Септемврийските мишлета пристъпват с първите си обущета

• 11 730
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
Ей момичетата в районите с бурята как сте.
Във Варна било кошмар казват по новините и в Бургас също ?
Има ли пострадали ?

# 241
  • Варна
Ей момичетата в районите с бурята как сте.
Във Варна било кошмар казват по новините и в Бургас също ?
Има ли пострадали ?
Уо, във Варна дъжд нямаше, но вятъра е ужасен просто, направо може да те отнесе. Не че и друг път не е имало такъв де..Днес се надявам да утихне, че да може да излезем..На юг май е по-зле положението..

# 242
Пипи, успех и помни, че е за добро  Hug
Абе направо се побърка това време! Не е истина!

# 243
Пипиоле - всяко нещо е с положителни страни - пожелавам ти с работата да са повече такива. Успех и само посмей да не пишеш Naughty Simple Smile - и на мен ми липсва старото време когато беше трудно да се изчете темата ни
Момичета какво ще правим в тези дъждове ?
Иви - обрина се по раменцата, но това съвпадна и с големите жеги и бях почти забравила - даже умувах от какво може да е и после се сетих за издънката ни Cry
Бъдете здрави  bouquet

# 244
Пипи, на добър час   bouquet
На мен това продължава да ми е болна тема  Confused
днес ще издивеем вкъщи, Дарко също е решил че иска да ходи и ме побърква  Crazy
аник, вчеми отпуск да отмориш, че направо ще се стопиш
Вещичке, направо е страхотна малката  Heart Eyes
днес май ще покибичим вкъщи  Sad

# 245
Поли, всичко най- най- и не се притеснявай толкова  bouquet Ще видиш, че бързо ще се адаптирате Wink

# 246
Здравейте и от мен.
Това гадно време май ще направи разходките по-кратки Mr. Green
Пипи за кво се притесняваш мила,то да има кой да гледа дребната с кеф ще почна работа Mr. GreenДано ти е лека и приятна Heart Eyes
Вчера дари постави рекорд,испи цели 75гр.сок от компот за цял ден Winkмного съм щастлива.Зъбите така я мъчат,но още няма нито един Crossing ArmsИ на нея покрай жегите на тила и излязоха пъпчици,но не се впрягам.
Момичета да ви питам вашите дребосъчета слизат ли сами от диван?Дари от няколко дена го прави,първо си помислих,че е неволно,но хитрушата си знае Laughingобръща се по корем и пълзи назад като е много внимателна докато не усети ,че е стъпила.Голяма скица е Joy Joy rotfImbo

# 247
  • Sofia
Леле, Поли (pipiole), направо настръхнах от вълнение, като ти прочетох поста (и видях, че вчера съм се изпуснала на места с епилатора Wink ). Хайде да ти спори работата   bouquet Знаеш, че шушулката е в сигурни ръце, а на тежб ти трябва да си активна  Heart Eyes

тайги, майчета, браво, че сте ни отсрамили на протеста. Мен ме нямаше  Embarassed

# 248
  • Sofia
Поли, да ти тръгне по вода в работата. Аз имам още 2-3 месеца и ще трябва и аз да я оставям на майка ми и да тръгвам  Confused
Днес времето наистина се ошашави, но поне се разхлади малко. Вече се чудя как да го обличам това дете.
В събота заведохме Рали на зоопарк. Много се накефи, само сочеше животните и се "впечатляваше:  Mr. Green непременно ще повторим.  Wink
Вчера бяхме и на ресторант; черпихме се защото леля й се дипломира. Рали не се държа особенно прилично, но й дадох да си гризе коричка и това спаси положението. Хич не обича да седи на маса  Rolling Eyes само й дай да обикаля.

# 249
 Здравейте, мили приятелки и бебчовци!
 Ние се завърнахме. Изкарахме си прекрасно. Мила и бати бяха страхотни. Малката даже плува в морето, а Ники просто не излизаше от там. Очаквах, че ще ни е по-трудно с бебка, но всичко беше ОК. Ходихме сутрин от 8,00 до 11,00 часа на плаж и после от 17,00 до към 19,30 часа. Въобще отпочинахме си супер.Снимките ще ги покажа доста по-късно, защото апарата остана в мъжо и Ники. Те останаха още една седмица в провинцията при свекитата в Белово, а аз трябваше да се върна на работа с Миличка.
 Поли, желая ти да съчетаеш лесно и бързо майчинството и работата.  HugМного ме развълнува с думите ти. Искам да споделя, че и аз тъгувам за момичетата, които вече не пишат, защото преживяхме и споделихме прекрасни моменти заедно и всички Ви чувствам много близки.
  Алекс, честито мила. Голямо облекчение е да приключиш нещо започнато.
  Искам да поздравя всички момичета, които участвахте в протеста и благодаря  bouquet
  А всички бебовци-дечица са бонбони. Мнооого обичам да им гледам снимките Heart Eyes
  Спирам за сега, че пиша в работно време Wink
  А, и последно. ЗА СРЕЩА СЪМ ВИНАГИ ГОТОВ! Когато кажете съм на линия

Последна редакция: пн, 03 юли 2006, 17:12 от Rady

# 250
  • София/Осло
Поли, желая ти да покоряваш върхове. Не е толкова трудно, убедих се в това миналата седмица ,а от октомври и аз се връщам да бачкам. Нацелувай Вероничка Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ради- добре дошла.....избягахте от бурите по черноморието....Миличка е бойна бебка знам си аз Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Момичета, днес цял следобед съм висяла на строежа на апартамента. Доуточнявахме как ще са стените, ВиК, ел.инсталацията.Направо ми бръмна главата, но пък постигнахме споразумение със строителя и той ни увеличи терасата на хола и стана три пъти по-голяма от предвиденото newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Така ще може да си изнесем и маса със столчета и чадърче lalalala  grinning039.Взех и обновената скица с реалните размери за да умуваме кое къде да сложим Thinking
После ходих и купих на Марти последната книга на Хари потър ,а пък за мен си взех тая прословутата за фитнеса и отслабването дето тук я коментира Дани.дано успея да накарам мъж ми да я прочете Laughing Laughing Laughing
Утре заминаваме пак на село.Незнам колко ще останем/1-1,5 месеца/, но ако успея ще се включвам от едно клубче Flutter
Целувам ви всички мами и бебоци  love001
Ще ме липсвате мнооооооого Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 251
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала, но ми е таква лудница и явно почивка няма да имам това лято  Tired.
Поли, пожелавам ти да върви всичко по вода, но съм сигурна, че ще се справиш блестящо   bouquet
Може вече да сте чели из някои теми, но до два месеца отварям салон за красота (на 2 метра от залата ми за аеробика) и сега ме чака доста зор около обзавеждане, озаконяване и набиране на персонал. Дори съм се замислила да пратя Тони и Цвети за 10-ина дни при свекито в Брацигово, но по принцип не ми се иска, но с тях ще ми е още по-трудно. Ще видя как ще е, но и те много искат да отидат да се разнообразят, а защо съм такава смотла и ми е толкова трудно да се доверя на някой да ми помогне малко  ooooh! . На всичкото отгоре до месец ще се пренасяме в новия апартамент и там ще е една...
Иначе децата са добре, но не е като да не сме имали премеждия. Анди беше направил лош спазъм и искаха да ни вкарат в болница и да му бият урбазон и след това да правят профилактика 6м с кортикостероиди  Shocked, защото му лепнаха диагноза "бронхиална астма". Както и да е, обиколих куп лекари, пулмолози, хомеопати и накрая Анди се оправи май от самосебе си, само с инхалации с физ. разтвор. Давам и водорасли и явно доста помагат и те. А пък до вчера урината му миришеше зверски на ацетон и явно се беше обезводнил покрай жегите, а не иска и не иска да пие вода. Вчера и днес, обаче му заместих едно плодово хранене с вода с малко сок от компот, изпи две чаши и вече няма мирис на ацетон. Той много се потеше в жегите, въпреки че беше само по боди-потник.
На Цвети ще махаме гипса в понеделник, а като я гледам - тя така свикна с него, че сигурно ще й липсва накрая  Crazy.
Е, това е от мен засега. Ще се опитам да се включвам по-честичко.

# 252
забравих да спомена, че не се притенсявах за обезводняване при Анди, защото е още на кърма, но явно, че си е трябвало и други течности.

# 253
Добро утро от нас Hug
Тайги и ние прилагаме този номер с коричката като видим зор Grinning
Ради - браво че сте изкарали хубаво и се радвам да си пак тук -чакаме снимки Hug И на мен страшно ми се ходи с хлапетата на море, но ще видим дали ще стигнем изобщо.
Деска - честито за апаратмента - това са мнооого хубави грижи - дано всичко става точно както искате Simple Smile Къде си го избрахте?
Дани - това за салона е супер - чудесна идея - пожелавам много и добра клиентела в което не се съмнявам Simple Smile Най-много се радвам за Анди - слава богу че се е оправил дечко без повече усложнения.

Бъдете здрави и хубав ден!

# 254
Успехи в работата на Пипиоле и Дани! Аз се моля да имам късмета тати по-дълго да  ни издържа  Wink, след Рангел се върнах и аз към годинката. Днес ще записвам Лилия на кухня, от утре ще мога да взимам . Рангел вече е приет в детската точно срещу нас - Ябълкова в Люлин и от 4 септември е ученик LaughingНа Лилия все пак й взех проходилка, но чак вчера я сложих в нея, на 9 мес. и половина, надявам се да не съм сгрешила. Тя много се радва! Целувки!

Общи условия

Активация на акаунт