Септемврийските мишлета пристъпват с първите си обущета

• 11 721
  • 281
  •   1
Отговори
# 270
Драс, драс, да взема да драсна и аз някой ред, стига съм се излагала Grinning
Уини, радвам се че се разписа и ти Hug Гърнето не го мисли, малки са още. Ако иска ОК, ако не, прибираш го и го вадиш пак след 2 месеца примерно.
Ради, браво за моренцето Hug Ама за цваеш, че ще ти се карам! Само за работа ще мисли, ааааа ма ха Mr. Green Ние няма да взимаме Марта на море. Милото е страшно тежко на пътуване Sad Освен, че ужасно нервничи от около месец почна и да повръща Confused Кошмарно е просто! Как може и двете деца да се метнат на мен в това отношение Cry
Поли, бързо, бързо ще те подхване работата и няма да ти е чак толкова мъчно Hug
Марис, направо ти завидях Hug Grinning Laughing Стягай куфарите и изчезвай!!! За жегите има лекарство - климатик мисля, че се казваше newsm78 Mr. Green
Дани, страшна си  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Да не забравиш да ми свирниеш като отворите студиото Flutter Flutter Flutter

При нас всичко е ок Grinning Мартина иска да ходи непрекъснато. Така и не се научи да пълзи. Като я гледам ще проходи и преди да се е научила да се изправя Joy Ние с мъжа от вчера го даваме ергени Flutter Пратих ина във Велико Търново, а Марти отиде с баба си на вилата  Mr. Green Днес ще ходя да ги видя как са (вилата ни е близичко - на 30 км)

# 271
  • Остров Приятелство
Ето за една сутрешна  newsm47 и да бягам, да  smile3529

http://www.youtube.com/watch?v=Lw-eEWtPm8Y&eurl

# 272
s_sunny - стискаме яко палци за държавния  Peace
Maris - моренцеее, супер! Никога не съм си мечтала дори за 3 седмици там. Имаме само 1 седмица отпуска годишно  Sad . Да изкарате страхотно и да се пазите от най-големите жеги. Чакаме и снимки, сигурно е много красиво там  Grinning
pipiole - ето малко снимки от гърците, ако на някой му е прекалено скучно  Whistling

# 273
ееее, ама на много хубави места ходите, искам и аааз  Mr. Green
ние ще отидем до Хисар за четири дни и това ще ни е ходенето  Crossing Arms
дарко напоследък е станал безобразна клюкарка и не иска да заспива следобеда, докато не остане без грам сили
Сънни, нищо че преди е хапвал, въпреки това сега от зъбите е възможно да е загубил апетит, те растат с различно темпо и болят различно. Например при дарко първите два почти не ги усетих, един ден "мрън-мрън" и на следващия зъбче, но с горните просто е лудница  Crazy а пък за вечерното хранене също е нормално, дарко също не пие с апетит повече от 180 мл. между другото пробвай да вкараш една мини "предвечерна закуска" от супа, или бисквитка или нещо такова, но малко количество и после се приспивате с млякото, може пък тогава да има по-голям апетит. Мен така ме посъветва педиатърката, но си признавам, че така и не пробвах, защото аман от готвене.
Еци, ти направо манекенски размери си придобила, как отслабнахте бе хора, аз отслабнах, но коремчето не ще и не ще да си се прибере, а и секси дръжките си ги пазя още, макар и в по-малки размери  Blush

# 274
GALL78- мерси за комплиментитие ама съм далече от всякакви манекенки  Mr. Green, виж, колежката ми е към тях  Wink. Коремче и дръжки се свалят с упражнения, ограничения и без вечеря  Sad

# 275
Еци, на тази снимка ми приличаш на Памела Андерсън Flutter
Страхотни са снимките... а как ми се иска да ги видя тез' палми отблизо  Laughing

# 276
  • Sofia
Привет!

Радвам се, че сте драснали по някой ред, много ми е драго да Ви чета  Hug

Аз от 2 дена съм сомнанбул  Tired . Рали се буди през час цяла нощ. Явно са зъби, защото горе венеца е много подут. Ние до тук имаме само 2 зъбета, та си ни е време за още..
Иначе си киснем тук при майка ми. Бебето и бабата и котката са в градината по цял ден. вчера се обзаведохме с малко басеинче и днес го сефтосахме - изкъпахме я със слънчева вода. Тя естествено после едвам излезе, рееев ... а хем стоя 30мин сигурно.
Марис, супер да си изкарате. Ще се разнообразите. Не че Ви е скучно по младостите де, каквато сте агитка  Grinning
Еци, страхотни снимки.
Лулу, като сте ергени да внимавате  Wink нали сме се разбрали , че първо почваме от другия форум  Mr. Green
Еци, страхотни снимки, изглеждаш перфектно. Аз свалих още едно килце, смях, само се излагам  Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 277
  • Пловдив
Здравейте пак от нас!
Евица, хемоглобина ви е в долната граница, но си е в нормите, вече под 100 е ниско, така че не се притеснявай. Давай повечко месце и зелени тревички, и ако даваш кайсии, те са много богати на желязо. Peace
Уини, вече сте открили сезона на излизането с мъжа ти, можете да го направите по честичко, бабите ще се справят с Али , така че си дайте малко повечко свобода! Party
Марис, супер ще си починете, а и плажа ще си направите, приятно изкарване и да не прилапа някоя италианка Ади, не си го даваме сладура там  Naughty
Гал, това за купона дето редовно си го правите е супер, продължавайте си така Wink
Пипиоле май е хубаво на работа, а както виждаш вечер сте неразделни с малката шушулка, така че всичко е наред Simple Smile
Съни, успех на държавния изпит! Peace
Уо, колко време ще сте в Бургас? Ако случайно и ние дойдем може да пием по едно.
Лу, вие направо младоженци с мъжа си ,може вече значи да се замислите и за едно момченце, сега ви се е паднало Wink
Еци , много добре изглеждаш, съвсем си си манекенка, как не са те прилапали още от някоя агенция  newsm78
Ние бяхме на консултация, наддали сме 550 грама и вече сме 9150, за сметка на това 2 см, но и те са доста в сравнение с предните пъти, мадамата се роди дълга, а пък след това взе да не дърпа толткова много, но то има време де, може да порасне, и аз и тати сме височки, така че и тя се надявам да стане по дългичка. Имаме три зъба и напъват да излизат още два три. Иначе сме много ,много бесни. Момчетата ми бяха кротички, но това ще ги бие и двамата. Просто не спира по цял ден, само бяха с проходилката, или скача или лази, на едно място само когато спи.

# 278
Вижте какво ми пратиха:-) Joy
Поздрав за всички кърмили, кърмещи и бъдещо кърмещи:-)))
http://ndess.blogspot.com/2006/06/kaffeweier.html

# 279
Winny - е не е истина направо  Joy Joy Joy
Мами отпускарки - браво че сте хванали хубаво време - ние ще има да почакаме, но много искам да стигнем и ние до моренцето.
Инак пием Малтофер за хемоглобина.
Бъдете здрави!

# 280

Уо, колко време ще сте в Бургас? Ако случайно и ние дойдем може да пием по едно.

Вещичке общо взето незнам заминаваме последно идващия четвъртък или петък. Ще сме в Бургас к-с Меден рудник и зависи от здравето и нервите на леля ми която е крайно търпелив човек но имаше преди известно време здравословни проблеми които за радост на всички се оправиха но сега не искам да я натоварвам много много. Към 10 дни щше сме там и 10 дни / ако аз издържа в Карнобат / че там учудващо бързо ме изкарват извън релси Simple Smile

# 281

Общи условия

Активация на акаунт