Септемврийските мишлета пристъпват с първите си обущета

• 11 745
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета

Аз се включвам да пусна малко снимки от снощи.  http://snimka.bg/album.php?album_id=44106

Дани как сте?Дано да се оправяте бързо Praynig   

Фриик мен като гледам и ти си се прибрала раничко Heart Eyes
Много се радвам,че се видяхме.Дано да може да се видим повечко като се върна след 2седмици(от 24.06).

Днес като гледам никаква активност.В хубавото време  всички сте на разходки.
Лека вечер  bouquet

# 106
Дани как е мънечко?
Пак настанаха жегите! Като е студено- защо е студено, като ежега - мор, абе няма угодия  hahaha

# 107
  • Остров Приятелство
Здравейте и от нас Hug
Ние сме болни Cry на антибиотик сме.Запушен нос, леко зачервено гърло, температура и така от 3 дена.Уж беше съвсем леко настинал и хоп за 2.3 часа се разви всичко - изведнъж така почервеня, изгаряше от t, та чак очичките ми сълзяха.Милия, няма спане.Не можа да спи, чак сега поспа от към 10 до 12.30 и беше голяма радост за моята душа.Сега е малко по мобилен и любопитен.

Днес правим 2 години семеен живот Heart Eyes

# 108
Честито за годишнината Sunny....  bouquet още много по толкова.
Deysi-реших като за 4-5 път излизане от както съм родила да не прекалявам, и добре че се прибрах преди да са ме повикали, че пак бяха приспали бебето за дълъг сън гладно. Патент на нашия татко. И едвам смогнах в някакво помрънкване да и бутна шишето, че иначе лошо ми се пишеше.... Joy

# 109
Съни, аз първо храня бебата и или я слагам да си играе (в басейна, в кошарата, в паяка), или я слагам да спи и тогава хапваме. Успех на изпита и таткото и бебето да се оправят бързо  Hug Честита Годишнина!!! Желая ви дълъг семеен живот изпълнен с много усмивки и детски смях!

Вещи
, нашия татко вече 4 пъти се среща с хирург и пак няма резултат. Нито тетрата помогна, нито всички хиляда други неща, които пробвахме. Нинка ми беше пратила едни инструкции за рязането на ноктите, които спазваме, но за болния пръст и това не помага. Сега се молим последната операция да е била успешна. Чакаме да израсте въпросната част от нокътя, която отстраниха. Само внимавай, ако гнояса да не закъснееш, че инфекцията на Иво беше стигнала почти до костта, а тогава е страшно.  Praynig

Пепи
и Елито предимно хвърля и дъвче, от време на време просто си ги носи. Днес се светна, че може и в пръстта да бърка  Joy Мисля, че на тях пише 6+ защото от тогава могат да ги държат и да изучават формата им, а едва към годинка започват да се опитват да ги пускат вътре. Племенника беше на 11-12 месеца мисля.

Тайги ние сме по-леки и от вас  ooooh! И аз затова се бях притеснила, но пък нашите бяха болни. Може да наваксат  newsm78
Лулу оздравяване на Марти! Много хубави снимки!

На нас може би ни предстои пътуване до Италия през септември. Някой знае ли цените на самолетните билети?

Ради аз съм с цикъл още от третия месец, мога само да ти завиждам  Joy

Дани, Дани... дано и двамата да са добре  Praynig

# 110
Съни,честита годишнина.Желая ти много любов и много красиви моменти да изживеете заедна,да се плодите и се размножавате  bouquet
Преди малко се върнахме от консултация и направо бием рекорда за най-слабо бебе Crossing Armsнезнам да се смеяли ама май на плач ме избива Cryза щял месец не сме натдали нито грам Embarassedстоиме си на 7.00кг.на ръст е дръпнала 4см.Аз ли нещо не я храня както трябва,като се има и предвид ,че не е от яшните newsm78имам още един проблем с нея,не иска да пие никаква вода,никакви сокчета newsm50закъсала съм го...
Бързо оздравяване на всички болни бебета и кака Цвети. newsm17

# 111
Маги не се тревожи, аз мойто го прехранвам и пак е малко... Освен това не само, че не бяхме качили, а сме свалили 100 гр. Ако хапва всичко ще е наред, аз поне така се успокоявам  hahaha Тя колко см стана?

Който иска да ми пусне мерките на детето си от първия месец до сега да ги вкарам в табличката на имейл: i.staneva@gmail.com Може и на ЛС, но има вероятност да ми се задръсти кутията. Тенкю  Hug

Последна редакция: пн, 19 юни 2006, 14:23 от Ivy

# 112
Иви,стана 72,5см. Педито каза,че всичко е заради кърмата  а не ми препоръчва да я отбивам.Каза,че в 10м.когато започнем с мл.кухня сама щяла да се отбие newsm78нещо хич не ми се вярва

# 113
Ама, че обяснение  Crossing Arms Не вярвам да е заради кърмата нали и друго ядат  newsm78 Освен това хич не мога да си представя как ще се отбият... щом са я прегледали и е здравичка - това е най-важното   bouquet

# 114
  • Остров Приятелство
не е тук мястото, но нямам време, а иначе:
10 септември 2005 - 3700кг., 55см
октомври - 4300, 56
ноември - 5100, 60
декември - 6400, 62.5
януари - 6600, 64.5
февруари - 7300, 68
март - 7400, 69
април - 8100, 72
май - 8600, 74
юни - 9300, 78.5

Ето така растем ние Heart Eyes пу пу да не ни е уроки Simple Smile

# 115
Здравейте мацки...

аз да се отчета, че вече сме си вкъщи след 20 часа път, то не бяха бусчета, фериботи, автобуси, самолети. Направо съм труп. Имах и доста неприятна случка. От Бостън до париж почти през цялото време имаше турболенция, но не беше силна. От Париж до Рим...пак така, аз накрая естествено като голяма пикла отидох до 00-то и с един мъж чакахме да се освободи, когато изведнъж се оказахме на земята и двамата, той върху мен. Турболенияца този път беше ужасяваща, така и не отидох до 00-то, едвам отидох до едно свободно място и щях да умра там. Екипажа се тръшна покрай мен  Blush Като накрая тъкмо да се приземим и нещо стана и отново почнахме да се издигаме, 10-20 минути самолета обикаля около града, но правеше такива маневри, че аз  Sick Най-смешното беше, че почти ревях да хванем този самолет, тъй като не ми се чакаше в Париж...Имахме точно 45 минути да с епрехвърлим от единя на другия самолет....е, накрая на пътуването искрено съжалявах, че сме успяли да се качим  Joy Още ми треперят краката  Sad

Иначе Алекс се държа почти геройски, рева много малко, повечко време спа, а когато не спеше го "занимавахме" с анимационни филмчета, на които той искрено се радваше. Малко ме притеснява как ще свикне отново на "нашето" време, но и с това ще се справим  Crazy
Ако не ме домързи, тия дни ще пусна малко снимки от островчето   Simple Smile

Лека нощ  Heart Eyes

# 116
Здравейте, мами! Ние с Йони бяхме на море във Варна за 2 седмици и прекарахме страхотно! Педиатърката каза, че е много хубаво да се водят мъниците на море, всеки си решава дали да заведе своето бебе, де, но беше наистина много готино. Йоана си игра в басеинчето, с лопатките и с пясъка без да го лапа! Ето и малко снимки, ако имате желание и време да ни видите:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2148&AlbumId=56559
Там се видях само с няколко октомврийски мамчета, за съжаление Ели на Иви беше болничка и се видяхме само отдалеч! Иви, надявам се, че вече сте добре! Hug Praynig

Дани, надявам се че Цвети е по-добре! Милите, прегръщам те!
Честито 10 месеца на ДЕнис!!! Голям мъж!
Съни, честита годишнина!! Още много щастливи години заедно ви желая!

Целувки!

# 117
Офффффффф

момичета вече 10ти ден Красимир е с разстройство.
Всичко друго си му е окей, само дето ака по 5-6 пъти на ден рядко Sad

Ходихме на какви ли не лекари, чакаме изследванията на акото да са готови в четвъртък, надявам се да няма бактерии (то и тогава картината на заболяването била по - различна), но ако има ще трябва да се пият антибиотици Sad

Растат му зъби на поразия, днес изби номер 6, но 7 и 8 са тръгнали... Чудя се дали проклетото разстройство е заради тези зъби.
Направо вече в чудо се виждам  Cry
Не е качил от миналия месец грамове (каквото е качил явно го е свалил тези 10 дни), само на см е порастнал.

# 118
   Леле, ама какви преживявания са се навързали. Ужас!
   Съни, честит ви празник! Дано малката мишка да се оправи бързо!
      Асеимче, може да е разстройство от зъбаците. Много бебчовци са така. Може да ти е странно , но съм чувала, че за разстройство се дава мая за сирене, но питай педито все пак, че незнам дали става за бебоци Naughty
  Марче, а ти бе скицо какви са тея мъки пак. Ей, ама нямат край при теб приключенията. Браво, че сега си добре HugЧакаме снимки!
  Магда, не ми се вярва да е от кърменето. Може би си е метаболизъм и ген. И ние се кърмим, ама сме 9 кила.
  Купонджийките много сте ми готини!  bouquet
  Дани какви са пък сега тея спазми Sad
  Ееее, Меган твоя пост поразведри малко обстановката. Много е сладко мъничето Heart Eyes
  И аз малко ще ви постресна сега. Вчера имахме много неприятно преживяване.  Cry Към 11,00 часа майка и сестра ми ме извика уплашено от другата  стая, че Миличка се е задавила и не диша добре. Почнахме да я тръскаме и уж почна да диша, но след 5 минути пак се повтори и така периодично дишаше и спираше като задавена. След бързо разследване предположихме, че мойто племениче е оставил един целуфан, който тя е докопала набързо и е погълнала едно липсващо парченце и от време навреме това парченце и запушва бронхите. Веднага хукнахме с мъжа ми към Пирогов, но по пътя решихме, че 17 поликлиника ни е по-близо и да посетим неотложното звено на смяна. Имахме късмете, че се паднахме на много бойна лекарка/в добрия смисъл/, която реагира светкавично. След като я прегледа предположи, че парчето е на границата между гърлото и дихателните пътиша. Стиснах детето, след рев и мъка лекарката измъкна парчето с една шпатула и пинсета. Парчето беше около 3-4 см и е действало като тапа, а тоя целуфан се залепнал и няма разлагане. Чак тогава се отпуснах и разплаках. Мъничкото веднага ми заспа в ръцете. Дано не е прозвучало по-страшно, но  ТРЯБВА ДА ПАЗИМ МНОГО МЪНИЦИТЕ. НИЕ ЗА СЕКУНДИ НЕ Я НАБЛЮДАВАХМЕ И ЕТО НА Cry
  Сега сме добре и спокойни! Grinning
  И за да завърша хубаво честитя празника на всички сладки наборчета и батко Денис! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 119
  • София, в полите на Витоша
Момичета, здравейте!

Първо да помоля да ни включите и нас в списъка на мерките и теглилките, че нали ви се "водим" Laughing... ние талисманче ли сме или не?!?! Joy Ще пиша на лични!

И второ- снощи имах неудържимо желание да пиша и да си изплача сълзите, ама ми се видя.... знам ли, смешно, тъжно, неуместно.... Sad

Цялата работа е ,че колкото повече наближаваше момента Йоана да заминава, толкова повече изпадах в депресия. И това след три деца. Цялата работа е в това, че аз не съм се разделяла с нея в продължение на всичките 6 години и 9 месеца, откакто съм я родила и въпреки всички разумни доводи вътре в себе си да не я натоварвам, снощи не издържах, гушнах я в леглото и горко се разревах  Sad Sad Sad. Изпаднах в потресаващата ситуация дъщеря ми да ме гушка и успокоява като голяма, а аз да цивря като бебе... Даже много разумно ме питаше "Добре, маме, стига, кажи ми какво сатан, че се разплака така..." А днес, като я изпарщах- този път геройски не се разплаках докато тръгна, и отвътре ми казва- "И няма да плачеш..."
Извинете, че ви натоварих, звучи инфантилно.. но никой освен вие няма поне мъничко да ме разберат...

Целувам ви, че пак ревнах...много съм глупава, сигурно и сто деца да родя пак ще съм си такава... А в петък оставам с ЕДНО дете, защото и Ели отива на екскурзия до Видин.. ама тя вече е голяма и няма пък да рИва!  hahaha

Последна редакция: вт, 20 юни 2006, 20:29 от pipi67

Общи условия

Активация на акаунт