Септемврийските мишлета пристъпват с първите си обущета

• 11 734
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Хич не е честно -в место да бачкам, гледам снимки   Naughty Чак и на мен ми се приходи на почивка вече  Mr. Green
Момичета, аз не заминавам кой знае къде и за колко - през ден за по 1 ден до алБанско  Mr. Green Полудях вече от трамбоване, пък и до други места на БГ се налага да ходя, та д-то ми залепна за седалката на колата. За капак днес климатика започна да духа топло. Дано не се е развалил  Praynig, че докато го оправим, с Габи ще се варим в пот.
Деси, да ти напиша на ЛС, а?  Grinning
Големи жеги...и моето момче намали яденето, но нали всички писахте за тази тенденция, не се притеснявам. То и аз съм го намалила до минимум  Mr. Green
Роси, да се оправяте, ей!!!  Naughty

А за среща, аз съм на линия. Да се преброим !!!

# 211
  • Sofia
ЕЕЕЕ, никакви ви няма днес. Аз пък не мога да се стръпя да не напиша какви супер бонбонски обувчици взех на Габи - Paqpa, от магазина на Витошка до Солунска, дето има Капчица и Минимен. Ама много са сладки  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Ако ви е интересно, утре ще кача снимка.

# 212
ЕЕЕЕ, никакви ви няма днес. Аз пък не мога да се стръпя да не напиша какви супер бонбонски обувчици взех на Габи - Paqpa, от магазина на Витошка до Солунска, дето има Капчица и Минимен. Ама много са сладки  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Ако ви е интересно, утре ще кача снимка.

Давай снимка - че на нас не ни стават никакви сандалки Embarassed

# 213
  • Sofia
AniK, искаме снимкаааа ..  Grinning

# 214
Добро утро!
Вещи, страшни са ви снимките! Така се смях на разкрасителната процедура на дъщеря ти-истинска мадама!!!!!!!
При нас всичко си е както преди, освен това че вчера Сара направи първия си полет от дивана към пода. Размина се на милиметър от ръба на масата, и нямаше други поражения освен малко синьо по челото и супер укорителния поглед на баща и....
Хубав ден  bouquet

# 215
Мами - черпим ви днес по случай първия ни имен ден  Grinning  Misc Baby Bottle Drunk beer cheers Wine Glass

# 216
Еви, да ти е жив и здрав именяка Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Много, много, много, много да те радва Grinning Heart Eyes

Ани, давай снимчица на чепиците и сподели и колко струват!

# 217
  • Sofia
Момичета, ей това са чепиците. От точно този модел имаше и розовички + разни други "женски" цветове с цветчета. Струват... 51 лв. Money Crazy Money доста мислих, но се влюбих в тях  Heart Eyes То и без това момците са ощететни откъм финтифлюшки...пък и са анатомични, с някакви възглавнички и какво ли не друго за прохождане

# 218
  • Sofia
ЕЙ, ЕВИ, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ИМЕННИКА!!!   bouquet Много да те слушка!!!  Heart Eyes Аз сутринта чух по ТВ, че е Св.Петър и Павел, иначе хич не ги знам тия неща  Embarassed

Вещи, а Приси е такава бонбонка  Heart Eyes След двама момци си е струвало чакането на малката принцеса.

# 219
  • Варна
Момичета и аз днес имам именик.Черпя виртуално beer3 Drunk Wine Glass cook

# 220
Да са живи и здрави именниците  bouquetДобре че е форума, че да разбера и аз че е  св.Петър и Павел- свекито е Петранка-голяма излагация щеше да е... Mr. GreenПоздрави на всички!!

# 221
Честито на именячетата  bouquet  bouquetда са ви живи и здрави и много да ви радват Hug
Ани обувчиците са много сладки,но аз не мога да си позволя такава цена Embarassedще търсиме нещо като за нашия джоб.
Мушмуроците са ви много,,много сладки и пухкави Heart EyesИ аз трябва да се наканя да я снимам Дари и да ги кача снимките да я видите,ма се не остава време за това.
Роси съжалявам за сладурчето,че се мъчи по този начин,но ако още имаш кърма можеш до и капнеш в очетата,дано помогне Praynig
пп:седя и се зверя пред компа,какво още трябваше да напиша.Голяма съм блейка.Сигурна е от жегите CrazyЛек ден на всички Mr. Green

# 222
Свате да е жив и здрав зета.Да не ти прави много бели и го нацелувай от тъщата му и от годеницата му. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вания-на да ти е жив и здрав и твоя малчуган.
Аник готини са чепиците.
КОлкото до конюктивита на РОнка-Бонбонка и мина.Имах малко коластра та й капнах и я третирах с преварена вода.Така сме отървали опасния конюктивит.Е имаме и лека кашлица.Зачервено гърло и предполагам че е от сладоледа който и дадох на върха на пръстаси онзи ден.Ама тя така жално Weary smile3518 ме гледаше че всеки момент ще  smile3514 newsm45.Тя е добре но мене ме хвана някакъв вирус.Снощи като се разхождахме тримата с тати изведнъж не можех да ходя.Цялото ми тяло се беше схванало.Едва се прибрахме до вкъщиИмах Т 37.5 сутринта и сега горе долу толкова.Ще си сложа свещичка еферелган и ще си легна срещу моето слънчице,че не съм спала цяла нощ от скованост.Добрече мъжо ме разтри.Айде лека

# 223
Роуз честито европейско бебе   bouquet 8 зъба  Joy ние толкова ще имаме като стане сигурно на 2 годинки  hahaha за сега сме на славните 0!

Маги снимки направихме много ще ви ги покажа като се приберем  bowuu А за водата и течностите не се тревожи - те си знаят. Елито не пиеше нищо освен кърма, а откакто тръгнахме елате я вижте  #Crazy

Пипи то не е ходене още, но първата крачка си е първа крачка. Днес пак пристъпа инцидентно разбира се  hahaha

Роси
точно така ни гледа, но още не яде нищо от нашата кухня пък и манджорните са ни солени и не и давам.

Марис много се позабавлявах за Фън Шуй  Joy Даже нещо да не пасва има начини за неутрализация на не толкова хубавите енергии. И аз подреждах нашия с книжки Simple Smile Кога заминавате на море и накъде. Ако е към Варна свиркай да се видим. А може и първо тук в София Simple Smile Не вярвам да проходи скоро нестабилна ми изглежда, нищо че от време на време се пуска. Виж Денис на Уо е друга работа  bowuu

Днес пристигнахме за някаква конференция на мъжо, но има вероятност и в събота да тръгнем. Смятам поне един протест да отразим  Joy Ако искате да се видим имате ми телефона.

Уо като нищо да ви обърка тая лекарка  ooooh! Аман от некадърници! Rolling Eyes Добре, че си намерила точния човек   Hug

Лулу май няма да можем да се видим с теб! Ти да я нагушиш сладката Мартуша от нас, че си ни е слабост Hug Ако пък ти се отвори прозорец след работа утре или в неделя ако още сме тук може да ги запознаем принцесите  bowuu

После ще дочитам

# 224
  • Варна
Добро утро и от мен! Хайде на кафето Laughing
Позагубих се доста в последно време, но си имаше причина - вчера ми беше държавния изпит за магистърската степен, справих се успешно, и вече край с ученето!!! Laughing Laughing Голям зор си беше последните дни, ама избутах  Laughing

Честито на всички именници от вчера, на минирожденниците от последните дни!   bouquet Да са живи и здрави!

Момичета, наистина, ако идвате към Варна и Северното Черноморие, обаждайте се, ще ни е много приятно да се видим!  Hug

При нас нищо ново - умираме от жега, голяма мъка ми е излизането точно на обяд за кухнята, но няма как. Тази събота и неделя се надявам да се организираме най-сетне за плаж и да видим Мони как ще се държи, дано не реве много Praynig Симона се изправя където й падне, най-обича да ми виси по краката като седя пред компютъра - цяла стая пред нея пълна с интересни неща, тя все по краката ми Mr. Green

Ами това е засега, ще се включвам вече по-честичко Laughing
Приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт