Септемврийските мишлета пристъпват с първите си обущета

• 11 731
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
  • София, в полите на Витоша
Добър ден и от мен!
Днес ни обещават непомнени жеги, направо не ми се мисли, Тея спи гола- само по памперс, дори и в нашата хладна къща в планината вече стана жега, май ще купуваме климатици, макар че хич не е добре за децата...ама вече ми писна от жега. Ние вече се разхождаме рано- рано- към7.30- 8, а после хукваме по задачки.

newsm78 newsm78 newsm78

Има- няма, пък нещо пак съм изпуснала....  Joy

За капак днес климатика започна да духа топло. Дано не се е развалил  Praynig, че докато го оправим, с Габи ще се варим в пот.

Анче, нали си мой човек, шъ тъ уредя при майстор,  hahaha, мъж ми с това се занимава, нищо че му е лудница, ще те пуснеме с предимство, ама дано не ти се наложи....  Mr. Green

Цун, че това ми беше почивката, тичам по задачи.  bouquet

# 226
УТРЕ……1 ЮЛИ Протести за детските и майчинството в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Пазарджик
СОФИЯ - Начало 10.00 часа, фонтана пред Президенството, крайна точка Парламента - 12 часа. Молим присъстващите да носят снимки на децата си или собствени ако са бъдещи майки. Ще се направи постер с тези снимки и други качени в интернет. Постерът ще бъде оставен пред парламента.
ПЛОВДИВ - Начало 10:00 часа на пл."Съединение", шествието ще мине по Главната улица и ще завършим на пл. "Централен" в 12:00 часа.
ВАРНА - 10.00 часа, на Входа на Морската градина.
БУРГАС - 10.00 часа, Пантеона в Морската градина.
ПЛЕВЕН - 10.00 до 12.00 ч. Маршрут - театър "Иван Радоев" по Главната улица до трибуната пред мавзолея - костница "Св Георги Победоносец".
ПАЗАРДЖИК - 10.00 до 12.00 часа. Площад Константин Величков (Тортата)
Да се запознаем и да се поразходим заедно..Молим майките от всички градове и тези който не могат да присъстват на протеста в София за снимки на вашите деца. Изпращайте ги от ТУК >> http://www.visx-develop.info/first_july/ 
Благодарим за подкрепата !
Инициативен комитет на Настоящите и бъдещи български майки.

# 227
  • Sofia
Ей, Пипи, благодаря за предложението   bouquet Късно го видях  Sad Вчера оправихме климатика, защото някаква перка беше изгоряла  Money Без него съм загубена - сутринта ходих до Пловдив, утре съм в Банско...  Crazy А и малкия лапунчо е почти навсякъде с мен. И при нас в Княжево жегаа започна да мори. Аз все не давам да се включва климатика, че съм зиморничава, ама мъжете ще се удавят в пот покрай мен  Mr. Green
Александра, ПОЗДРАВЛЕНИЯ за завършването!!!! Такова облекчение е.... сега ще си се насладиш на майчинството  Laughing

# 228

newsm78 newsm78 newsm78

Има- няма, пък нещо пак съм изпуснала....  Joy

Пипи67 това дел на Марчето става въпрос за една тема в клюкарника,че подаряваше черен МР3 плеаър и я изтрила линка защото вече му била намерила собстеник.
Така че вече не си назад с матеряла.
Ама как така при вас също е жега нали сте в полите на Витоша newsm78 newsm78Кано ти гледам термометъра в подписа че сочи 30 градуса ми стана лошо,защото на вън е сигорно и повече.А незнам как спят ваште маници но мойта не мож да спи на тези жеги.При нас е 30 градуса вечерно време в стаята.Преи положение че от всякъде е отворено без входната врата и нищо.
Алекс поздравления Hands Clap за завършването.Много е гот като си вече завършиил и можеш да си гледаш ббечо.Аз тъкмо завърших и след месец забременях и след още един ме взеха на работа,но аз не знаех че съм 2 в 1 по късно го разбрах.

Последна редакция: пт, 30 юни 2006, 14:16 от mama rosi

# 229
  • София, в полите на Витоша
Роси, мерси за пояснението, мразя да не съм в час с клюките...  Mr. Green А иначе Тея спи гола по памперс, Витоша, ама и тука стана жега...

Ани, важното е , че сте свършили работа, аз бях един ден без кола с клима, докато купим новата и Тея веднага се изрина по гушката от жегата Tired, та затова бързо се намесих Hug.

Ние разпънахме басеина, дето преживях миналото лято и днес се топих като тюлен- Т на водата стана до вечерта 28С  #Crazy, дали е жега?!?!

Алекс, поздравления и от мен за завършването, хайде много успехи от тук нататък!  bouquet

# 230
Пипи, кака, байсейна надуваем ли е или от тез големите алуминеви?
Ако е от вторите, яла на кю да те питам нещо...
че нещо ного жека  Simple Smile)

# 231
Този ремонт мога да ви кажа, че ми ипива нези силички, които Ади ми е оставил!!! Не е истина, просто!  Shocked

# 232
  • София/Осло
Аз пък вече пак съм почивка. Толкоз- наработих се Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Анке - ако си си в София тия дни ще те чуя Wink
Мариска- а с теб кога ще се видим-  newsm78
Вещи- Приска направо ме изпълни...Страшни снимки..много е сладка пу пу пу
тайги- снимките са ви страхотни.Прилича малко на нашето село Wink.и люлката на Макси е същата само,че синя Joy Joy.
лулу - да се грижиш за снахичка , ...я каква сладурка ми е станала тя Hug Hug Hug
Аз другата седмиа пак ще заминавам, че тук се сварихме направо, а теб Марис направо  те мисля   с тия ремонти Rolling Eyes

# 233
Алекс Честито дипломиране  Hug

Пипи Тея е много сладко пухкава Simple Smile

Еви има ли реакция към шоколада  newsm78 Много са активни вече  ooooh!

Тайги сигурно и тя ще почне скоро да прави крачки. Елито започна така да се задържа преди да почне да се пуска за по малко.. Много е сладка в басейна  Hug

Еци късметлика си мен ме захапа за носа  hahaha Хубаво изкарване при гърците

Нашата беба дава пет, пляска за браво, маха за здрасти и чао и казва да, баба, тати, мама, кака и много странно но казва много сложни 2-3 срични думи без да ги разбира естествено и без да може да ги каже пак, но като чуе нещо и ако и хареса си го казва  #Crazy Детето на кумовете, което е на 6 определено и действаше доста образователно.  Crazy

Боби къде се мерите за малки  Joy Елито е 7.400 на 9 месеца, а има и бебета по 7  Joy Вие сте от големите  bowuu Ние след всичкото ядене май пак ще сме там някъде. Този път смятам да го отдам на жегите и туризма  Laughing

Роси оздравяхте ли?

Нати, Алекс е толкова голям  Grinning

Фрийк мен
честито зъбче  Peace

Вещи, Приси има невероятна усмивка Simple Smile И аз виках за украинците, ама сега нещо се излагат  Joy

Честити именничета  Hug на патеричка

Вие ще ходите ли на протеста ако вали? Мен могат да ме докарат, но няма да има как да се прибера и сериозно се замислям  newsm78

# 234
  • Sofia
Привет!

Ние днес бяхме от протестиращите  bg
Жалко, че от нашия отбор не видях никой  Confused тъкмо си тръгвахме и засякахме Рошко  Peace
Ето тук са ни хванали и на снимка (аз нямах фото Sad )
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=46557&photo=12
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=46557&photo=38
ако можете да ни намерите де  Grinning
тук се вижда нашия тати със самара в гръб
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=46557&photo=39
Беше много готино, всички бебета бяха големи сладури и се държаха геройски Simple Smile
Следващия месец пак сме на линия!

# 235
Тайги вие тримата с мъжа ти и РАли вече сте известни.Видях ви в Календар и май беше също по ббт или скат една от двете също.

# 236
Хайде някои стават днес големи
Макси, Вики и Тонислав  Hug

Тайги, беаво на вас. аз нали съм зкотвена в Младостите  Joy

# 237
Браво Тайги! Аз затова си сложих снимка на аватара, да не си мислите, че съм чудовище с този ник.... много ми е тъпо, че не сме се запознали.
Ето ме и мен, с очилата, да не кажете че не знаете как изглеждам например....
АЗ
А иначе, криво ми е, отне ни малко време, можехме да сме повече, но нищо другия път, аз съм оптимист, тези неща стават бавно
И още нещо, дайте ми ъкъл-искам да си продам количката-комбинирана, че ми е много тежка, пък сама се оправям и нямам асансьор, искам да си купя лека, сгъваема, с големи колела, не малки и по двойки, и да пада гърба до някакво полу-легнало положение.... да ме насочите евентуално... и да, да не е над 100 или поне около тази цифра.

# 238
  • София
Taigi,добре ,че пусна снимки да видя коя си.
Точно днес се възхищавах на твоето семейство.Вашият татко беше супер с това кенгуру.
Ама аз съм си за бой ,защото помня само 2 минути(като разглеждам снимки) и досега не съм се запознала с вас.
Бяхте супер!
Следващият път ще ти се обадя непременно.

# 239
Здравейте момичета,
Не съм писала отдавна, но сега имам повод. Утре е първият ми работен ден. Взех много трудно решението да се върна на работа - дано е за добро. С това, моето майчинство в този му вид приключва.
Искам да благодаря на всички ви за това, че бяхме заедно в най-красивите и едновременно най-интересните и трудни моменти от живота ми. За съжаление много от момичетата отдавна не пишат или го правят мноооого рядко, но искам да кажа на всички едно голямо благодаря за това, че ви има, че сте тук винаги, когато имам най-голяма нужда от вас...

Е, Благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

П.С.  Това не означава, че повече няма да пиша Wink Wink Wink

Последна редакция: нд, 02 юли 2006, 22:13 от pipiole

Общи условия

Активация на акаунт