на Алекс и го изведох на разходка. Изведнъж след половин час нещо ми просветна и на бегом към вкъщи. Резултата е едно изгоряло канче и яйце на въглен, но пак добре, че не запалих къщата.

# 121
Мерси милички за честитките Simple Smile много сте мили.
Ето резолтата от единствената ни досега консултация протекла то4но на датата. 9150гр 74,5см Simple Smile растем растем и все по палави ставаме.
Лека нощ от мен че съм капнала цял ден ходим кръст не ми остана вече Sad ама какво да правя така ще е ... newsm78

# 122
Здравейте и от нас.
В събота бяхме на консултация- 10500 и 71см - напълняли сме с 400гр.
Биха ни 2-рия Инфанрикс и гледам учудващо че от вчера е с силна рекация, която първия път нямахме и не очаквах сега да има -около 6см диаметър червенина и буца под кожата на ръчичката- имали ли  сте такива проблеми с Инфанрикса?
Дани - оправяйте се Naughty
Ради - слава на бога че всичко се е разминало - не се обвинявай те - наистина вече идва по труден период през който не можем си отлепим погледа от тях - щъка навсякъде и пъха в устата де що докопа.
Купонджийки - браво на вас - аз не успях почти както винаги да дойда, но не знаех че може с деца - то пък и един купон щеше да е за мен с бебо Tired

# 123
Честит Мини Рожден Ден на Денис, Ралица, Симона, Габриел, Андрей, Мила, Виктория и Марта

Марче добре дошла! Дано сте добре и ти и малкото бебе след премеждията! Алекс ще свикне  Hug

Меги съжалявам, че не успяхме да се видим  Embarassed Елито е по-добре, но все още имаме проблеми с храненията, а зъби няма  Crossing Arms От време на време вдига температура, но поне вече не сме заразни  Naughty Може ли беба толкова да прилича на теб  Hug На някои от снимките Иво гледа от далеко и пита това Елито ли е?  Joy Нали и басейна е подобен и са такива шушулки  hahaha

Асеимче доста майки ми казаха, че бебетата често правят разстройство, когато им никнат зъби и нас с това ни успокояват от време на време. Вярвам, че това ще да е причината и стискам палци да не е някакво заболяване!

Ради ужасно  #Crazy Голям късмет сте извадили!

Елито преди малко ей така за секунди се обърнах и вече дъфчеше половин листо от цвете! И аз като незнам отровно ли е, не е ли... Добре, че се оказа безопасно, но всички цветя бяха изместени светкавично от стаята  #Crazy Не бях виждала Иво толкова разстроен и изплашен! Поплакахме си тримата и отмина, ама...

О, Пипи разсмях се и ми потекоха сълзи едновременно, сигурно и аз ще съм същата  Blush

Еви и на нас ни се беше подула ръчичката, но определено не беше толкова много...

# 124
Леле Ради, какво сте преживели Confused Sad Sad Sad Добре, че сте се усетили бързо и сте взели мерки незабавно!

Марче, какви ги свърши бе жена Simple Smile С това бебе в корема само турболенции ти трябват и туко виж Алекс станал батко още преди да направи годинка Wink

Ние продължаваме да сме болни Sad Днес ни изписаха антибиотик, но аз се направих на ударена и мисля да изчакам още малко, защото според мен почна да минава вече. Поне ми дадоха болничен и ще си поседя малко в къщи Whistling

Меги, браво за морето!!! Аз май няма да отида тази година с фъстъчката. Решили сме да ходим на палатки и нещо не ми стига ентусиазма чак до там Simple Smile

# 125
Ради, миличка! Добре че всичко е било много бързо и сте се оправили  Hug
Уо, да нацелуваш големия мъж!
Марче, ама ти много скиториш! Я пускай снимки поне очи да изплакнем и ние  Joy
Магда, ама големи сте сладури на плажа Simple Smile
Ле ле големи жеги! Направо Ади така се мъчи милия! И не само от жегата ами и от зъбите! Асеим, може да има разстройство от зъбите. И аз така знам/ На съседката ми детето така беше   не яде, разстройство и Т. Дано да ви избият скоро!

# 126
Ето малко снимки, има по-хубави от плажа, но са на другата карта, а тя е някъде в багажа. Самото островче не беше кой знае какво, в смисъл, нямаше палми, природата им е като при нас. За съжаление нямах време да снимам различните градове, те бяха много хубави...все го отлагах за "утре" Simple Smile
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=44325
Островчето беше много странно, едновремено остров и планина, за съжаление времето не беше много хубаво. newsm78 Имаше ужасно много гъсеници и скунксове  Mr. Green

# 127
Ivy, Ради, и аз си мислех че е от зъби, ама вече всички, които се канеха да излизат наизлизаха.

Вчера пуснахме изследване на акото ама ще е готово чак в четвъртък, та и до тогава ще чакам Sad

Ходихме на хомеопат, от вчера давам хомеопатични лекарства, но като че ли има малко подобрение (съвсем малко за съжаление).

Аз започнах работа на 4 часа от вкъщи, взех една жена да го гледа и разхожда през това време - много съм доволна от нея, понеже освен всичко останало ми изчиства и къщата Wink

А следобяд съм свободна и ходя на разходки, пазар и т.н. Супер е така да се бачка Simple Smile

Марче, то красотЪ ма душа...

Лулу, лоша работа с тия болести Sad Пожелавам бързо оздравяване

# 128
Марче, тоз мъж много те глезка Simple Smile
Ани, от къде я намери гледачката? Позната или ?

# 129
Гледачката ми е далечна роднина, търси си детенце да гледа и следобяд. След като свърши при мен, след 1 часа.

# 130
Мда жегата и нас ни мори   Thinking

Уо, Еви те вашите направо първокласници  Joy Аз им попълних мерките в табличката и изключих да ви поздравя  Hug

Марче природата гледам същата, но не и улиците и къщите   hahaha

Асеимче
може да е някой непредвиден зъб. Аз гласувам за зъбите  bowuu повече ми харесва да вярвам, че е този вариант. Дано не е нещо друго, пиши в четвъртък като стане ясно. Как ти завидях благородно за бавачката  Blush

Ади дайте малко мерки и теглилки, че ми е хубаво да ги попълвам, а пък голяма играчка да ги търся из темите  Praynig

# 131
  • Остров Приятелство
Благодаря за поздравите! Hug
Ние оздравяваме уж, но продължаваме да не спим добре.
Хайде да бягам, че съм на изпит Sick

# 132
чета ви редовно, но все не пиша, толкова истории се наплетох тук, че забравих кой какво....
Нагледах се на разкошни снимки, на бебоци и красиви места.
Много ми е мъчно за болничките мъници, бързо да оздравяват!
Ради, ужасно преживяване, много страшно, и живота на Мила е бил в опасност! Веднага се обадих на майка да не дава на беба да си играе с пликчета ..... добре, че сте реагирали бързо и на време и сте попаднали на точния човек.... не ми се мисли иначе....  Cry

# 133
мамета, и аз се нагледах на готини снимки, ама кеф, пътува ми се ....
ради, запали свещичка, направо е ужасяващо Cry
ние, да не останем по-назад, също се разболяхме. Точим сополи, покашляме и се чудя как да му помогна на дърко, като не може милия да спи от тоя нос. В същото време педито препоръчва само стеримар и нищо друго  Crossing Arms да обаче, все ми се струва, че трябва с нещо да подсушим това носле, а не да втечнявам сополите, понеже с помпата определено нямаме успех  Rolling Eyes
поне времето се оправи и голяма скитня пада  Mr. Green
иначе и ние не можем място да си намерим, ни в леглото, ни на земята, абе никъде.... навън трябва вечно в движение да сме, иначе няма мира, не иска да го гушкам, че му е топло и се изпотява, но ме ползва за въздушен транспорт из къщи, че е по-бързо  Mr. Green
напоследък прави едно по-дълго спане следобяд, но дано не е временно само  Praynig че много ми харесва така  Mr. Green

# 134
  • Русе
Здравейте и от нас!
Аз сега успявам да ви изчета  Grinning.Активността е намаляла по разбираеми причини  WinkИ ето чета,чета пък реших и да се разпиша.
Много инциденти са станали-както с бебоците така и с мамите.Но радостното е,че всички са с благополучен край.
Гледам снимките на бебоците,ама вече не виждам бебета,а малки момиченца и момченца.Растат си децата!
И Васко и той.Вече е 11.200кг и 78см.Поне толкова беше на 6-ти.Не се спира за секунда,само като спи,а това е кратко.В проходилката не му е интересно вече.Сега се кефи да се разхожда хванат за едното пръсче на мама или тати и да стига до места където с проходилката не може.Та да е здрав кръста на мама Simple SmileДаже прави и по няколко крачки сам,ама доста предпазливо.Е имаме си вече и комбалче на главата,но пък "юнак без рана не може"
За храненето-още е на 5,но през 4-4.30часа.
Гърнето го опознаваме още Simple SmileИмахме положителен резултат само първия път.После започнах да му го давам да си играе с него,защото като го слагах той вирваше дупе и се обръщаше да види какво е това чудо където искам да го сложа.Сега вече си седи спокойно на него,но го използва само като столче  Sad
Да не забравя да кажа за зъбчетата.При нас традиционната схема е невалидна.Само за първите две отдолу.И после аз дебна да ги видя отгоре,а те след една безсънна нощ ми се ухилиха пак отдолу.Така бяхме с 4 броя отдолу,а отгоре 0 до днес,когато се показа едно отгоре,ама не от средните,а до тях.И тук да спомена,че появата им беше придружена с разтройство,хрема и не на последно място-кривотия Mr. Green
Ами май не се сещам за друго.То и стана доста дълго и може да ви отекча,ама като се включвам рядко...
Ето и малко снимки на вече порасналия Васко http://www.snimka.bg/album.php?album_id=32926&photo=25

Последна редакция: вт, 20 юни 2006, 23:12 от uili

Общи условия

Активация на акаунт